Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Τι ΚΡΥΒΕΙ η ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ του ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,

Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουμε ποιός ήταν ο Κολοκοτρώνης, τι έκανε για την πατρίδα και πως πέθανε.
Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια πράγματα που περιβάλλονται από κάποιο μυστήριο.
Ένα από αυτά είναι η περικεφαλαία του.

Ελιά: ένα ακόμη δώρο του Θεού στην πατρίδα μας

alt
Η αξιοποίηση των φύλλων της και του ελαιόξυλου μπορεί ν’ αυξήσει το Α.Ε.Π. της πατρίδας μας

Αυτός ο προδότης μας έχει στείλει στα τάρταρα σαν χώρα… Τούρκικος χάρτης αναγνώριζε την Ελληνική κυριαρχία στα Ίμια, μέχρι που ήλθε ο πράκτορας Σημίτης!


Μία ιστορική αποκάλυψη του έγκριτου διπλωματικού συμβούλου, Σταύρου Σταθουλόπουλου έρχεται να αποκαλύψει για πρώτη φορά το μέγεθος της προδοσίας του γερμανο-εβραιο πράκτορα Σημίτη, την οποία εξαργύρωσε με μίζες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από το ράλι των εξοπλιστικών που ακολούθησε....

«Αυτοκτονεί» αυτός που θέλει να τρομοκρατήσει την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μέρες της Μεγάλης Εβδομάδος μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ δεν είναι παίξε γέλασε σουλτάνε.
Μπήκες και άνοιξες το καπάκι των γεωπολιτικών εξελίξεων που θα ανοίξουν στο τέλος τους και την κρυμμένη μυστική ΠΥΛΗ μέσα σε αυτήν.
οι τρομοκράτες ήταν από τους χρόνους του ΧΡΙΣΤΟΥ, απλώς σήμερα άλλαξαν φίρμα.

Ο Εθνικός Ύμνος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2017 στην Αλεξανδρούπολη - BINTEO

vlcsnap-2017-03-25-18h35m18s204 

Τα σκυλιά βλέπουν τις οντότητες που κινούνται δίπλα μας ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βράδυ κάπου στην αφρικανική Ρουάντα ένα μικρό αγόρι έκανε ένα βίντεο στο δρόμο με το κινητό του τηλέφωνο. Βλέποντας μια ομάδα αδέσποτων σκύλων να προχωρούν προς μια πλευρά και ξαφνικά φοβισμένα καθώς ήταν από κάτι, έτρεξαν να φύγουν.

Γαλλία: Οργισμένοι διαδηλωτές και αυγά εναντίον Φρανσουά Φιγιόν

Γαλλία: Οργισμένοι διαδηλωτές και αυγά εναντίον Φρανσουά ΦιγιόνΧρειάστηκε η παρέμβαση των βοηθών του Φρανσουά Φιγιόν, οι οποίοι χρησιμοποίησαν μια ομπρέλα για να τον προστατεύσουν από τα αυγά που έριχναν εναντίον του διαδηλωτές σήμερα στη νοτιοδυτική Γαλλία, την ώρα που ο υποψήφιος του συντηρητικού κόμματος βλέπει τα ποσοστά του να μειώνονται ολοένα και περισσότερο και να χάνει έδαφος στις δημοσκοπήσεις πίσω από τον κεντρώο Εμανουέλ Μακρόν και την ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν.

Ο αφελληνισμός της κυβέρνησης συνεχίζεται Δεν κάνει πίσω στη διδασκαλία της τουρκικής γλώσσας ως «μητρικής» στη Θράκη.

Ο αφελληνισμός της κυβέρνησης συνεχίζεταιΜετά το σάλο που ξέσπασε με την είδηση ότι η αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει θέσεις διδασκαλίας της τουρκικής γλώσσας σε νηπιαγωγεία της Θράκης και ιδρύει έδρες καθηγητών Τουρκικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, καθώς και Μουσουλμανικής Θρησκείας στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τουρκικά πανεπιστήμια, η κυβέρνηση όχι μόνο δεν κάνει πίσω αλλά επιμένει δια στόματος του  προέδρου του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Γεράσιμου Κουζέλη,

Αυτό είναι το φυτό που υπάρχει σε χιλιάδες σπίτια και προκαλεί τοξική δηλητηρίαση - Τι είναι σωστό να γνωρίζετε;


Το φυτό που βλέπετε στην φωτογραφία σίγουρα το έχετε δει σε κάποια γλάστρα στο σπίτι ενός γνωστού, ή ακόμα και στο σπίτι σας.

