Κυριακή 16 Απριλίου 2017

24χρονος Αλβανός με 4,85 κιλά ηρωίνης συνελήφθη στο Αιτωλικό Αγρινίου, στο Μεσολόγγι



24χρονος Αλβανός υπήκοος συνελήφθη από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών Κέρκυρας
στο Αιτωλικό Αγρινίου στο Μεσολόγγι (Αιτωλοακαρνανία)

Πανάρχαια πινακίδα αποκαλύπτει ότι οι Έλληνες ήρθαν από τ’ άστρα!

panarxaia-pinakida-apokalyptei
Eφθασε η ώρα με την ευκαιρία για την πινακίδα του Ιδαλίου, για να πούμε μερικά πράγματα που δεν πρόκειται ν’ ακούσετε ποτέ από επίσημα χείλη. Κι αυτό γιατί οι κρατούντες θέλουν να μας κρατούν στο σκοτάδι. Να μην γνωρίζουμε τίποτα για τη ράτσα μας. Ο Έλληνας σήμερα δεν ξέρει «ποιος είναι». Δε ξέρει από πού έρχεται, τι εκπροσωπεί, τι θέλει να πετύχει, ως που μπορεί να φτάσει. Και το σημαντικότερο όλων.

αποκλειστική συνέντευξη του Serial killer Steven Gordon, στη Daily Mail, καταδικάστηκε σε θάνατο, για βιασμό και θανάτωση 4 γυναικών

αποκλειστικό ρεπορτάζ και συνέντευξη του 48χρονου Serial killer Steven Gordon που καταδικάστηκε σε θάνατο στη Daily Mail  (in a Dateline interview that will air Friday)

(ΗΠΑ Καλιφόρνια, Orange County, ο κατά συρροή δολοφόνος απήγαγε, βίασε και στραγγάλισε 4 γυναίκες το  2013 και το 2014, στις περιοχές Santa Ana and Anaheim)
Συνελήφθη τον Απρίλη του 2014.

Ο 23χρονος ταυρομάχος που τραυματίστηκε από τον ταύρο στη Μαδρίτη, ανάρρωσε και ετοιμάζεται για νέο τουρνουά ταυρομαχίας ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;

 ο 23χρονος ταυρομάχος Daniel Garcia Navarrette, κατά τη διάρκεια του  Las Ventas bullring στη Μαδρίτη, τραυματίστηκε στο λαιμό, το πρόσωπο και το μηρό του. 

ΗΠΑ: νομοθέτες σχεδιάζουν να πιέσουν για πόλεμο στη Συρία και με τη ψήφο από Κογκρέσο.


Μετά τα πρόσφατα μονομερή χτυπήματα του Donald Trump στη Συρία μια δικομματική ομάδα νομοθετών  σχεδιάζουν για να ψηφίσει το Κογκρέσο μια μελλοντική στρατιωτική επιχείρηση στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Κιτσίκης: Μόνη... «λύση», (η πουτ@ν@) η ελληνοτουρκική συνομοσπονδία



η Ελλάδα γεμίζει με ναρκωτικά από Αλβανία, οριστικοποιήθηκε η διεθνής επιχείρηση 'ALIAS' με την εξάρθρωση συμμορίας παραγωγής και διακίνησης ναρκωτικών που κατέληγαν στην Ελληνική επικράτεια


Εγκληματική συμμορία γεμίζει την Ελλάδα με ναρκωτικά.
στις 11-4-17,  μια συμμορία διακίνησης ναρκωτικών που μεταφέρονται από την Αλβανία (από τη Νότια και Νοτιοανατολική Αλβανία) στην Ελλάδα εξαρθρώθηκε μετά από πολύμηνη έρευνα του Εισαγγελέα για σοβαρά εγκλήματα.

Ανεξήγητες ραδιοφωνικές μεταδόσεις που προκαλούν τρόμο (βίντεο)



Στα χρονικά έχουν υπάρξει περίεργες ραδιοφωνικές μεταδόσεις που κανείς δεν κατάλαβε από που προήλθαν και κυρίως ποιος τις έκανε. Μερικές από αυτές προκαλούν τρόμο.

