Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Η Αλβανική αστυνομία συνέλαβε 10 αστυνομικούς της, και 8 τελωνειακούς για συνεργασία με καρτέλ ναρκωτικών

Η Αλβανική αστυνομία συνέλαβε 10 αστυνομικούς της, και 8 τελωνειακούς υπαλλήλους με την υποψία ότι συνεργάστηκαν με καρτέλ ναρκωτικών, στη λαθραία επιχείρηση εισαγωγής 10 μετρικών τόννων (11 τόννων) κάναβης στην Ιταλία, όπως δήλωσαν οι εισαγγελείς

Η ΔΕΗ ζητά νέες αυξήσεις, αν και τέσσερις στους 10 δεν έχουν να πληρώσουν για ρεύμα!


Σε πολιτικό κάζο ολκής εξελίσσεται για την κυβέρνηση, μάλλον απροσδόκητα, η υπόθεση των φουσκωμένων λογαριασμών της ΔΕΗ. Η οργή των πολιτών για τα αφόρητα βάρη που καλούνται να πληρώσουν στη Δημόσια Επιχείρηση, την ώρα μάλιστα που ανακοινώνεται και νέα αύξηση στο ρεύμα, διογκώνεται επικίνδυνα....

Σκόπια: Συνάντηση αξιωματούχου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με ηγέτες αλβανικών κομμάτων


Απρίλιος 30, 2017. 20:22
Ο βοηθός Γραμματέα του Στέιτ Ντιμπάρτμεντ,  Χόιτ Μπράιαν Γι (Hoyt Brian Yee) έφθασε σήμερα στα Σκόπια και χωρίς να χάσει χρόνο είχε χωριστές συναντήσεις με τους ηγέτες των αλβανικών πολιτικών κομμάτων σε αίθουσα των εγκαταστάσεων της αμερικανικής πρεσβείας στην περιοχή Μπαρντόφτσε της πρωτεύουσας του νοτιου σλαβικού κράτους.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΠΟΥ ΕΣΦΑΖΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ

Ένας Αυστριακός, ύποπτος για εγκλήματα πολέμου στη σύγκρουση μεταξύ των ουκρανικών δυνάμεων και των φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία, συνελήφθη σήμερα στην Πολωνία, ανακοίνωσαν πολωνοί συνοριακοί φρουροί.

Στον τουρισμό της Μυκόνου επενδύουν οι Τούρκοι!



Τα συνεχή τρομοκρατικά χτυπήματα στην Τουρκία και η έκρυθμη πολιτική κατάσταση έκανε τους ευκατάστατους Τούρκους να στραφούν στη χώρα μας. Αρκετοί, μάλιστα, ξεκίνησαν να επενδύουν οικονομικά και να ιδρύουν επιχειρήσεις στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Spiegel: «Η BND παρακολουθούσε την Interpol»

Deutschland Zentrale des Bundesnachrichtendienstes in Berlin (picture-alliance/dpa/Doris Spiekermann-Klaas)
Στο στόχαστρο της γερμανικής μυστικής υπηρεσίας BND βρίσκονταν για χρόνια τα κεντρικά της Interpol στη Γαλλία, αλλά και τα παραρτήματά της σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο, ΗΠΑ και δεκάδες ακόμη χώρες.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Πόσο εύκολα αποκτά κάποιος την Ελληνική Ιθαγένεια


Νικος Βραχιολιδης  
 
 Πόσο εύκολα μπορεί να αποκτήσει κάποιος την Ελληνική Ιθαγένεια!

Οι Ιρανοί κατηγορούν τον Ερντογάν ότι έστειλε επίτηδες χιλιάδες πρόσφυγες στην Ελλάδα – «Οι Τούρκοι θα απομονωθούν»


Στην «αυγή»  της νέας τουρκο-ιρανικής διένεξης η Τεχεράνη μέσω του εκπροσώπου του ΥΠΕΞ κατηγόρησε τον Ερντογάν, εκτός όλων των άλλων και για χρησιμοποίηση των προσφύγων παραβιάζοντας την εθνική κυριαρχία άλλων χωρών, «φωτογραφίζοντας» την Ελλάδα και αυτά που τραβάει τόσο καιρό.  

