Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Τ.Γκουριώτης σε Γ.Τράγκα: «Οι Τούρκοι είναι αποφασισμένοι να μας πάρουν εδάφη, θάλασσα και έλεγχο - Πώς πρέπει να αντιδράσει η Ελλάδα» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑ PARAPOLITIKA FM - ΗΧΗΤΙΚΟ


"To επίπεδο ασφάλειας της χώρας δεν βρίσκεται στο σημείο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιδανικό μετά από επτά χρόνια περικοπών και μειώσεων κατά 50% των αμυντικών δαπανών", τόνισε ο διευθυντής του pronews.gr Τάσος Γκουριώτης, μιλώντας αποκλειστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό parapolitika fm και ειδικότερα στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.

Επιστρέφει στις φυλακές Κορυδαλλού ο Τσοχατζόπουλος – δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις 200.000 ευρώ της εγγύησης


Στις φυλακές Κορυδαλλού επιστρέφει ο Άκης Τσοχατζόπουλος ο οποίος εξέρχεται σήμερα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν επί ένα περίπου μήνα, και υποβλήθηκε σε επέμβαση για αποκατάσταση σε βλάβες των αρτηριών.

Η Τερέζα Μέι βάζει τέλος στην ελεύθερη μετακίνηση πολιτών της ΕΕ προς τη Βρετανία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΡ
Η Βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι θα δεσμευτεί επισήμως ενόψει των πρόωρων εκλογών της 8ης Ιουνίου ότι θα σταματήσει η ελεύθερη μετακίνηση πολιτών της ΕΕ προς τη Βρετανία.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα της Daily Mail, το οποίο επικαλείται μη κατονομαζόμενες πηγές του Συντηρητικού Κόμματος.

Μάλλον θα ήταν ανάλατο απόψε το φαγητό στο hot spot του Ελαιώνα!!! ΦΩΤΟΣ




No comments!!!

Αυτοί διέπρατταν διαρρήξεις σε σπίτια και κοσμηματοπωλεία στην Αττική..12 κλεφτρόνια, τα 11 «μπουμπούκια» εισαγωγής από Ρουμανία... ΦΩΤΟΣ



Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 12 ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν κλοπές από σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της περιφέρειας. Η σπείρα εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Βέλγιο: 18.884 άτομα έχουν φάκελο για τρομοκρατία.Μια ολόκληρη πόλη..Αύξηση 907 % σε 7 χρόνια.

Μια ολόκληρη πόλη…..Ο αριθμός των ατόμων που έχουν φάκελο για τρομοκρατία στο Βέλγιο στην τράπεζα δεδομένων της αστυνομίας για τις διασυνδέσεις τους με την τρομοκρατία ανέρχεται σε 18.884 το 2017 έναντι μόλις 1.875 το 2010, μεταφέρει την Παρασκευή η La Dernière Heure,που

Η Ρωσία μετακινεί στρατεύματα στα σύνορα με Βόρεια Κορέα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρωσία μετακινεί στρατεύματα στα σύνορα με Βόρεια Κορέα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Τι γίνεται;
Ανήσυχη φαίνεται να είναι η Μόσχα σχετικά με τις πληροφορίες για αμερικανική επέμβαση στην κορεατική χερσόνησο. Ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν ότι η Ρωσική Ομοσπονδία μεταφέρει δυνάμεις και στρατιωτικό υλικό στο τριεθνές φυλάκιο, στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα και την Κίνα, καθώς έχει λόγους να αισθάνεται ότι οι εξελίξεις θα μπορούσαν να εκτραπούν ανά πάσα στιγμή και να υπάρξει πίεση στα σύνορα από πρόσφυγες.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ. ΑΜΠΟΥ ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ....ΒΕΛΓΙΟ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΝ ΛΕΝΕ...ΒΕΛΓΟ! ΦΩΤΟ


Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της χθεσινοβραδινής επίθεσης στο κέντρο του Παρισιού καθώς, όπως έγινε γνωστό, ο Βέλγος δράστης Αμπού Γιουσούφ, ήταν γνώριμος στις Γαλλικές αρχές, ενώ, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Υπουργείου Εσωτερικών, σήμερα νωρίς το πρωί παραδόθηκε και ο δεύτερος, φερόμενος ως ύποπτος για το χτύπημα, σε αστυνομικό τμήμα της Αμβέρσας.

