Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Πρωθυπουργός Αλβανίας: «Αν κλείσουν οι θύρες της ΕΕ τότε θα ενωθούμε με το Κοσσυφοπέδιο»



«Ράμα: Αν κλείσουν οι πόρτες της ΕΕ θα ενωθούμε με το Κοσσυφοπέδιο»
Απρίλιος 18, 2017. 13:39
Ως καλός μαθητής του προέδρου της Τουρκίας, εξελίσσεται ο Αλβανός πρωθυπουργός, « απειλώντας» ότι εάν δεν ενταχθεί η Αλβανία στην ΕΕ θα  στραφεί στην ενοποίηση της χώρας με την πρώην σερβική επαρχία του Κοσσυφοπεδίου.

Aυτό θα πει τύχη!- Βρήκαν στην ανακύκλωση βιβλίο που έκρυβε 15.000 ευρώ!



Μπροστά σε έναν κρυμμένο και ξεχασμένο μικρό θησαυρό βρέθηκαν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης.

Λεβέντης: Τσίπρας και Τσακαλώτος υπογράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι


«Μέχρι τον Ιούνιο είναι όλα ανοιχτά» εκτίμησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο

Η Βουλγαρία ‘έμεινε’ από πράκτορες και κατασκόπους


«Κατάρρευση των μυστικών πληροφοριών,  η Βουλγαρία έμεινε χωρίς κατάσκοπους», γράφει το βουλγαρικό δημοσίευμα

Η Βουλγαρία έμεινε χωρίς πράκτορες και κατασκόπους στο εξωτερικό, σύμφωνα με έκθεση της ‘Κρατικής Υπηρεσίας Πληροφοριών’- ΚΥΠ (ДАР), όπως δημοσιεύει το βουλγαρικό πρακτορείο bgnes.

Μισθοί πείνας: Στα όρια της φτώχειας ένας στους δύο ιδιωτικούς υπαλλήλους



Στα όρια της φτώχειας ζει ένας στους δύο εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα. Η επέλαση των ευέλικτων μορφών εργασίας με μισθούς πείνας έχει δημιουργήσει τους νεόπτωχους εργαζομένους, οι οποίοι αναγκάζονται να «στηρίζονται» στο τρίπτυχο «μισή δουλειά, μισός μισθός και σύνταξη 500 ευρώ».

Τουρκία: Διαδηλώνεις εναντίον του δημοψηφίσματος; Συλλαμβάνεσαι


Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε 16 αριστερούς διαδηλωτές στην Κωνσταντινούπολη μετά από μια διαδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντες αμφισβήτησαν τη νίκη του "ναι"...
στο δημοψήφισμα της Κυριακής για τη συνταγματική αναθεώρηση που θα ενισχύσει τις εξουσίες του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Αθανασιος Πολυζωϊδης. ΔΙΚΑΣΤΗΣ.-

… «Και η πλέον κοινή απόφαση δικαστηρίου που λαμβάνεται υπό την σκιά της ξιφολόγχης, ατιμάζει και εξευτελίζει όλες τις ανθρώπινες αξίες.
Κάθε δικαστήριο που δέχεται να υπογράψει μια τέτοια απόφαση κάτω από τέτοιες συνθήκες, δημιουργεί δεδικασμένο και καθιερώνει ένα νέο δίκαιο, μια νέα ηθική.
Την ηθική και το δίκαιο της ξιφολόγχης».

ΒΙΝΤΕΟ: Ο «μαγικός κόσμος» του παγκόσμιου ηγέτη

ΒΙΝΤΕΟ: Ο «μαγικός κόσμος» του παγκόσμιου ηγέτη

Τι συνέβη στην Γαλλία από την Αριστερά

Ο υποψήφιος της Αριστεράς για τις προεδρικές εκλογές στην Γαλλία Ζαν-Λυκ Μελανσόν εμφανίζεται, με ένα νεύμα του χεριού του, να δίνει ομιλίες σε δύο, τρία ακόμη και επτά πόλεις ταυτόχρονα.

ΣΑΡΑΝΤΟΣ Ι. ΚΑΡΓΑΚΟΣ: Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΘΑ «ΜΙΛΗΣΕΙ».