Την δολοφονία των λύκων ζητάει επισήμως ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας

Την δολοφονία των λύκων ζητάει επισήμως ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας
Έκπληκτοι διαβάσαμε στην ιστοσελίδα κυνηγετικού ενδιαφέροντος http://www.e-artemis.gr την επιστολή του δημάρχου Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας Σπύρου Κωνσταντάρα ο οποίος ζητάει τον περιορισμό του πληθυσμού των λύκων αλλά όχι την εξόντωση τους!

Τραγωδία στην Κάλυμνο - Πατέρας τριών παιδιών αυτοκτόνησε στην αυλή του σπιτιού του



Τέλος στην ζωή του έβαλε ένας 45χρονος άνδρας στην Κάλυμνο, ο οποίος κρεμάστηκε στην αυλή του σπιτιού του στην περιοχή Βοθύνοι.

ΟΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΟΪΜΠΛΕ – ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ: «Αν το διαρρεύσεις, θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια!»

baroufakis_Soimple Ενα άγνωστο περιστατικό για την Ελλάδα και τι του πρότεινε ο Β. Σόιμπλε, αποκαλύπτει ο Γ. Βαρουφάκης στο βιβλίο του που κυκλοφορεί.

Ελλάς μη Ελλήνων λάθρο και άλλων μεταναστών ΒΙΝΤΕΟ


ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ
ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η »ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ» ;;;;;

ΒΙΝΤΕΟ: Παίκτρια του Survivor μιλά για την Παναγία

ΒΙΝΤΕΟ: Παίκτρια του Survivor μιλά για την Παναγία

Δεν θα περιγράψω το όνειρο,αλλά είδα ότι

Τι συμβαίνει όταν οι μέλισσες έχουν πρόσβαση σε φυτά κάνναβης, είναι η καλλιέργεια των ναρκωτικών, αιτία για το θάνατο των μελισσών στην Αλβανία? γιατί αποκαλούν τον Ράμα "πρωθυπουργό που σκοτώνει μέλισσες"? στο Λαζαράτι λένε ότι το μέλι τους περιέχει ψυχοδραστική ουσία και το πουλούν ακριβότερα!


Ο σύνδεσμος Μελισσοκόμων της Αλβανίας,  υποστηρίζει ότι το 2016, καταστράφηκε το 40 %  των κυψελών τους.  Οι απώλειες ανέρχονται σε 60 εκατομμύρια ευρώ.

Γάτες "μυστικοί πράκτορες" της CIA, το φρικιαστικό « Project Acoustic Kitty»

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) εμφύτευε μικρόφωνα σε γάτες σε μια προσπάθεια να τις μετατρέψει σε μυστικές συσκευές ακρόασης, αποκαλύπτουν συγκλονιστικά έγγραφα. 

Το φεστιβάλ Beltane Fire στο Εδιμβούργο, η γιορτή της συνειδησιακής ΄Ανοιξης στην Ελλάδα και τον κόσμο

Παίζοντας με τη φωτιά!   γυμνοί πανηγυριστές κραδαίνουν φλεγόμενους πυρσούς στο φεστιβάλ Beltane Fire, στο Εδιμβούργο. 

Η Τουρκία κατάφερε να διακόψει τρία κουρδικά δορυφορικά κανάλια


Απρίλιος 30, 2017. 21:58

Οι προσπάθειες του Ανωτάτου Συμβουλίου Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης της Τουρκίας (RTÜK ), να διακόψουν  από ευρωπαϊκό δορυφόρο τη μετάδοση τριών καναλιών στην κουρδική γλώσσα, που τα χαρακτήρισε ως μέσο προπαγάνδας για αυτονομία των Κούρδων,  είχαν αποτέλεσμα, σύμφωνα με το κουρδικό  πρακτορείο ‘Firat’.

Η Τουρκία κατατάσσεται ως "not free" στη λίστα της οργάνωσης "Freedom on the Net index" για την ελευθερία λόγου στο διαδίκτυο. ποιες καταχωρήσεις της Wikipedia παραβίασαν τους τουρκικούς κανόνες, 4.000 δημόσιοι υπάλληλοι απολύθηκαν επί Ερντογάν

Οι τουρκικές αρχές μπλόκαραν την πρόσβαση στην Wikipedia
Σύμφωνα με την  "Turkey's telecommunications authority", ορισμένα άρθρα της Wikipedia, υποστήριζαν ότι «η Άγκυρα συνεργάζεται με τρομοκρατικές ομάδες».

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ του Τσίπρα (για τις... ερωτικές σχέσεις των νέων) που κάνει πάταγο..