Ο κύριος 35.000 ευρώπουλα το μήνα, ζήτησε να συμπεριληφθεί στο Σύνταγμα ο δημοσιονομικός κόφτης...


Την πρόταση να συμπεριληφθεί στο Σύνταγμα της Ελλάδας ο δημοσιονομικός κόφτης – δηλαδή αιώνια λιτότητα και τέλος σε κάθε δυνατότητα άσκησης κοινωνικής πολιτικής – ζήτησε μιλώντας στο Ρ/Σ Real ο "σριστερός" και πάμπλουτος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το απολειφάδι της πολιτικής στην αποικία Ελλάδα, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Περιμένουν προβοκάτσια σε Θράκη και Αιγαίο


Αυξημένους φόβους για εκτεταμένες προβοκάτσιες στην Τουρκία, αλλά και στη Δυτική Θράκη εναντίον Χριστιανών και Ελλήνων, εκφράζουν έμπειροι διπλωμάτες που παρακολουθούν άναυδοι και με τεράστια έκπληξη τη συνεχιζόμενη τουρκική εκτροπή με τις οξύτατες δηλώσεις, αλλά και τις ανεύθυνες πρακτικές πρωτοβουλίες, που κλιμακώνουν την ένταση στις σχέσεις της Τουρκίας με τη Δύση και ειδικότερα με την Ελλάδα.

ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ; Ἅγιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης: «Αἰσθάνομαι πόσο ἔντονα ἐργάζονται μυστικὰ γιὰ τὴν καταστροφὴ τῆς Ἑλλάδος»


16 Ἰανουαρίου 1982 

«Ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασι. Αἰσθάνομαι πόσο ἔντονα ἐργάζονται μυστικὰ γιὰ τὴν καταστροφὴ τῆς Ἑλλάδος. Ἀρχίσανε μὲ τὴν γλῶσσα. Ὅσο ξεπέφτει ἡ γλῶσσα τόσο ξεπέφτει ὁ λαός. 

ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ… ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ;;;


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ εξελίσσεται το μεγάλο σήριαλ της αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας, οι μάσκες πλέον παρά του ότι οι αποκριές πέρασαν, τώρα έχουν πέσει με παταγώδη τρόπο και διαφάνηκε για όσους έχουν ακόμα νουν και μπορούν να σκέπτονται, ότι δεν θέλουν να μας βοηθήσουν, αλλά να μας στείλουν στα τάρταρα και να αποτελειώσουν αυτή την χώρα με την μεγάλη ιστορία.

Θα σου «ανεβάζουν» στο εγκέφαλο τις εντολές τους


Τι παρουσίασαν επιστήμονες

Οι ερευνητές από τα εργαστήρια HRL της Καλιφόρνια, ισχυρίζονται πως έχουν βρει έναν επαναστατικό τρόπο να ενισχύσουν την διαδικασία μάθησης. Αν έχετε παρακολουθήσει την ταινία επιστημονικής φαντασίας «Matrix», ίσως θυμάστε τον Νίο, ο οποίος έγινε ειδικός στο Κουνγκ Φου σε δευτερόλεπτα αφού το «ανέβασε» στον εγκέφαλό του.

«Πάρτι» θανατηφόρων ιών στα ελληνικά νοσοκομεία


Ασθενής που ταλαιπωρήθηκε επί μακρόν με ενδονοσοκομειακή λοίμωξη -ακόμη και με νοσηλεία στην εντατική- επιχειρεί να επικοινωνήσει με τον ιατρό του. «Είναι κάτι επείγον; Χειρουργώ αυτή την στιγμή», ήταν η απάντηση που έλαβε. Μία απάντηση που του προκάλεσε τρόμο, καθώς διαπίστωσε ότι στα χειρουργεία δεν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και τα μέτρα προστασίας των ασθενών. Οι χειρουργοί μιλούν στο κινητό, ενώ οι ασθενείς χειρουργούνται και τα μικρόβια κάνουν «πάρτι».

Έγινε κι αυτό: Έκλεψαν την πόρτα από εκκλησία της Κρήτης για να πουλήσουν στην αγορά το αλουμίνιο.(Φωτογραφίες)

Την αλουμινένια πόρτα της εκκλησίας της Παναγίας στο Σκαλάνι έβαλαν στο ... μάτι άγνωστοι δράστες οι οποίοι και την αφαίρεσαν με περίσσιο θράσος τις προηγούμενες ημέρες!