Ρώσος στρατιωτικός σύμβουλος σκοτώθηκε στη Συρία



«Στρατιωτικός σύμβουλος, ο ταγματάρχης Σεργκέι Μπορντόφ,  έχασε τη ζωή του αντιτασσόμενος σε  επίθεση κατοικημένης  πόλης»

ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΤΑ… ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Στην Κινά όπως φαίνεται δεν αστειεύονται μα το Ισλάμ και τις διάφορες παραφυάδες του.

Άσαντ: oι τρομοκράτες προμηθεύονται χημικά όπλα,χρήματα, άνδρες και λογισμική υποστήριξη από την Τουρκία…


Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο σύριος πρόεδρος Bashar al Assad στα ρωσικά πρακτορεία “Ria Novosti” και  “Sputnik” και στο ερώτημα που του τέθηκε αν υπάρχει απειλή χρήσης χημικών όπλων από τρομοκράτες και ποιά είναι η χώρα  που τους τα διασφαλίζει απάντησε  : “Αυτοί προμηθεύονται άμεσα αυτά τα όπλα από την Τουρκία που είναι ο μόνος δρόμος για ν΄αποκτήσουν τα χρήματα,τα όπλα και κάθε μορφής λογιστικής υποστήριξης όσο και μαχητές”.

Εισβολή τζιχαντιστή σε εγκατάσταση της FSB της περίφημης μυστικής υπηρεσίας της Ρωσίας. ΒΙΝΤΕΟ

Εισβολή τζιχαντιστή σε εγκατάσταση της FSB

 Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

Μόλις δύο 24ωρα μετά τη δημοσίευση από τη Ρωσική Υπηρεσία Πληροφοριών βίντεο το οποίο δείχνει νεκρούς δύο Τζιχαντιστές  από ρώσους πράκτορες, την Παρασκευή ένα νέο τρομοκρατικό χτύπημα έρχεται να συγκλονίσει τη Ρωσία. Αυτή τη φορά βέβαια σε εγκαταστάσεις της περίφημης μυστικής υπηρεσίας της Ρωσίας.

Eκτέλεση τζιχαντιστών στη Μόσχα: Τους γάζωσε Ρώσος πράκτορας – ΒΙΝΤΕΟ


Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε από την Τετάρτη η Μόσχα, καθώς πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών γάζωσε κυριολεκτικά  δύο τρομοκράτες στην περιοχή Βλάντιμιρ, στα ανατολικά της ρωσικής πόλης.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ η Γαλλία συγκλονίζεται από την νέα τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο του Παρισίου, σαν βόμβα έσκασε στα τουρκικά ΜΜΕ η είδηση που πρώτο μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ότι μετά από μεγάλη έρευνα των ρωσικών αρχών η τρομοκρατική επίθεση που έγινε στις αρχές Απριλίου στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, όπου είχαν σκοτωθεί 14 άτομα, είχε οργανωθεί και χρηματοδοτηθεί στην Τουρκία.

Κλίμα θερμού επεισοδίου φτιάχνουν οι Τούρκοι στα Ίμια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κλίμα θερμού επεισοδίου φτιάχνουν οι Τούρκοι στα Ίμια (ΒΙΝΤΕΟ)
Ισχυρίζονται ότι καταδίωξαν ελληνικά πλοία

Χίος: Επιθέσεις κατά λαθρομεταναστών σε Σούδα και Κάστρο

Χίος: Επιθέσεις κατά προσφύγων σε Σούδα και Κάστρο
Στον καταυλισμό της Σούδας μετέφεραν ακραία στοιχεία την ένταση που νωρίτερα είχε δημιουργηθεί στο δημοτικό συμβούλιο Χίου και περί τις 10 το βράδυ της Πέμπτης, 20 Απριλίου 2017, μια ομάδα από αυτούς πέταξαν – σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες – πέτρες μέσα στον καταυλισμό.