Θεωρούσα ότι θα ήταν δύσκολο να γράψω και να συζητήσω με ένα «ογκόλιθο» της λογοτεχνίας, της φιλολογίας και της ίδιας της σύγχρονης ιστορίας. 

Tο σύνδρομο παράλυτης ουράς 'limber tail' στο σκύλο, είναι πιθανότερο να εμφανιστεί στα ζώα που ζουν στις βορειότερες περιοχές της γης, αυτό προκύπτει από νέα μελέτη ερευνητών, του πανεπιστημίου του Εδιμβούργου. Ωστόσο η πραγματική αιτία της επώδυνης αυτής κατάστασης παραμένει άγνωστη.


Tο σύνδρομο της σπασμένης ουράς 'limber tail' στο σκύλο, είναι πιθανότερο να εμφανιστεί στα ζώα που ζουν στις βορειότερες περιοχές της γης.

Οδηγούσε κλεμμένο αμάξι, με πλαστές πινακίδες, χωρίς δίπλωμα! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΞΑΝΘΗΣ - ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ



Μετά από καταδίωξη συνελήφθη ένας 44χρονος στην εθνική οδό Κομοτηνής – Ξάνθης...

Αστυνομικοί του τμήματος τροχαίας Κομοτηνής που πραγματοποιούσαν ελέγχους έκαναν σήμα στον 44χρονο καθώς διαπίστωσαν ότι είχε παραβιάσει τον ερυθρό σηματοδότη. Ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε και προσπάθησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη αλλά ο 44χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο ακινητοποιήθηκε σε χωράφι.

Στην Βενεζουέλα γίνεται της π@υτανας ..αλλά αυτό δεν είναι είδηση για σένα ! ΦΩΤΟΣ

Θες λίγο ότι ο Τσιπρας θέλει να κάνει ένα σύνταγμα να μοιάζει με της Βενεζουέλας , θες ότι είσαι και εσύ μια χώρα με κρίση , θες ότι πρέπει να μην παίρνεις ιδέες ρε αδερφέ …. τα ελληνικά ΜΜΕ θεωρούν σωστό να μην σου δείχνουν τίποτα απο αυτά !

Στην Αθήνα η πρώτη υπουργική διάσκεψη του Φόρουμ Αρχαίων Πολιτισμών Για πρώτη φορά μαζί δέκα κράτη που εκπροσωπούν μεγάλους αρχαίους πολιτισμούς



Σε μικρή απόσταση από το διαχρονικό σύμβολο του Ελληνισμού, την Ακρόπολη, θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στο ίδιο τραπέζι, έπειτα από πρωτοβουλία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, δέκα σύγχρονα κράτη που εκπροσωπούν μεγάλους αρχαίους πολιτισμούς.

Θα πάρουν σύνταξη οι χήρες των νεκρών του ΧΙΟΥΙ κ.Κατρούγκαλε;


Τα όσα απαράδεκτα προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου για τις συντάξεις σε χήρες νεκρών στελεχών των ΕΔ, γίνονται τραγικά επίκαιρα μετά από τη τραγωδία με το ελικόπτερο ΧΙΟΥΙ! Σύμφωνα μ΄ όσα προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου οι χήρες των τεσσάρων στρατιωτικών θα πάρουν σύνταξη …για τρία χρόνια!!!

Νέα αυτοκτονία 54χρονου στην Κρήτη λίγες ώρες μετά την αυτοκτονία ηλικιωμένου στην Ιεράπετρα

Νέα αυτοκτονία 54χρονου στην Κρήτη

Λίγες ώρες έχουν περάσει από την αυτοκτονία ενός ηλικιωμένου άνδρα στην Ιεράπετραωστόσο στο νησί καταγράφεται μία ακόμη αυτοχειρία.

H ζωή στην Ελλάδα με την κάρτα του πολίτη σε ταινία - Ένα ανατριχιαστικό βίντεο που πρέπει να ξαναδείτε ...


Σχόλιο The Secret Real Truth: Ένα ανατριχιαστικό βίντεο που πρέπει να ξαναδείτε για να καταλάβετε ότι έχουμε μπλέξει, αλλά και που το πάνε ...

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ! Δεν το γνωρίζει σχεδόν κανείς

lemoni

Ο χυμός λεμονιού περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμινών! Κυρίως βιταμίνη C. Οι ευεργετικές του ιδιότητες είναι πολλές.