Αποκάλυψη: Πως θέλει να κάνει η Νέα Τάξη την Ελλάδα!



Μετανάστευση και συνεχής παρακολούθηση: δύο σε ένα.

Χ.Κίσινγκερ: «Μέχρι το 2018 η Ελλάδα δεν θα έχει τίποτα δικό της»


του Κωστή Αλεξίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έλληνας Φοιτητής που έτυχε να σπουδάζει προ δεκαετιών στις ΗΠΑ, έμεινε εμβρόντητος όταν ο Καθηγητής του στο Χάρβαρντ, του ζήτησε να κάνει μια εργασία για τις συνέπειες ένταξης της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ, την μετέπειτα Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στην απορία του φοιτητή μας "μα είναι δυνατόν η Ελλάδα να μπει ποτέ στην ΕΟΚ;", η απάντηση ήταν περίπου "άκουσε εμένα που σου το λέω"...
Ο Καθηγητής εκείνος ήταν ο ίδιος ο Χένρυ Κίσσινγκερ, ο μετέπειτα ΥΠΕΞ των ΗΠΑ και θιασώτης της άνανδρης εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο... 

Έλληνες κυκλοφορούν σαν παράνομοι πρόσφυγες

  Η 25η Μαρτίου είναι η μεγάλη σου ημέρα, κύριε Έλληνα. Έτσι αξιολογείται από την Ιστορία του γένους των Ελλήνων, των νεοελλήνων, για να μη τα μπερδεύουμε τα πράγματα. Άλλο έργο οι αρχαίοι, άλλες κουφάλες αυτές. Το 1821 έγινε ο ξεσηκωμός, που τελικά οδήγησε μετά από επτάμισυ χρόνια στη διαδικασία της ανεξαρτησίας και αφού ο Τούρκος κατακτητής υπέστη τη συντριβή στη ναυμαχία του Ναυαρίνου

Πώς να οργανώσω το σακίδιο έκτακτης ανάγκης - Οι ειδικοί συμβουλεύουν


Σακίδιο Έκτακτης Ανάγκης

Με την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας ο άνθρωπος εξελίχθηκε στο πιο ισχυρό έμβιο ον στον πλανήτη Γη.
Ωστόσο, ένα πράγμα που παραμένει ακόμα πέρα ​​από τον έλεγχο του, είναι η μανία ή το θαύμα της φύσης ! Παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλει τόσο στον τομέα της πρόληψης των φυσικών καταστροφών όσο και στην αντιμετώπιση τους δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να απαλλαγεί από τις οδυνηρές συνέπειες τους.

Η Συρία απειλεί το Ισραήλ με πυραύλους Σκουντ εάν παραβιάσει πάλι τον εναέριο χώρο της



Μάρτιος 25, 2017. 22:14
Σε απάντηση των  ισραηλινών χτυπημάτων σε στρατιωτικούς στόχους στη Συρία θα πυροδοτηθούν πύραυλοι ικανοί να χτυπήσουν το Ισραήλ και να καταστρέψουν στρατιωτικές του βάσεις.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ "ΞΕΠΑΓΩΝΕΙ" Η ΑΓΟΡΑ - ΞΕΝΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΣΟ ΟΣΟ - ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ


Σταδιακή ανάκαμψη της αγοράς ακινήτων μετά την πολυετή κατακρήμνιση λόγω μνημονίων
και ύφεσης, σημειώνεται τους τελευταίους μήνες.

Η αλήθεια για την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο. Αντισταθείτε! ΒΙΝΤΕΟ

Η αλήθεια για την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο. Αντισταθείτε!

Μια τέτοια αποτρόπαια πράξη όπως η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο θα περίμενε κανείς ότι θα την καταδίκαζε σύσσωμος ολόκληρος ο κόσμος.

Όμως όχι.

15.000 ελληνικές επιχειρήσεις στο «φορολογικό παράδεισο» της Βουλγαρίας


Η Ελλάδα διατηρεί την 4η θέση (στοιχεία 9μήνου 2016), στη γενική κατάταξη των ξένων επενδυτών στην Βουλγαρία, μετά την Αυστρία, την Ολλανδία και τη Γερμανία, με συνολικές επενδύσεις (stocks) ύψους 2.501,2 εκατ. ευρώ (έναντι 2.441,0 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2015), όπως αναφέρεται στο τελευταίο ενημερωτικό έγγραφο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Σόφιας....