Aνακαλύφθηκε υπερσύγχρονο εργαστήριο επεξεργασίας κάνναβης στην Κορυτσά.



12-4-17 Αλβανία,περιοχή Skrapar με βάση την έρευνα της δίωξης σοβαρών εγκλημάτων (Prokurorisë së Krimeve të Rënda)   ανακαλύφθηκε υπερσύγχρονο εργαστήριο επεξεργασίας κάνναβης στην Κορυτσά.

Έλα Ρουμπάτη, τά 'μαθες τα νέα; Ο Μακέιν συνάντησε τη Μίμι...


Περισσότερα,

Υποθαλάσσιο ηφαίστειο στην Σαντορίνη "αναπνέει" κάθε 2 λεπτά


Ερευνητές από την Ιταλία και την Ελλάδα απέδειξαν για πρώτη φορά ότι ένα ενεργό υποθαλάσσιο ηφαίστειο «αναπνέει» κατά τη διάρκεια της ενεργητικής του φάσης, όπως αποκάλυψε η σχετική έρευνα που εστιάσθηκε στον Κολούμπο.

Προτείνουν κρέας Halal σφαγής, δύο διάσημοι σεφ στην Δανία, η συνταγή για κεφτεδάκια με αρνί σφαγής Halal με κάρυ, σηκώνει θύελλα αντιδράσεων από Δανούς τηλεθεατές. Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΚΤΗΝΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ" ΔΥΣΗ!

Διαμαρτυρία για το "τηλεοπτικό γεύμα" που σέρβιραν σε κανάλι δημόσιας τηλεόρασης της Δανίας,
οι δυο αδελφοί σεφ Adam og James Price.

Αλβανικό εργαστήριο για παραγωγή ναρκωτικών, μέσα σε υπόγεια σήραγγα στα Τίρανα ΦΩΤΟ


Ανακαλύφθηκε εξελιγμένο εργαστήριο για παραγωγή  ναρκωτικών, μέσα σε  υπόγεια σήραγγα (τούνελ) του πρώην εργοστασίου  Plant Autotraktorëve στο Hornbeam, μόλις πέντε χιλιόμετρα από το κέντρο των Τιράνων (στην περιοχή Shkozes )

«Ο κόσμος θα αλλάξει τα επόμενα 20 χρόνια περισσότερο απ’ ό,τι τα 300 προηγούμενα»



Ο κόσμος, όπως τον ξέρουμε, θα αλλάξει τα επόμενα 20 χρόνια περισσότερο απ’ ό,τι τα 300 προηγούμενα, καθώς οι αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως το cloud computing και το internet of things, δημιουργούν νέα δεδομένα και προκλήσεις. Η επέκταση της παγκόσμιας διασύνδεσης δεδομένων και πληροφοριών, που αναμένεται να ανέλθει στο 75% του κόσμου τα επόμενα 10 χρόνια, και οι τεχνολογικές εξελίξεις, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και τα αυτοκινούμενα οχήματα, θα αλλάξουν τον εργασιακό χάρτη και το 40-60% των εργασιών θα εκτελούνται από μηχανές.

Συνελήφθησαν με 3 κιλά ηρωίνης από Αλβανία, στην Ηγουμενίτσα, στην Ιταλία κατασχέθηκαν 3,5 τόννοι ναρκωτικών από την Αλβανία, μέσα σε 24 ώρες. Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητή ναρκωτικών από Αλβανία με αυτοκίνητα, κατασχέθηκε σκάφος 10 μέτρων

32χρονος Αλβανός υπήκοος και 37χρονος ημεδαπός συνελήφθησαν με  ηρωίνη, βάρους (3) κιλών και (162) γραμμαρίων στο Ασπροκκλήσι  Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

΄Αδοξο τέλος στο "ειδύλλιο" 45χρονου Πακιστανού παιδόφιλου με ευάλωτη 14χρονη στην Αγγλία


Αγγλία, Manchester, ο 45χρονος Mubashir Hussain, που εργάζεται σε γυράδικο (kebab shop, στην οδό Armitage Avenue) στο Longsight, καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική δραστηριότητα με παιδί και καταγράφηκε στο μητρώο δραστών του σεξ, για όλη του τη ζωή.

