Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

12,5 ευρώ το κρέας, 12,5 ευρώ και οι φακές... Το ΚΕΕΛΠΝΟ πλήρωνε τις φακές πιο ακριβά και από τις γαρίδες - Οικογενειακές μπίζνες από συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη


 
“Η Κωνσταντίνα Θεοφιλάτου, υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο που υπουργός Υγείας είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης, φαίνεται να έχει διατεθεί στο γραφείο του υπουργού. Την εποχή εκείνη πολλά άτομα από το ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν ακολουθήσει τον ίδιο υπηρεσιακό δρόμο προς το υπουργικό γραφείο. Η επιτηδευμένα «ανεξάρτητη» λειτουργία του ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο δεν λειτουργούσε όπως ο υπόλοιπος δημόσιος τομέας με ΑΣΕΠ και ελέγχους, είχε διαμορφώσει μια ανοιχτή δίοδο που οδηγούσε στα υπουργικά γραφεία. Δηλαδή το ΚΕΕΛΠΝΟ έκανε προσλήψεις χωρίς έλεγχο και στη συνέχεια διέθετε το προσωπικό στο όνομα «των αναγκών» σε διάφορα γραφεία. Κάπως έτσι η κ. Θεοφιλάτου βρίσκεται στο γραφείο του Αδωνη Γεωργιάδη.
Την ίδια εποχή, η αδελφή της Κωνσταντίνας Θεοφιλάτου Ανδρονίκη Θεοφιλάτου είναι διευθύντρια του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ. Πρόκειται για το τμήμα που είναι υπεύθυνο για σημαντικές αποφάσεις και συντονίζει μεταξύ άλλων τις διαδικασίες για διαγωνισμούς. Σύζυγος της Ανδρονίκης Θεοφιλάτου είναι ο επίσης εργαζόμενος στο ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής, ο οποίος είναι μέλος της επιτροπής προμηθειών.
Το 2013, με εισήγηση του Σταμάτη Πουλή και δύο ακόμη μελών της επιτροπής προμηθειών, η εταιρεία ΤΕΧΝΟΔΡΟΚΑΤ ΕΠΕ υπογράφει σύμβαση με το ΚΕΕΛΠΝΟ για συντήρηση του Κτιρίου Προστατευόμενων Διαμερισμάτων (πρόκειται για δομή φιλοξενίας απόρων οροθετικών στην οδό Κολοκυνθούς 18) με τίμημα 134.900 ευρώ. Σύμφωνα με τη συμφωνία, η εταιρεία κάθε μήνα παίρνει 11.241 ευρώ για «αποκατάσταση βλαβών πάσης ηλεκτρολογικής φύσεως, αποκατάσταση διαρροών, γενικό καθαρισμό αποχετευτικού, απεντομώσεις, συντήρηση ανελκυστήρα κ.λπ.». Δηλαδή παίρνει πάνω από 11.000 ευρώ τον μήνα για αόριστο έργο, που αφορά τη γενική συντήρηση βλαβών ενός οικήματος μόλις 500 τετραγωνικών μέτρων.
Ιδιοκτήτης της εταιρείας ΤΕΧΝΟΔΡΟΚΑΤ είναι ο Γεώργιος Δρόσης  που χρέωνε στο ΚΕΕΛΠΝΟ 12.50 ευρώ την μερίδα τις φακές.  Ποιος είναι; Σύζυγος της συμβούλου του Αδωνη Γεωργιάδη Κωνσταντίνας Θεοφιλάτου και μπατζανάκης του Στ. Πουλή της επιτροπής, τη σωστή λειτουργία της οποίας ελέγχει η αδελφή της Ανδρονίκη.”








ixnos
 esxatianasxesi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.