Κυριακή 16 Απριλίου 2017

αποκλειστική συνέντευξη του Serial killer Steven Gordon, στη Daily Mail, καταδικάστηκε σε θάνατο, για βιασμό και θανάτωση 4 γυναικών

αποκλειστικό ρεπορτάζ και συνέντευξη του 48χρονου Serial killer Steven Gordon που καταδικάστηκε σε θάνατο στη Daily Mail  (in a Dateline interview that will air Friday)

(ΗΠΑ Καλιφόρνια, Orange County, ο κατά συρροή δολοφόνος απήγαγε, βίασε και στραγγάλισε 4 γυναίκες το  2013 και το 2014, στις περιοχές Santa Ana and Anaheim)
Συνελήφθη τον Απρίλη του 2014.

Τα θύματά του είναι η 20χρονη Kianna Jackson, η 34χρονη Josephine Vargas, η 28χρονη Martha  Anaya, και η 21χρονη Jarrae Estepp.
(το πτώμα της άτυχης  Estepp που βρέθηκε σε ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης Anaheim, ενώ τα πτώματα των άλλων τριών γυναικών δεν ανακαλύφθηκαν ποτέ και οι τέσσερις γυναίκες, ήταν πόρνες.)
Ο δικαστής Patrick H. Donahue στο ανώτατο δικαστήριο Orange County Superior Court καταδίκασε σε θάνατο, τον άστεγο δράστη σεξουαλικών εγκλημάτων Steven Gordon,  στις 3 Φεβρουαρίου του 2017
ο Gordon είχε επανειλημμένα δηλώσει ότι , θα έπρεπε να εκτελεστεί για τα εγκλήματά του, και είπε ότι απέλυσε το δικηγόρο υπεράσπισής του για να επιταχύνει τη διαδικασία.
Κατά τη διάρκεια των δολοφονιών, ο Gordon και ο 30χρονος συνεργός του Franc Cano ήταν άστεγοι και εργάζονταν σε ένα φανοποιείο στο Anaheim.
 Τόσο ο Gordon όσο και ο Cano ήταν κατεγραμμένοι δράστες σεξουαλικών αδικημάτων και παρακολουθούνταν με συσκευές εντοπισμού GPS. (φορούσαν την οθόνη στον αστράγαλό τους)
παρατηρητές του δικαστηρίου υποστηρίζουν ότι ο Gordon ήθελε να βασανίσει επίσης και τις οικογένειες -κυρίως τις μητέρες- των θυμάτων του, με την τέλεια εξαφάνιση των πτωμάτων, οι οικογένειες ζούσαν με την ελπίδα ότι ίσως ζούσαν και ότι ίσως έπεσαν θύματα διακίνησης γυναικών για σεξ.

Ο Steven Gordon καταδικάστηκε αρχικά το 1992 για άσεμνες πράξεις με ένα παιδί κάτω των 14 ετών και μια απαγωγή το 2002.
Δολοφόνησε τα θύματά του ενώ φορούσε συσκευή GPS.
Βρισκόταν καθημερινά με το συνεργό του  στις δολοφονίες Franc Cano, παρά τους περιορισμούς που υπάρχουν για τους δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων, που απαγορεύουν να συναναστρέφεται ο ενας τον άλλο.
ο Gordon υποστήριξε ότι αν οι αρχές είχαν κάνει καλύτερη δουλειά παρακολουθώντας τους, θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει τις δολοφονίες.
είπε ότι επέλεξε νύχτες που θα γινόταν αποκομιδή σκουπιδιών την επόμενη μέρα, για να πετάξει το πτώμα του θύματός του στα σκουπίδια, είπε επίσης ότι τακτικά αναζητούσαν πόρνες σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, αλλά δεν κατάφεραν να παγιδεύσουν άλλο θύμα.
στην (13 ωρών) βιντεοσκοπημένη συνέντευξη του, στην αστυνομία Anaheim police Det, περιέγραψε πως έκλαιγαν και ούρλιαζαν τα θύματά του, μέσα στο αυτοκίνητο, προτού τα στραγγαλίσει.

είπε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την 21χρονη Jarrae Estepp και όταν δεν έβλεπε ο συνεργός του, έσκυψε, τη φίλησε στα χείλη και της είπε συγνώμη. Ξαφνικά, ενώ τη θεωρούσαν νεκρή, εκείνη σάλεψε, το σώμα της τραντάχτηκε και ο συνεργός του Franc Cano, ανέβηκε πάνω στο σώμα της και περπάτησε, για να την αποτελειώσει...

Ανέφερε επίσης ότι ο Franc Cano, κακοποίησε φρικτά το σκύλο του, χωρίς συνείδηση, για να τον "τιμωρήσει"
οι δύο άνδρες κοιμόντουσαν στα αυτοκίνητα πίσω από το κατάστημα (φανοποιείο) αυτοκινήτων.


Ο ιδιοκτήτης του φανοποιείου Jerry Montgomery, θυμάται το σύντομο διάλογο με το δολοφόνο Steven Gordon που του είπε ότι έχει πρόβλημα με τις εκρήξεις θυμού, γέλασε λίγο και συνέχισε "σκότωσα κάποιον και ίσως δεν σε ξαναδώ ποτέ"

Η περίπτωση του δολοφόνου Steven Gordon ίσως γίνει αφορμή για αναθεώρηση των επιπτώσεων του κατ΄οίκον περιορισμού σε δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων και την αποτελεσματικότητα της παρακολούθησης GPS.

η Katherine Menzies, μητέρα του θύματος Jackson είπε ότι η εξαφάνιση της κόρης της, βασάνιζε τη σκέψη της με την ελπίδα ότι, ζούσε και έγινε θύμα εμπορίου ανθρώπων.
ο Gordon επιβεβαίωσε ότι είχε σκοτώσει την κόρη της
στη συνέχεια η Menzies αγωνίστηκε να κατανοήσει τα κίνητρα του Gordon, δεν είχε ιδέα  γιατί θα μπορούσε να το κάνει...
ο Gordon απάντησε ότι είναι Χριστιανός, έχει μελετήσει τη Βίβλο και τώρα νομίζει ότι έχει μια σαφή εικόνα του τι, τον κατείχε.  "ο Σατανάς" είπε
Η μητέρα ενός άλλου θύματος, του είπε ότι είναι αργά να ζητήσει συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων  "χρειάζεται να αντιμετωπίσει τη συγνώμη του προς το Θεό" είπε.

πηγές   12-4-17   και το σχετικό βίντεο
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4403636/Killer-Steven-Gordon-says-justify-did.html

http://murderpedia.org/male.G/g/gordon-steven-dean.htm


















http://hellenicrevenge.blogspot.com/2017/04/serial-killer-steven-gordon-daily-mail-4.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.