Οι παρουσιαστές του Ράδιου Αρβύλα ανακάλυψαν και σχολίασαν με καυστικό τρόπο τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, που είχαν περάσει απαρατήρητες, σχετικά με τους νέους που δεν μπορούν να χαρούν τις... ερωτικές τους σχέσεις.

Τα νέα ρωσικά υποβρύχια δεν θα ξεχωρίζουν από τις φάλαινες ΒΙΝΤΕΟ



Ο εντοπισμός των συγκεκριμένων υποβρυχίων θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση.

Εντοπίστηκε νεκρή σε βυθισμένο αυτοκίνητο η 36χρονη που ήταν αγνοούμενη από το Πάσχα

Η Μαρία Ιατρού ήταν 36 ετών και μητέρα τεσσάρων παιδιών – Είχε φύγει από το Λουτράκι με προορισμό την Παραμυθιά ΘεσπρωτίαςΤραγικός επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό της 36χρονης Μαρίας Ιατρού που είχε εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, όταν

Για αστραπιαία πολεμική επιχείρηση προετοιμάζονται οι ΗΠΑ ώστε να μην γενικευτεί ο πόλεμος με Β.Κορέα


Λαμβάνει πυρομαχικά εν πλω το USS Carl Vinson

Το μεγαλύτερο πλοίο της έστειλε η Ιαπωνία – Δείτε βίντεο

Του Θοδωρή Μπομπότη

Κρίσιμες αποδεικνύονται οι επόμενες ώρες για την παγκόσμια κοινότητα, καθώς οι εξελίξεις στη κορεατική χερσόνησο λαμβάνουν χώρα με πολύ επικίνδυνη

Πασίγνωστος ηθοποιός «καταστρέφει» την 4χρονη κόρη του Η διαστροφή δεν έχει όρια

Πασίγνωστος ηθοποιός «καταστρέφει» την 4χρονη κόρη του

Ο Κρις Χέμσγουορθ έχει μια κόρη 4 ετών την Ίντια για την οποία ο ίδιος έχει δηλώσει στην εκπομπή της λεσβίας Έλεν Ντι Τζένερις:

ΣΟΚ! Τι βρέθηκε στην Ημαθία – Ερευνά η Αστυνομία

ΣΟΚ! Τι βρέθηκε στην Ημαθία – Ερευνά η Αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έμβολος, κατά τις μεσημβρινές ώρες σήμερα βοσκός που έβοσκε τα πρόβατά του παραπλεύρως των κοιμητηρίων του Βρυσακίου Ημαθίας εντόπισε μια μαύρη

Η σχέση του Ισραήλ με τους τζιχαντιστές της Συρίας

Richard Silverstein, Middle East Eye, R.Insider,28-4-17
Πολύ ενδιαφέρον αυτό το άρθρο του Ρίτσαρντ Σίλβερστάϊν, στο «Middle East Eye», όχι μόνο για τις πληροφορίες και κρίσεις που περιέχει για τη σχέση του Ισραήλ με τους ένοπλους

Γιατί η Τουρκία επιμένει για τα «18 νησιά»

Στο άρθρο μας της Παρασκευής αναφερθήκαμε στην προκλητική ενέργεια της Τουρκίας να βομβαρδίσει έδαφος δύο ξένων χωρών, με το αιτιολογικό ότι αυτές «οι δυο περιοχές συνιστούν απειλή» για την ίδια.

Επτά στους 10 μαθητές Λυκείου σκέφτονται τις σπουδές στο εξωτερικό


Ακόμα και από τα χρόνια του Λυκείου φαίνεται ότι σκέφτονται οι νέοι και οι νέες στην Ελλάδα το ενδεχόμενο μετανάστευσης στο εξωτερικό όπως προκύπτει από την επιστημονική εργασία των καθηγητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Λόη Λαμπριανίδη και Θεοδόση Σύκα που δημοσιεύτηκε

ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ… ΠΟΥΤΙΝ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Φουντώνει όπως αναφέρεται το κίνημα διαμαρτυρίας στο οποίο πρωτοστατούν ομοφυλοφιλικές ενώσεις εναντίον του Ρώσου προέδρου, Βλαδιμήρ Πούτιν, που προσπαθεί με διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας να προκαλέσει την ανατροπή του, παρά την μεγάλη δημοτικότητα που συνεχίζει να έχει.

