Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Αλβανικό εργαστήριο για παραγωγή ναρκωτικών, μέσα σε υπόγεια σήραγγα στα Τίρανα ΦΩΤΟ


Ανακαλύφθηκε εξελιγμένο εργαστήριο για παραγωγή  ναρκωτικών, μέσα σε  υπόγεια σήραγγα (τούνελ) του πρώην εργοστασίου  Plant Autotraktorëve στο Hornbeam, μόλις πέντε χιλιόμετρα από το κέντρο των Τιράνων (στην περιοχή Shkozes )
Το εργαστήριο είναι προσαρμοσμένο για την καλλιέργεια του χασίς, σε καμουφλαρισμένο περιβάλλον, έτσι ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει δραστηριότητα παραγωγής πλαστικών.

Ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης Komisariatit nr.1 μετά από έρευνα που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες.
Στη λεπτομερή επιθεώρηση της περιοχής, δόθηκε η πληροφορία ότι ένα κλειδωμένο δωμάτιο στο εσωτερικό της σήραγγας, προσαρμόστηκε για την καλλιέργεια ναρκωτικών φυτών.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, η αστυνομία έβαλε χειροπέδες στον ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων (της σήραγγας), Hazbi Pardhoku,  συνελήφθησαν άλλα τέσσερα άτομα και η έρευνα συνεχίζεται για να αποκαλυφθούν τα υπόλοιπα πρόσωπα που εμπλέκονται

Η σήραγγα απομονώθηκε και χρησιμοποιήθηκε για την καλλιέργεια της κάνναβης.
στο παλιό αυτό τούνελ, στήθηκε το εξελιγμένο εργαστήριο στο οποίο προσαρμόστηκαν ειδικοί ισχυροί ηλεκτρικοί  λαμπτήρες (ILAB) για την παροχή θερμότητας που απαιτείται για τις ρίζες της κάνναβης.

Πέντε άνθρωποι , μεταξύ των οποίων, ένας υπάλληλος του OSHEE  (διαχειριστής διανομής ηλεκτρικής ενέργειας), συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω
Η αστυνομία αναφέρει τον 62χρονο Hazbi Parllaku, τον 63χρονο Gjergji Duro,τον 26χρονο Kristi Duro,τον 59χρονο Gerald Bilmani  και τον 50χρονο Robert Minoni κρατικό υπάλληλο του OSHEE  που έκανε την παράνομη ηλεκτροδότηση της σήραγγας,
που τους συνέλαβε ως εμπλεκόμενους σε εγκληματικές δραστηριότητες.
Δεκάδες ακόμη κάτοικοι της περιοχής ανακρίνονται για πιθανή συμμετοχή τους στις εγκαταστάσεις.

πηγή 14-4-17  (με βίντεο της αστυνομικής επιχείρησης)
http://lajmifundit.al/2017/04/laboratori-tirane/













http://hellenicrevenge.blogspot.com/2017/04/blog-post_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.