Ο ψυχολόγος David Buttelmann ερευνά τη Θεωρία του Νου σε πιθήκους, στη Γερμανία. Διαπιστώνεται ότι έχουν σημαντικές γνωστικές ικανότητες, διαβάζουν το μυαλό των άλλων ατόμων και αντιλαμβάνονται τις προθέσεις και τις πεποιθήσεις τους



οι πίθηκοι "διαβάζουν" το μυαλό των άλλων, αντιλαμβάνονται τις προθέσεις και τις πεποιθήσεις και έχουν σημαντικές γνωστικές ικανότητες
οι άνθρωποι θεωρούσαν ότι μόνο αυτοί είχαν γνωστικές ικανότητες, αλλά η έρευνα ανατρέπει αυτές τις ανθρωποκεντρικές αντιλήψεις

Κατακρεούργησε την σύζυγό του μπροστά σε έντρομους περαστικούς! Φρικιαστικό έγκλημα στα Κατεχόμενα! Έξι μαχαιριές στο λαιμό και στη καρδιά στη μέση του δρόμου

egklima
Έξι μαχαιριές στο λαιμό και στη καρδιά στη μέση του δρόμου – 42χρονος σκότωσε την 25χρονη γυναίκα του και στη συνέχεια κάρφωσε το μαχαίρι στο στήθος του – Κατακρεούργησε την σύζυγό του μπροστά σε έντρομους περαστικούς

Η ιστορία των ελικοπτέρων ΧΙΟΥΙ που ακόμη πετούν στην Ελλάδα είναι μεγάλη-ΒΙΝΤΕΟ


Η παλαιότητα των ελικοπτέρων ΧΙΟΥΙ αποτελεί μόνιμο αντικείμενο συζήτησης εντός κι εκτός στρατεύματος.

Εκτοξεύτηκαν στο διάστημα οι δύο ελληνικοί μικροδορυφόροι ΦΩΤΟΣ

Εκτοξεύτηκαν στο διάστημα οι δύο ελληνικοί μικροδορυφόροι
Από το ακρωτήριο Κανάβεραλ εκτοξεύτηκαν στο διάστημα δύο ελληνικής κατασκευής μικροδορυφόροι, οι UPSat και DUTHSat, ο πρώτος από τη νότια και ο δεύτερος από τη βόρεια Ελλάδα.

Καταρρέουν τα Σκόπια: Οι Σλάβοι είναι έτοιμοι να πάρουν τα όπλα κατά των Αλβανών


ΞΥΠΝΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΟΥ 2001

Όπλα όπως εκείνα τα μαχαίρια, οι χειροβομβίδες και τα τουφέκια που φιγουράρουν απειλητικά ως σχέδια στα λάβαρά τους.

ΔΥΟ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗ ΝΗΣΟ ΦΛΕΒΕΣ

Δύο προτάσεις για μεγάλες τουριστικές επενδύσεις στη νήσο Φλέβες, απέναντι από τον Αστέρα της Βουλιαγμένης, έχει στη διάθεσή της η ελληνική κυβέρνηση.

Προσοχή! Αυτός είναι ο χάρτης της Αθήνας με τους χώρους καταφυγής σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!!! Κρατήστε τον και διαδώστε!

Προσοχή! Αυτός είναι ο χάρτης της Αθήνας με τους χώρους καταφυγής σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!!! Κρατήστε τον και διαδώστε!

Αυτή η ανάρτηση, πονάει. Πονάει πολύ. Πονάει πάρα πολύ. Καταλάβατε; Γι' αυτό και θα ανανεώνεται διαρκώς. Στο διηνεκές... Τι σού έκαναν το 2007 ρε ραγιά μου;


Περισσότερα,

Για νέο επεισόδιο στα Ίμια κάνουν λόγο τα τουρκικά ΜΜΕ ΒΙΝΤΕΟ



Για νέα ένταση μεταξύ ελληνικής και τουρκικής ακτοφυλακής γύρω από τα Ίμια κάνουν λόγο τα τουρκικά ΜΜΕ, δημοσιοποιώντας παράλληλα και σχετικό βίντεο του περιστατικού.

ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σύμφωνα με ένα διαδικτυακό γερμανικό κανάλι, σήμερα στην Γερμανία οι Αμερικανοί έχουν εγκατεστημένες μια σειρά στρατιωτικών βάσεων ετοιμοπόλεμων για  ενδεχόμενη παγκόσμια σύρραξη.

Sputnik: Νέα Βαλκανική Κρίση- Η Δύση ανταμείβει τους Αλβανούς



Το ρωσικό Sputnik παρουσιάζει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα δυτικά Βαλκάνια με τον τίτλο Νέα Βαλκανική Κρίση.

 Δίδει ιδιαίτερη προσοχή στο πολιτικό σκηνικό των Σκοπίων,  καθώς και στις φιλοδοξίες των Αλβανών, να αποσπάσουν τμήματα από πέντε γειτονικές χώρες για το σχηματισμό της λεγόμενης Μεγάλης Αλβανίας, μια παράμετρος που την εκλαμβάνει ως ανταμοιβή της Δύσης προς τους Αλβανούς που δεν θέλουν τον ρωσικό παράγοντα στην περιοχή.

Σάλος με Απόστολο Βακάκη: Γιατί απειλείται με φυλάκιση ο Mr Jumbo. Τα μπάζα, η πισίνα και η… διαφήμιση



Γιατί απειλείται με φυλάκιση ο Απόστολος Βακάκης;

Επίθεση με χημικά στο Ιράκ πραγματοποίησε το ISIS

Επίθεση με χημικά στο Ιράκ πραγματοποίησε το ISIS
Αρκετοί Ιρακινοί νοσηλεύονται με αναπνευστικά προβλήματα
Πολλοί Ιρακινοί στρατιώτες χρειάστηκε να νοσηλευτούν μετά από μια επίθεση με χημικά που εξαπέλυσε το Σάββατο το Ισλαμικό Κράτος στην πόλη της Μοσούλης, όπως ανέφερε σήμερα ένας Αμερικανός υποστράτηγος.

ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι θα παρουσιάζουν τον παγκόσμιο ηγέτη

ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι θα παρουσιάζουν τον παγκόσμιο ηγέτη

Θα μιλά ταυτόχρονα σε όλον τον πλανήτη

ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ : Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!!!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μπαρούτι αρχίζει να μυρίζει η ατμόσφαιρα στην Τουρκία καθώς η τουρκική αντιπολίτευση, (CHP), τραβάει στα άκρα το σχοινί και όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, με έκτακτες ανακοινώσεις της σε όλες τις οργανώσεις της χώρας καλεί τον λαό σε διαδηλώσεις κατά του Ερντογάν για την ακύρωση των νοθευμένων αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος.

Πρώτο θέμα η δημιουργία «cyborg» εργαζόμενων στην Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτο θέμα η δημιουργία «cyborg» εργαζόμενων στην Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ

Η δικαίωση του el.gr

Όταν το el.gr, πρώτο αναδείκνυε την έναρξη τσιπαρίσματος των εργαζόμενων στην Ευρώπη, κάποιοι, δήθεν έγκριτοι, δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν την είδηση ψευδή (hoax).
Μετά την βελγική εταιρεία Newfusion, στην οποία στην συνέχεια αναφέρθηκε ακόμα και το Euronews, στην οργουελική καινοτομία αποφάσισε να προχωρήσει και η σουηδική εταιρεία «Epicenter».

«Η κόρη μου σώθηκε από θαύμα. Πετάχτηκε έξω από το ελικόπτερο. Μπλέχτηκε στα καλώδια και το κάθισμά της προσγειώθηκε όρθιο στο έδαφος.» - Συγκλονίζει η μητέρα της υπαξιωματικού


«Αυτό που έγινε ήταν θαύμα». Με τρεμάμενη φωνή η μητέρα της στρατιωτικού που επέζησε από την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου

Γιατί άλλαξε γνώμη ο «Σουλτάνος» της Τουρκίας Ερντογάν και δεν προσευχήθηκε στην Αγία Σοφία…Τι ή ποιόν φοβήθηκε; Το μυστηριώδες τηλεφώνημα και οι θρύλοι... ΒΙΝΤΕΟ