Πήραν εφάπαξ χωρίς δικαιολογητικά 20 άτομα από το Ταμείο Δημοσίων Υπαλλήλων;


Πυκνώνουν τα σύννεφα πάνω από τα κεφάλια των μελών του δ.σ. του Ταμείου Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων και του προέδρου του κ. Γεράσιμου Φραγκισκάτου, καθώς πρόσφατες πληροφορίες αναφέρουν πως δίχως τα δικαιολογητικά που ο νόμος ορίζει, έλαβαν πρόωρα και με την κατ' εξαίρεση διαδικασία τα εφάπαξ τους περί τα 20 άτομα από το Ταμείο....

«ΤΟ ΕΥΡΩ ΠΕΘΑΝΕ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ!» ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΛΕΠΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΚΟΤΕΣ…

Marine_LePen_795170266
Η Μαρίν Λεπέν στράφηκε ξανά κατά του ευρώ, μία εβδομάδα πριν από τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, αλλά αναφέρθηκε σε πιο χαλαρό χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Η κυβέρνηση κάλεσε τους πολίτες να διαδηλώσουν εναντίον της - ΒΙΝΤΕΟ

Η κυβέρνηση κάλεσε τους πολίτες να διαδηλώσουν εναντίον της - ΒΙΝΤΕΟ

 Ανακοίνωση για την Εργατική Πρωτομαγιά απηύθυνε και ο ΣΥΡΙΖΑ με σχετική ανακοίνωση, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει: 

Η Τουρκία χρεοκόπησε!- Ζήτησε χρηματοδότηση από τη Γερμανία – «Μνημόνιο» για το τουρκικό οικονομικό «θαύμα» του Ρ.Τ.Ερντογάν


Χρεοκόπησε η Τουρκία η οποία πλέον στράφηκε προς την Γερμανία ζητώντας δάνειο!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΗΣΕ ΠΕΝΤΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΙΝΟΥΚ – 80εκ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ

ch-47d2
Η αμερικανική κυβέρνηση αποκαλύπτει την ελληνική πρόταση αγοράς πέντε πλήρως εξοπλισμένων ελικοπτέρων Σινούκ (CH-47D), αξίας 80εκ. δολαρίων.

ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

Πρόσφατη Ρωσική επιστημονική έρευνα, με αντικείμενο το ανθρώπινο DNA, αποδεικνύει ότι αυτό είναι «ολογραφικός» υπολογιστής, συνδεδεμένος μάλιστα με το Σύμπαν, έξω από τις χωροχρονικές

1 ΜΑΙΟΥ – HAPPY BIRTHDAY ILLUMINATI – ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

  Πρωτομαγιά ονομάζεται και η πρώτη μέρα του Μαΐου, η οποία είναι μέρα αργίας για πολλές χώρες του κόσμου.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ UNISEX: "ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΜΟΥ " Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ SLOGGI ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟ { ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ }

Περίπου δύο χρόνια μετά από την αποστασία των Ελλήνων, έχουμε δει στην χώρα μας να συμβαίνουν διάφορα πράγματα τα οποία στο παρελθόν θα έμοιαζαν εξωπραγματικά και που όμως πλέον, τα δεχόμαστε χωρίς να προβάλλουμε καμία αντίσταση.

1ο θέμα σε όλο τον κόσμο: Χωρίς μαντίλα η Μέρκελ στη Σαουδική Αραβία

Χωρίς μαντίλα έφθασε στη Σαουδική Αραβία η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ για επαφές με τον μονάρχη του πλούσιου σε κοιτάσματα πετρελαίου βασιλείου, αψηφώντας τον αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα που ισχύει για τις γυναίκες στη χώρα.

ΕΔΩ ΠΑΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ… ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΛΑΠΤΟΠ!!! ΒΙΝΤΕΟ



Το είδαμε και αυτό στην σημερινή Ελλάδα των… «θαυμάτων»

Χάος εν πτήσει από αναταράξεις! Σπασμένη σπονδυλική στήλη και μωρά στο διάδρομο – Βίντεο Σε πτήση της Aeroflot από τη Ρωσία προς την Ταϊλάνδη

Πραγματικά χαοτικές σκηνές διαδραματίστηκαν σε πτήση της Aeroflot από τη Ρωσία προς την Ταϊλάνδη, εξαιτίας ισχυρότατων αναταράξεων που είχαν ως αποτέλεσμα οι επιβάτες να βρεθούν στο διάδρομο του αεροσκάφους!

