Κυριακή, 16 Απριλίου 2017

΄Αδοξο τέλος στο "ειδύλλιο" 45χρονου Πακιστανού παιδόφιλου με ευάλωτη 14χρονη στην Αγγλία


Αγγλία, Manchester, ο 45χρονος Mubashir Hussain, που εργάζεται σε γυράδικο (kebab shop, στην οδό Armitage Avenue) στο Longsight, καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική δραστηριότητα με παιδί και καταγράφηκε στο μητρώο δραστών του σεξ, για όλη του τη ζωή.

Στο δικαστήριο Manchester Crown Court Crown Square, όπου έγινε η δίκη, ακούστηκε  ο τρόπος με τον οποίο ο Hussain προσέγγισε την ευάλωτη έφηβη (μόλις 14 χρόνων) της πρόσφερε "ψυχολογική" υποστήριξη και "συμβουλές" για διάφορες πτυχές της ζωής της. 
τη γέμισε φιλοφρονήσεις και δώρα, τη χειραγώγησε για να πιστέψει ότι ήταν σε μια σχέση ενήλικα -αυτό τη δυσκόλεψε να μιλήσει και να συνεργαστεί με την αστυνομία, αφού χρειάστηκε πολύ θάρρος- την έπεισε ότι ήταν ένας αξιόπιστος φίλος της και της αγόραζε σοκολάτες πριν από τις "σεξουαλικής φύσεως" συναντήσεις τους.

Η ντέτεκτιβ Anna Hoole  (Detective Constable  of GMP’s City of Manchester Protect Team) είπε: "την κολάκευε, της έκανε κοπλιμέντα και την έκανε να νιώθει ξεχωριστή"
"παρότι γνώριζε καλά πόσων χρόνων ήταν το θύμα του, άκουσε τα προβλήματά του, κέρδισε την εμπιστοσύνη του με στοργική συμπεριφορά "grooming behaviour" και δεν είχε κανένα ενδοιασμό να οδηγήσει το παιδί σε απομονωμένες περιοχές και να έχει σεξουαλική δραστηριότητα μαζί του. "
ο 45χρονος "ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες και ο δικηγόρος του Ahmed Nadim δήλωσε ότι ο πελάτης του αισθάνθηκε "ουσιαστική μεταμέλεια"
η 14χρονη περιγράφει τον εαυτό της σαν ένα αφελές παιδί, που κατέχεται από αίσθημα σύγχυσης και αηδίας και επιθυμεί να μη τον είχε συναντήσει ποτέ. Αγωνίζεται να εμπιστευτεί τους άνδρες, δεν τους πλησιάζει από φόβο ότι θα επωφεληθούν και όλη αυτή η εμπειρία που έζησε ήταν ένας μακροχρόνιος εφιάλτης"
πηγή 11-4-17
http://www.manchestereveningnews.co.uk/news/greater-manchester-news/depraved-kebab-shop-paedophile-sex-12881410

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2017/04/45-14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.