«Εισβολή» Βουλγάρων για τα γριβάδια ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΙΕΙΑ


Ο «πόλεμος του γριβαδιού» και άλλων ιχθυαλιευμάτων καλά κρατεί στα βόρεια σύνορά μας, όπου ψαράδες από τη Βουλγαρία και την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας συρρέουν σε λίμνες και ποτάμια της Μακεδονίας και της Θράκης και επιδίδονται στο αγαπημένο τους χόμπι –πολλοί εξ αυτών ασκούν και εμπόριο– παραβιάζοντας τους κανόνες αλιείας και προστασίας του περιβάλλοντος. Οι τοπικές αρχές προσπαθούν να αναχαιτίσουν το φαινόμενο, αναρτώντας πινακίδες

ΡΙΧΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΡΟΜΟΥ… ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ!!! (βίντεο)

 
«Νέους διηπειρωτικούς πυραύλους» επέδειξε η Βόρεια Κορέα

Ασθένεια σκύλων άγνωστης αιτιολογίας, παίρνει μορφή επιδημίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ, τρώει τη σάρκα του ζώου και είναι θανατηφόρα


Ασθένεια άγνωστης αιτιολογίας, εμφανίζεται σε σκύλους και αποβαίνει μοιραία για τη ζωή τους.
Η δυνητικά θανατηφόρα ασθένεια σκύλων ονομάζεται Alabama Rot
ή ιδιοπαθής δερματική και νεφρική σπειραματική αγγειοπάθεια (CRGV)

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ! Από που μπορεί να προέρχονται τα εκρηκτικά

GERMANY DORTMUND SOCCER EXPLOSION Τα εκρηκτικά που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση κατά του λεωφορείου της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπορούσια Ντόρτμουντ, είναι πιθανό να προέρχονται από πυρομαχικά που ανήκουν στις ένοπλες δυνάμεις της Γερμανίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Welt am Sonntag» που επικαλείται πηγή που συμμετέχει στις έρευνες.

ΚΟΛΑΣΗ! XTYΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ «ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ»! «ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ 1000 ΡΩΣΙΚΟΙ…»

poutin11
Η Ρωσία προειδοποιεί για «πυρηνικό πόλεμο» αν οι ΗΠΑ δεν αποσύρουν τους πυραύλους τους από την Ευρώπη-1000 ρωσικοί πύραυλοι ετοιμάζονται

Τι αποκαλύπτει η χρήση της “μητέρας όλων των βομβών” από τις ΗΠΑ – Γιατί έριξε την “μητέρα όλων των βομβών” ο Τραμπ στο Αφγανιστάν


Γράφει ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΕΝΕΚΟΣ

Πρόεδρος της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΩΝ

Υποναύαρχος ΠΝ ε.α

Η ρίψη της μεγαλύτερης σε ισχύ μη πυρηνικής βόμβας στο Αφγανιστάν, σε μία ορεινή περιοχή όπου έχουν καταφύγια σε υπόγεια τούνελ οι φανατικοί ισλαμιστές, αποκάλυψε τα παρακάτω:

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ ΚΑΪΑΦΑ ΚΑΙ ΑΝΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το κείμενο που ακολουθεί μνημονεύει μια από τις διάφορες παραδόσεις αναφορικά με τις τύχες του Πιλάτου και των Αρχιερέων Άννα και Καϊάφα, μετά την άδικη θανάτωση του Χριστού.

ΈΚΤΑΚΤΟ! Έντονη κινητικότητα και διαταγή μαζικής εκκένωσης στην Ιαπωνία!




Φόβοι ότι σύντομα… αρχίζει!

Η Ανάσταση στο χωριό Τσαγράκ της Κερασούντας


Η Ανάσταση στο χωριό Τσαγράκ της Κερασούντας γινόταν μετά τα μεσάνυχτα, στο προαύλιο της εκκλησίας. Εκεί παρευρίσκονταν όλοι οι κάτοικοι του χωριού. Τους ειδοποιούσε ο τζαγκός (κράχτης), ο οποίος ζωσμένος με κουδούνια γύριζε από σπίτι σε σπίτι χτυπώντας τις πόρτες, προκαλώντας μεγάλο θόρυβο.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!