Σκύλιασε ο Ερντογάν για την διαδήλωση υπέρ του ΟΧΙ στην Ελβετία

1Το Τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών γνωστοποίησε ότι κάλεσε σήμερα τον Ελβετό επιτετραμμένο στην Άγκυρα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Ελβετίας, τη Βέρνη, υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου…

Περού: Δεκάδες νεκροί από πλημμύρες – Σκηνές Αποκάλυψης: Επιπλέουν οστά από τους τάφους ΒΙΝΤΕΟ


 Τρομακτικές είναι οι εικόνες που φτάνουν από το Περού, όπου επί ημέρες βρέχει καταρρακτωδώς, με αποτέλεσμα 84 άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους, μέχρι στιγμής, από τις πλημμύρες.
Η χώρα έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Πρώτη είδηση στο Ρωσικό «Sputnik»… Η Στρατιωτική Παρέλαση των ΑΘηνών !(φώτο)

sputnikΠρώτη είδηση στο  Ρωσικό  Διεθνές Πρακτορείο «Sputnik» που κάνει ειδική μνεία στα Ρωσικά  Αντιαρματικά Όπλα  Kornet  και Fagot, που  παρουσιάστηκαν στην Στρατιωτική Παρέλαση των Αθηνών !

Σχολείο χωρίς προσευχή, αριστεία και παρελάσεις θέλει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ- Λένε «ναι» στους αιώνιους φοιτητές και την επαναφορά του ασύλου




Σχολείο χωρίς παρελάσεις και πρωινή προσευχή θέλει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τις μαθητικές αυτές εκδηλώσεις ως “άκρως αναχρονιστικές”.
Την ίδια ώρα η νεολαία του κυβερνώντος κόμματος θεωρεί την καριέρα για τους νέους ως την ατομική εξέλιξη που επιβάλλει ο νεοφιλελευθερισμός.

ΚΡΗΤΗ: Αποδοκίμασαν τον Κώστα Ζουράρι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Ηράκλειο «Πήγαινε να πουλήσεις καμιά βραχονησίδα»! ΦΩΤΟΣ

katathesh-stefanou6
Σε αποδοκιμασίες του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Ζουράρι, που εκπροσωπεί την Κυβέρνηση στις φετινές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, προχώρησε ομάδα ατόμων στο Ηράκλειο.

56 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ


Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 2 έως 11 Απριλίου

»Αντάρτες » της τουρκικής »Ασπίδας του Ευφράτη » προστέθηκαν στην επίθεση των τζιχαντιστών στη Χάμα

uk-training-syrian-rebels.jpg
Περισσότεροι από  500 φιλοτούρκοι  »αντάρτες» της επιχείρησης Ασπίδα του Ευφράτη προστέθηκαν στις επιχειρήσεις κατά του συριακού σταρτού στην πόλη της Χάμα μετέφεραν τοπικές πηγές την Παρασκευή.

25η Μαρτίου: Ιερείς έκαναν παρέλαση στην Σύρο ΒΙΝΤΕΟ

Συγκινητικές στιγμές τόσο για τον Ελληνισμό όσο και την εκκλησία εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί, ανήμερα της 25ης Μαρτίου... στην Ερμούπολη της Σύρου με δύο Ιερείς να δίνουν το σωστό παράδειγμα, παρελαύνοντας, γεμίζοντας Εθνική Υπερηφάνεια όλους του Έλληνες και κυρίως τους Συριανούς.

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέγραψαν τη Διακήρυξη της Ρώμης


Ολοκληρώθηκε στη Ρώμη η Σύνοδος Κορυφής για τα 60 χρόνια της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την υπογραφή της Διακήρυξης της Ρώμης...

Ο ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

Αφιερούται εις την σημερινήν Εθνική Επέτειο.
Δυστυχώς οι Έλληνες σήμερα είμαστε και πάλιν σκλαβωμένοι, λόγω αναξίων πολιτικών!!!
Να τί σημαίνει ρατσισμός

ΕΛ.ΑΣ: Πώς να μην πέσετε θύματα των απατεώνων των ΑΤΜ


Συμβουλές στους πολίτες προκειμένου να μην πέσουν θύματα περιστατικών εξαπάτησης κατά τη διάρκεια συναλλαγών μέσω Α.Τ.Μ δίνει η ΕΛ.ΑΣ.
Οι συνηθέστεροι τρόποι δράσης για την εξαπάτηση πολιτών μέσω αυτόματων μηχανημάτων ταμειακών συναλλαγών «Α.Τ.Μ.» είναι οι ακόλουθοι:

Επεισόδια έξω από τα νέα γραφεία της Χ.Α στα Χανιά ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ


Επεισόδια, πετροπόλεμος, κάψιμο κάδων και χρήση χημικών έξω από τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής...