Πολλά και κυρίως τρομακτικά πράγματα συμβαίνουν στην Τουρκία και ειδικά σε ότι έχει σχέση με τον ιερότερο ναό της χριστιανοσύνης την Αγία Σοφία,  που στέκεται αγέρωχη εδώ και τόσους αιώνες και που τώρα «κάποιοι» θέλουν να την κάνουν  «ντε και καλά» Τζαμί ;

Στην Αίγυπτο Βαρθολομαίος και Πάπας Φραγκίσκος Προσκλήθηκε από τον Μεγάλο Ιμάμη του Αλ 'Αζχαρ. ΤΟ ΠΑΝΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ


«O Oικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα μεταβεί στην Αίγυπτο μαζί με τον Πάπα Φραγκίσκο στις 28 και 29 Απριλίου», γράφει στην διαδικτυακή της έκδοση

ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ 250.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΩΝ!!! ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΚΟΜΑ;;; ΒΙΝΤΕΟ


Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ…Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ… ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ…

Για μπύρες στο Βατικανό! ΦΩΤΟ

Για μπύρες στο Βατικανό!

Είστε μέσα;

Ο Επίτιμος Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ', πίνει μπύρα με ένα μέλος της γερμανικής αντιπροσωπείας και τον αδελφό του και επίσκοπο Τζόρτζ Ράτζιντζερ (δεξιά), στο Βατικανό.
Τα σχόλια δικά σας:

Τούρκος εντοπίστηκε στη νήσο Νίμο!


ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΗ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Τούρκος 28 ετών εντοπίστηκε από το Λιμενικό στη νησίδα Νίμος έξω από τη Σύμη προκαλώντας την ανησυχία του ΥΠΕΞ και της ΕΥΠ, για το σκοπό της διαφυγής του, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος της προβοκάτσιας από την πλευρά της Αγκυρας καθώς η ΜΙΤ στήνει συνέχεια καταστάσεις για α δημιουργεί εντάσεις  και  να χαρακτηρίζει την Ελλάδα σαν «καταφύγιο τρομοκρατών».

«…Mέχρι και γαλλική μύτη έφτιαξε η κουμμουνιστρια»!! Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ πριν και μετά…

Χωρίς τίτλο (1)
Tα καλύτερα σχόλια τα διαβάζει κάποιος στο facebook
Μαρία Χατζηκρανιωτη
Η Περιστέρα πριν την πρωθυπουργία του συζυγατου και τώρα.
Είμαι πολύ παρατηρητική μέχρι και γαλλική μύτη έφτιαξε η κουμμουνιστρια!

"Γράμμα" στο Χριστό άφησε νέο παιδί σε ναό στη Θεσπρωτία... ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ...


Κάτι παρήγορο παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, δεν εννοούμε μόνο την περίοδο του Πάσχα, στους ναούς της Θεσπρωτίας...

Ανατριχιαστική μαρτυρία: «Δεν μπορώ να πάω πιο κοντά… Βλέπω πτώματα… Υπάρχει και μια κοπέλα που είναι ζωντανή…»


«Δεν μπορώ να πάω πιο κοντά… Βλέπω πτώματα…

Ο “κλέφτης της Άγκυρας”! 2,5 εκατομμύρια ψήφοι “χειραγωγήθηκαν” από το καθεστώς Ερντογάν!

Οι εκλογικές ατασθαλίες που παρατηρήθηκαν στο τουρκικό δημοψήφισμα θα μπορούσαν να έχουν μεταβάλει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, δήλωσε ο Αλεφ Κόρουν, αυστριακός βουλευτής, μέλος της αποστολής παρατηρητών του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο ραδιοφωνικό δίκτυο ORF.

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος στο Ισραήλ!

Συναγερμός έχει σημάνει στο Ισραήλ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ένας Παλαιστίνιος έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε πλήθος κόσμου στην περιοχή Gush Etzion της Ιερουσαλήμ.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ…ΓΚΙΑΟΥΡ ΣΜΥΡΝΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την έντονη οργή του Ερντογάν για την πόλη της Σμύρνης, την Gavur İzmir, δηλαδή την άπιστη Σμύρνη όπως την αποκαλούν και σήμερα οι ίδιοι οι Τούρκοι, έχει προκαλέσει το «μαύρισμα» του για άλλη μια φορά και σε αυτό το πολύ κρίσιμο δημοψήφισμα για την συνταγματική μεταρρύθμιση.

