Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Έπεσαν οι μάσκες στα Εξάρχεια , η Εταιρεία «ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ Α.Ε» κλείνει και το Εξαρχιστάν μετατρέπεται σε εργοτάξιο .


​Το πρόβλημα στα Εξάρχεια δεν είναι οι κουκουλοφόροι ( πακιστανοί , αλβανοί 3ης γενιάς , Αφγανοί κ.α ) αλλά , τα συμφέροντα που τους πιστώνουν και τους διατηρούν στην γνωστή δράση τους , παρουσιάζοντας ταυτόχρονα το πρόβλημα ως κοινωνικό … αυτό το ξέρουν και τα πεζοδρόμια .
Η εταιρεία ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ Α.Ε με έδρα τα Εξάρχεια , είχε συσταθεί τον Απρίλιο του 2009 με ένα σκοπό. Να υποβαθμίσει με ( ρίψεις μολότοφ , εκτεταμένη διακίνηση ναρκωτικών , κυκλώματα μαστροπείας , με ληστείες , βανδαλισμούς και κλοπές , με καταστροφές και κάθε τι άλλο πρόσφορο γιαυτό … μια ιστορική περιοχή φιλέτο στο Κέντρο της Αθήνας
Αυτό θα προκαλούσε την υποβάθμιση της περιοχής και την αγορά ακινήτων σε εξευτελιστικές τιμές – όπως έγινε – ενόψει της αναβάθμισής της λόγω επέκτασης του ΜΕΤΡΟ … το ίδιο έγινε και στου Ψυρρή . Χαρακτηριστική η περίπτωση πώλησης μονοκατοικίας 430 τ.μ. στο Λόφο Στρέφη ( μέχρι εκεί έχουμε επίδραση ) που από 650 χιλ , κατέβηκε στις 400 χιλ και τώρα κλείνει με 80 χιλ ευρώ
Στο κόλπο είναι δυστυχώς άτομα υπέρ άνω υποψίας ακόμα και ο , με το παρατσούκλι ¨Μητροπολίτης ¨ που αγόρασε πρόσφατα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο …σχεδόν.
Σύντομα θα γίνουν αποκαλύψεις .
Η 4η γραμμή του ΜΕΤΡΟ θα κάνει πράγματι καλύτερη τη ζωή σε περιοχές όπως την εν λόγω , το Γαλάτσι, Κυψέλη, Καισαριανή και Ζωγράφου . Καταστήματα κάθε λογής θα μετατρέψουν την περιοχή σε χρυσορυχείο ενώ , η αγορά ακινήτου θα ξεπερνά σε αντικειμενική αξία περιοχές όπως Εκάλη και Ψυχικό .
Η τριγωνική πλατεία Εξαρχείων θα μετατραπεί λοιπόν σε εργοτάξιο .
Το ίδιο σχέδιο θα ακολουθηθεί στην συνέχεια sτις παρακάτω περιοχές : Στο Ίλιον, τα Άνω Λιόσια, το Ζεφύρι, την Μάνδρα, τον Ασπρόπυργο, το Καματερό, τη Φυλή, το Περιστέρι και το Αιγάλεω.
Οι Μπαχαλάκηδες « δεν θα πεθάνουν από ανεργία » αφού λαμβάνουν 2-3 χιλιάδες κάθε φορά που προκαλούν επεισόδια … ταμίας είναι ο ¨ασυμβίβαστος ¨ ή ¨έμπιστος¨
Η όλη κατάσταση προκαλεί εμετό .
Καλούμε τους κατοίκους της Ιστορικής αυτής περιοχής – και κάθε άλλης περιοχής τέτοιας περίπτωσης – να λάβουν τα ανωτέρω σοβαρά υπόψη τους και να μην πωλήσουν ούτε σπιθαμή σε κανέναν.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.