ΑΙΕΝ ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΕΙΝ! Οι νεκροζώντανοι Ακολουθούν τα Προστάγματά Σου.

 

Βλακοκρατεῖν ἐπὶ …βλακοκρατεῖν!!!

«Φωτιά» έχει πάρει η διαφημιστική καμπάνια των «δημοκραταράδων» Δημ(ί)ων της χώρας και των χρησίμων ηλιθίων τους να καλούν τους αφελείς ποπολάρους σ’ολόκληρη την Ελλάδα να εορτάσουν ανήμερα της Εθνικής Επετείου την #ΏΡΑ_ΤΗΣ_ΓΗΣ ακολουθώντας ακόμη μιαν Παγκόσμια σαχλαμάρα αγελοποιήσεως των μαζών στο Νεοταξικό Σκοταδισμό.

FDA: Μια σπάνια μορφή καρκίνου σχετίζεται με τα εμφυτεύματα στήθους


Εννέα γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες από μια σπάνια μορφή καρκίνου που συνδέεται με τα εμφυτεύματα στήθους, σύμφωνα με τις υπηρεσίες υγείας της χώρας που εντόπισαν περισσότερα από 350 τέτοια κρούσματα της ασθένειας αυτής σε όλη τη χώρα. 

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΑΘΡΗΣΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΣΧΑ...


Γράφει αναγνώστης μας: Οι Νεοταξιτες θέλουν να κάνουν παρεμβάσεις στο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ Σύνταγμά μας. Γιατί άραγε? Ας μην ξεχνάμε ότι όλο το ΔΡΑΜΑ που ζούμε έχει σχέση με την ατελείωτη ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ μας από την Μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα...

1821: Το άγνωστο θαύμα της Παναγίας

20130325-081945.jpg
Μα στ’ αλήθεια, γίνονται θαύματα; Κουνιώνται πολυέλαιοι, δακρύζουν εικόνες που κάνουν ουρές οι πιστοί για να αφήσουν τον οβολόν τους; Για να πωλούν βιβλία θαυμάτων εκδοτικοί οίκοι σε τελεμάρκετινγκ;
Γίνονται θαύματα;

Ὥρα ἀπαντήσεων στὸν κύριο …Γαϊδουράγκαθο!!!

Ἀνεπίδοτη Ἐπιστολή μου πρὸς τὸν κ.Πρόεδρο τοῦ Eurogroup
*************************************************************** Πρὸς κύριο Γαϊδουράγκαθο (ὁλλανδικὰ Ντάισελμπλοῦμ)

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 2017: Τεράστια ΓΚΑΦΑ από την ΕΡΤ - Πώς αποκάλεσε τον Καμμένο ο εκφωνητής (Βίντεο)


Σε μια γκάφα άνευ προηγουμένου υπέπεσε ο εκφωνητής της ΕΡΤ, κατά τη διάρκεια της περιγραφής της στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα.

ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ


Στο στόχαστρο αγνώστων δραστών μπήκαν σήμερα τα ξημερώματα οι ελληνικές σημαίες που βρίσκονταν δίπλα από το Mνημείο Πεσόντων στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Πάτρα.

ΣΟΚ ΣΤΗ ΜΟΣΟΥΛΗ: Πάνω από 100 άμαχοι νεκροί από επιθέσεις αμερικανικών μαχητικών

mosul708_5 Ο διεθνής συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι εξαπέλυσε αεροπορική επιδρομή εναντίον τομέα της δυτικής Μοσούλης όπου, σύμφωνα με ιρακινές πηγές, σκοτώθηκαν άμαχοι κατά τη διάρκεια ενός αεροπορικού βομβαρδισμού.