Ηλικιωμένος έβαλε τέλος στη ζωή του - Τον βρήκαν τα ίδια του τα παιδιά



Γείτονες που άκουσαν τον πυροβολισμό ειδοποίησαν την αστυνομία
Τέλος στη ζωή του έβαλε το πρωί της Τρίτης ένας 83χρονος άντρας, στην περιοχή της Ιεράπετρας Κρήτης.

ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ 26 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 443 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ - ΠΟΙΑ ΣΥΡΙΑ;



Από τις 7 έως και τυις 17 Απριλίου 443 άνθρωποι ενεπλάκησαν σε κάποιο τροχαίο - Από αυτούς οι 26 έχασαν τη ζωή τους, 18 τραυματίστηκαν σοβαρά και οι άλλοι 399 ελαφρά

Φωτιά σε δεξαμενόπλοιο ανοιχτά της Ρόδου – Καλά στην υγεία του το πλήρωμα



Φωτιά, η οποία κατασβέστηκε με ιδία μέσα από το πλήρωμα, ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, στο μηχανοστάσιο του δεξαμενόπλοιου USICEHM με σημαία Μάλτας, 45 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Ρόδου.

Αναρτήθηκε η λίστα των μελών του Μητρώου online media Μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη δικαιούνται να λαμβάνουν κρατική διαφήμιση.


Αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδα του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, τα στοιχεία των πιστοποιημένων διαδικτυακών μέσων-μελών του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης.

Πιθανή ζωή σε εξωπλανήτη λίγο μεγαλύτερο από τη γη

Πιθανή ζωή σε εξωπλανήτη λίγο μεγαλύτερο από τη γη

Οι αστρονόμοι ανακάλυψαν έναν ακόμη εξωπλανήτη που έχει ομοιότητες με το δικό μας πλανήτη και ο οποίος θα μπορούσε να φιλοξενεί ζωή.

Τουρκική αθλιότητα: Έκαναν παραβιάσεις λίγο μετά το μοιραίο ατύχημα!

Τουρκική αθλιότητα: Έκαναν παραβιάσεις λίγο μετά το μοιραίο ατύχημα!
Αυτό είναι το τουρκικό ήθος

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΡΑΠΕΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ - ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΕΡΓΟ», ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΗΠΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ; ΑΓΩΓΟΣ "EAST MED" Μ@Λ@ΚΑ ΜΟΥ...


Περισσότερα,

Μήνυση για εσχάτη προδοσία σε Παυλόπουλο-Τσίπρα-Θάνου από το «Σωματείο Ελλήνων Υποστηρικτών του Συντάγματος»

Μήνυση για εσχάτη προδοσία σε Παυλόπουλο-Τσίπρα-Θάνου από το «Σωματείο Ελλήνων Υποστηρικτών του Συντάγματος»
Μήνυση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και της Προέδρου του Αρείου Πάγου υπέβαλε προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου το νεοσυσταθέν «Σωματείο Ελλήνων Υποστηρικτών του Συντάγματος» (Σ.Ε.Υ.Σ.)!

O Bεργής αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου και έκανε Πάσχα στη Μύκονο...



Στο Super Paradise της Μυκόνου βρέθηκε το Πάσχα ο Δημοσθένης Βεργής, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Σβετλάνα.

Ο Καμίνης ζητά νόμο για να μοιραστούν οι λαθρο σε όλη την Ελλάδα αφού η Αθήνα πλέον ξεχείλησε

Ο Καμίνης ζητά νόμο για να μην “το πληρώνει η Αθήνα” με τους πρόσφυγες
Το αίτημα να υπάρξει με νομοθετική πρωτοβουλία αναλογική κατανομή των προσφύγων σε πανελλαδικό επίπεδο, επανέλαβε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, κατά τη σημερινή παρουσίαση των αποτελεσμάτων τριών ερευνών που διενεργήθηκαν από το Παρατηρητήριο Προσφυγικών Ροών. Ο κ. Καμίνης άφησε αιχμές κατά της ΚΕΔΕ, λέγοντας ότι δεν βάζει μπροστά στις διεκδικήσεις της “το δίκαιο αυτό αίτημα”.