“Και τα δελφίνια της Μεσογείου τουρκικά είναι”! Απίστευτη NAVTEX από την Άγκυρα


Στην σφαίρα όχι της πολιτικής και της διπλωματίας αλλά της ψυχιατρικής ανήκει πλέον η όποια προσπάθεια ερμηνείας των όσων κάνει το καθεστώς Ερντογάν! Τις τελευταίες ημέρες έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στην Κύπρο,την οποία όπως πάει θα την “βαφτίσει” όλη τουρκική!

ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ «Θα μιλήσουν για όλα» – Συνάντηση Α.Τσίπρα με Ρ.Τ.Ερντογάν στο Πεκίνο

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι επαφές Αθήνας και Άγκυρας για τη πραγματοποίηση συνάντησης του Έλληνας πρωθυπουργού Α.Τσίπρα και του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν στο Πεκίνο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μετά το Κόσοβο και τα Σκόπια, η Θράκη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μετά το Κόσοβο και τα Σκόπια, η Θράκη

Ποιος επισκέφτηκε την τουρκική κοινότητα του κλεμμένου κρατιδίουΟι Αλβανοί δημιουργούν, με τις «ευλογίες» της Τουρκίας, ένταση στα Βαλκάνια.

Τουρκία-Αζερμπαϊτζάν: Άρχισε κοινή πενθήμερη στρατιωτική άσκηση


Μάιος 1, 2017. 19:51
Οι ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν άρχισαν πενθήμερη στρατιωτική άσκηση η οποία θα λάβει χώρα στο Αζερμπαϊτζάν, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Γερμανία: Συνελήφθη Ελβετός που κατασκόπευε τις γερμανικές φορολογικές αρχές ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Φωτογραφία: AP
Ένας Ελβετός συνελήφθη από τις γερμανικές αρχές με την υποψία ότι κατασκόπευε τα στελέχη των γερμανικών φορολογικών υπηρεσιών που ασχολούνταν με την αγορά δεδομένων Γερμανών πολιτών που εμπλέκονται σε υποθέσεις φοροδιαφυγής, υποστηρίζει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα Die Welt.

Καταλυτική παρέμβαση της Ρωσίας εκτόνωσε την κρίση σε Σκόπια και Πρέσεβο – Αποσύρονται οι σερβικές δυνάμεις


ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ

Σκόπια: 3.000 Αλβανοί αστυνομικοί θα φρουρούν τον Ζόραν Ζάεφ και τους Αλβανούς πολιτικούς




«Έκτακτο: 3000 Αλβανοί Αστυνομικοί έτοιμοι να υπερασπισθούν τον Ζιαντίν Σέλα , Αλί Αχμέτι και Ζόραν Ζάεφ»
Απρίλιος 30, 2017. 19:38
Σκόπια.
Οι Αλβανοί βουλευτές Αρτάν Γκρούμπι και Μουχάμεντ Ζεκίρι χθες στην εκπομπή “Klik Plus” της τηλεόρασης «TV21»,  τόνισαν ότι στη βία που ξέσπασε στο Κοινοβούλιο στις 27 Απριλίου υπήρχαν δύο αστυνομικές ομάδες, μία του υπουργού Νουχίου και μία του Μίτκο Τσάφκοφ. Η τελευταία δεν  έπραξε το καθήκον της.

Ο Ερντογάν “ξήλωσε” το 30% του τουρκικού υπουργείου Άμυνας! Αναλυτικά στοιχεία


Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, με διάταγμα της τουρκικής Κυβέρνησης απολύθηκαν συνολικά 3.974 λειτουργοί και υπάλληλοι του κρατικού μηχανισμού, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στο κίνημα Γκιουλέν και κατ’ επέκταση για συμμετοχή στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15 Ιουλίου 2016.

Στο Καστελόριζο έστειλε το ΠΝ αιφνιδιαστικά το υποβρύχιο S-117 «Αμφιτρίτη» ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ


Μη προγραμματισμένη  επίσκεψη πραγματοποίησε το υποβρύχιο Αμφιτρίτη S-117 τύυο209/1200 κλάσης Ποσειδών στην ακριτική Μεγίστη εν μέσω τουρκικών προκλήσεων οι οποίες έφτασαν να αποκαλέσουν το Αγαθονήσι ως τουρκικό.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Ματαιώνονται οι παραστάσεις εξαιρετικά βλάσφημου θεατρικού «έργου» μετά από έντονες διαμαρτυρίες λαού και εκκλησίας


Κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ θεάτρου στην παραθαλάσσια κροατική πόλη του Σπλιτ, μια παράσταση ενός αμφιλεγόμενου θεατρικού έργου σχετικά με την σημερινή "προσφυγική κρίση" στην Ευρώπη, ματαιώθηκε ύστερα από παρέμβαση της τοπικής καθολικής εκκλησίας λόγω προσβολής των θρησκευτικών συναισθημάτων.

