Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Ο «μαγικός κόσμος» του παγκόσμιου ηγέτη

ΒΙΝΤΕΟ: Ο «μαγικός κόσμος» του παγκόσμιου ηγέτη

Τι συνέβη στην Γαλλία από την Αριστερά

Ο υποψήφιος της Αριστεράς για τις προεδρικές εκλογές στην Γαλλία Ζαν-Λυκ Μελανσόν εμφανίζεται, με ένα νεύμα του χεριού του, να δίνει ομιλίες σε δύο, τρία ακόμη και επτά πόλεις ταυτόχρονα.

Πως; Μα χάρη στα «ολογράμματα», με την βοήθεια των οποίων θα παρουσιάζεται ταυτόχρονα σε όλες τις χώρες επιρροής του ο παγκόσμιος ηγέτης της Νέας Τάξης.
Ο Μελανσόν είναι σε μία πόλη, ας πούμε στην Ντιζόν όπως συνέβη το βράδυ της Τρίτης, και μιλά ζωντανά και αυτοπροσώπως στο πλήθος. Την ίδια ώρα, σε συγκεντρώσεις σε άλλες έξι πόλεις, υπάρχει μια εξέδρα στην οποία η τηλεοπτική εικόνα του Μελανσόν από την Ντιζόν αντανακλάται σε μια εντελώς διαφανή οθόνη.
Μπορεί από κάποιες γωνίες να φαίνεται τι βρίσκεται πίσω από την οθόνη, αλλά για το κοινό που είναι από κάτω η ψευδαίσθηση λειτουργεί και  μπορούν να δουν τον Μελανσόν να μιλά σαν να είναι κοντά τους.
Θυμηθείτε: ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι θα παρουσιάζουν τον παγκόσμιο ηγέτη
Οι μάζες των ζόμπι λαών συνηθίζουν στην τεχνολογία της παγκόσμιας εξουσίας, προκειμένου να «αγκαλιάσουν» τον παγκόσμιο «σωτήρα», ο οποίος θα μοιράζει το «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» με αντάλλαγμα την ελευθερία των ανθρώπων.
Οι πολιτικοί και δη εκείνοι της Αριστεράς χρησιμοποιούνται προς αυτή την κατεύθυνση.
Δείτε το βίντεο και τα σχόλια όπως πάντα δικά σας:

 el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.