Έσκισαν από τα κοντάρια τις Ελληνικές Σημαίες στο Σαϊτάν Παζάρ στην Πρέβεζα – ΔΕΙΤΕ το βίντεο


Την εικόνα που βλέπετε στις φωτογραφίες αλλά στο βίντεο που ακολουθεί αντίκρισαν σήμερα, ημέρα Εθνικής Επετείου, όσοι περνούσαν από το Σαϊταν Παζάρ στην Πρέβεζα

Μόνο περηφάνια ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο περηφάνια

Οι Εύζωνες παρελαύνουν στην Αθήνα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και εντυπωσιάζουν! Το χτύπημα του τσαρουχιού στην άσφαλτο, συγκίνησε τους χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στη λεωφόρο Αμαλίας για να τους παρακολουθήσουν από κοντά.

"Μετριοπαθής" ΙΡΑΚΙΝΟΣ μουσουλμάνος στο κέντρο της Αθήνας ΠΟΥ "ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ" 32 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" Όλοι οι Έλληνες θα ασπαστείτε το Ισλάμ" ΒΙΝΤΕΟ


Moυσουλμάνος στο κέντρο της Αθήνας φωνάζει έξαλλος ότι όλη η Ελλάδα θα γίνει μουσουλμανική χώρα όπως και όλες οι ευρωπαϊκές χώρες. Αυτοί έιναι οι "φιλήσυχοι" μουσουλμάνοι που έχουν έρθει στην χώρα μας.

Ούτε ο Χίτλερ δεν το είχε διανοηθεί... Ευρωζώνη - «Φυσικά έχετε θεραπεία θα προβείτε προφανώς σε νέα ανακεφαλοποίηση με κούρεμα πλέον των καταθέσεων, αφού προηγουμένως με νόμο επιβάλετε την υποχρεωτική συναλλαγή ηλεκτρονικά και υποχρεώσετε να βάλουν μέσα οι Έλληνες τις αποταμιεύσεις τους που προνόησαν να εκταμιεύσουν πριν την θέσπιση των capital controls»


Στις 25 Μαρτίου συνέρχεται στη Ρώμη η Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε. Εορτάζουν την επέτειο των 60 ετών από την υπογραφή της Συνθήκης της Ρώμης και την ίδρυση της Ε.Ε. Από την ίδρυσή της έχουν αλλάξει πάρα πολλά, και για την περιγραφή τους χρειάζονται τόμοι ολόκληροι να γραφτούν.

Η Στρατιωτική Παρέλαση Αθήνα 25η Μαρτίου 2017 ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ

H NASA θα κάνει τον Ηλιο μεγεθυντικό φακό!

  Οι αστρονόμοι θέλουν να μετατρέψουν το μητρικό μας άστρο σε όργανο εντοπισμού μακρινών πλανητών στον γαλαξία μας, αξιοποιώντας τη μέθοδο του βαρυτικού φακού.
Στελέχη του περίφημου Εργαστηρίου Αεριώθησης της NASA (JPL)
κατά την διάρκεια μιας συνάντησης εργασίας ανέφεραν ότι έχουν αναπτύξει ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο. Την μετατροπή του Ηλιου σε ένα όργανο παρατήρησης του Σύμπαντος και ειδικότερα ένα όργανο εντοπισμού μακρινών εξωπλανητών!

1821: η γέννηση ενός Έθνους, ΑΝΤΙ ΚΡΑΤΟΥΣ, λένε οι γραικύλοι του ΣΚΑΪ...

alt

Εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ με επιστολή σε μαθητές ανατρέπουν την ιστορία


Αντιδράσεις προκαλεί η «προς μαθητή και μαθήτρια» επιστολή των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ οι οποίοι δίνουν τη δική τους εκδοχή για γεγονότα που έχουν να κάνουν με την επανάσταση του του 1821. Ανήμερα της 25ης Μαρτίου επαναλαμβάνουν τις θέσεις τους οτι είναι ψευδές το χρονικό ορόσημο της 25ης Μαρτίου και αμφισβητούν τον ρόλο του Επισκόπου Παλαιών Πατρών, Γερμανού.

Οι ναυτικές σημαίες της Επανάστασης και των καπεταναίων: Τι συμβόλιζε το φίδι και η κουκουβάγια…


Τα ελληνικά πλοία πριν από την Επανάσταση του 1821 έπλεαν κυρίως με την οθωμανική παντιέρα, που ήταν διαφορετική από εκείνες των τουρκικών εμπορικών σκαφών οι οποίες έφεραν τρεις οριζόντιες ταινίες (κόκκινη, πράσινη, κόκκινη). Η παντιέρα αυτή αποτελείτο από τρεις οριζόντιες ταινίες, μια κόκκινη πλαισιωμένη από δύο γαλάζιες.