ΠΑΠΠΑΔΕΣ-GAY ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ !!! ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΦΩΤΟ


Συνταξιούχος ιερέας παντρεύτηκε τον κατά 54 χρόνια νεότερο σύντροφό του, αφού η αγγλική εκκλησία έχει εκδώσει οδηγία που αναγνωρίζει την συμβίωση με νόμιμο σύμφωνο συμβίωσης gay μελών της, αρκεί η σχέση τους να μην είναι ….

Επεισοδιακή Πρωτομαγιά στην πλατεία Ταξίμ -Δακρυγόνα και συλλήψεις ΦΩΤΟΣ

Για ακόμα μία χρονιά είναι επεισοδιακή η γιορτή της Πρωτομαγιάς για τους διαδηλωτές στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Έλληνας πλάκωσε στα χαστούκια και στις κλωτσιές Πακιστανό στο Παλαιό Ψυχικό (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

2
Έλληνας χθες(Σάββατο μεσημέρι) πλάκωσε στα χαστούκια κ στις κλωτσιές Πακιστανό επαίτη στο ύψος του Παλαιού Ψυχικού

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ! ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!!! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...


από τον Νίκο Βραχιολίδη
Πριν δύο μέρες έδειξα ένα έγγραφο που έδειχνε πόσο εύκολα αποκτά κάποιος την Ελληνική Ιθαγένεια! 

ΝΕΑ ΗΘΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: Ο γάμος δύο γυναικών στο Μάλεμε κάνει το γύρο του Facebook -Ερωτευμένες στην παραλία ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ

Ο γάμος δύο γυναικών στην Κρήτη κάνει το γύρο του Facebook -Ερωτευμένες στην παραλία [εικόνες & βίντεο]
Την Κρήτη και συγκεκριμένα το Μάλεμε του δήμου Πλατανιά επέλεξαν δύο γυναίκες από τη Μεγάλη Βρετανία για να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους.

«ΑΝΕΒΑΣΕ» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – Ο «σκαφάτος» προβεβλημένος υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ – Στα πέλαγα γιόρτασε την Πρωτομαγιά

PolakisSfakia01Front
Στον τόπο καταγωγής του, τα Σφακιά της Κρήτης, περνά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς ο

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ! Κάμερα κατέγραψε την εκτέλεση ιδιοκτήτη δορυφορικού τηλεοπτικού δικτύου (video)

C-sIUu7WsAAzif6
To βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την εκτέλεση του ιδιοκτήτη ενός ιρανικού, δορυφορικού τηλεοπτικού δικτύου κι ενός συνεργάτη του στην Κωνσταντινούπολη.

ΕΚΤΑΚΤΟ ! ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ- ΕΛΙΤ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! !!! ΒΙΝΤΕΟ


ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΤΕΛΙΚΑ…..
ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ……
ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ !!!!!!

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ! Ονειρεύονται «ενωμένη Μακεδονία» με Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική ΦΩΤΟ

fyrom_1 Η Μακεδονική Αμφικτυονία καταδικάζει τη θέση του Αυστραλού βουλευτή Κρέιγκ Κέλι (Craig Kelly) σχετικά με την ανθελληνική θέση που εξέφρασε για το «Μακεδονικό» ζήτημα σε συλλαλητήριο που διοργάνωσε η διασπορά της ΠΓΔΜ στο Σίδνεϊ στις 23 Απριλίου 2017.

Εκτακτα μέτρα της ΕΛΑΣ στο Αιγαίο ενόψει της τουριστικής σεζόν ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!



Την ώρα που το υπουργείο Τουρισμού ετοιμάζεται να καταγράψει νέο ρεκόρ θερινών αφίξεων στην Ελλάδα, οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια για την αποφυγή τυχόν ακραίων φαινομένων στα επιβαρυμένα από το προσφυγικό νησιά του Αιγαίου που θα μπορούσαν να πλήξουν τη διεθνή εικόνα και να προκαλέσουν ανεπανόρθωτη ζημιά στη «βαριά» βιομηχανία της χώρας.