Χάος στη Βενεζουέλα: Άλλοι 12 νεκροί στη διάρκεια της νύχτας ΦΩΤΟΣ

Χάος στη Βενεζουέλα: Άλλοι 12 νεκροί στη διάρκεια της νύχτας

Συνολικά 21 πολίτες έχουν χάσει τη ζωή τους από το ξεκίνημα των κινητοποιήσεων εναντίον του Νίκολας Μαδούρο - 13 άνθρωποι υπέστησαν  ηλεκτροπληξία όταν επιχείρησαν να αρπάξουν ψωμί από φούρνο -  Εκκενώθηκε νοσοκομείο μετά από επίθεση με αέριο, κινδύνευσαν πάνω από 50 παιδιά -

«Κεραυνοί» Μαρίν Λε Πέν κατά Πάπα Φραγκίσκου τον οποίο αποδομεί βήμα-βήμα: Είναι ένα «παγκοσμιοποιημένο μπουλντόγκ» αποφασισμένο να προωθήσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη ΒΙΝΤΕΟ


Η γνωστή Γαλλίδα πολιτικός  Marine Le Pen έβαλε στο στόχαστρο της για τα καλά τον προκαθήμενο της καθολικής εκκλησίας Πάπα Φραγκίσκο και σε μια πρόσφατη συνέντευξη της τον αποκάλεσε «παγκοσμιοποιημένο μπουλντόγκ» αποφασισμένο να προωθήσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Πτώση του αλαζόνα εωσφόρου. Συντριβή αμερικανικού μαχητικού F/A-18E του αεροπλανοφόρου του αεροπλανοφόρου Carl Vinson που κατευθυνόταν στην Κορέα….

Αποτέλεσμα εικόνας για f/a-18e super hornet crashOι ΗΠΑ δεν είναι αήττητες η πτώση του αλλαζόνα εωσφόρου.Ένα αμερικανικό μαχητικό F/A-18E Super Hornet του αεροπλανοφόρου  Carl Vinson συνετρίβη στην Θάλασσα των Célèbes, στη ΝΑ Ασία.

Ισραηλινά αεροσκάφη χτύπησαν με 2 πυραύλους θέσεις του συριακού στρατού στη Quneitra. Υλικές ζημιές…..

Αποτέλεσμα εικόνας για avions israeliens
To συριακό πρακτορείο sana αναφέρει ότι μια στρατιωτική πηγή ανακοίνωσε την Παρσκευή το βράδυ ότι αεροπλάνα του εχθρού Ισραήλ εκτόξευσαν 2 πυραύλους στις 18:45 από τον εναέριο χώρο των κατεχομένων at a military position in the surroundings of Khan Arnabeh in Quneitra countryside, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Το Ισλαμικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης στο Παρίσι


Απρίλιος 21, 2017. 07:31
Η τρομοκρατική οργάνωση «Ισλαμικό κράτος» ανέλαβε την ευθύνη για τους πυροβολισμούς στο κέντρο του Παρισιού, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός αστυνομικού, σημειώνει το ria.ru επικαλούμενο το γαλλικό πρακτορείο AFP.

«Παγκόσμια Κυβέρνηση» (τι άλλο…) το θέμα του Συνεδρίου των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αθήνα


Το τριήμερο 27-29 Ιουνίου 2014 έγινε διεθνές συνέδριο των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αθήνα με θέμα :

«ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
– Γιατί την χρειαζόμαστε, είναι εφικτή, ποιος έχει τα προσόντα για να κυβερνήσει;»

Πέθανε από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο... επειδή νόμιζε ότι ήταν ημικρανία – Ποιες οι διαφορές (βίντεο)


Το τραγικό περιστατικό
Την Πρωταπριλιά, ο Eric και η Lee Broadway κάθονταν έξω από το σπίτι τους στο Matthews της Βόρειας Καρολίνας για να απολαύσουν ένα φλιτζάνι καφέ και να συζητήσουν τα σχέδιά τους για τα επερχόμενα 42α γενέθλια της Lee, προτού ο Eric θα έφευγε για τη δουλειά του.

Χωρίς μάθημα Θρησκευτικών οι Σουηδοί στράφηκαν στο Ισλάμ ΒΙΝΤΕΟ


Πανικός στη Σουηδία

Δεν βρίσκονται ελεύθερα διαμερίσματα, δεν υπάρχουν δουλειές και δεν μπορεί κανείς να ψωνίσει, χωρίς να έχει μαζί του πιστόλι, μετά τη διπλή δολοφονία σε κατάστημα της ΙΚΕΑ. Το 2040 η χώρα θα είναι ισλαμική, ενώ μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος.

«Παρακάλεσα τον Θεό να έρθει ένας παπάς και ήρθες εσύ. Σε παρακαλώ θέλω να κοινωνήσω»


της Μαρίνας Νικολάκη
 
Μεγάλη η θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σήμερα αφού έφυγε από τη ζωή  ο αγαπημένος σε όλους ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» και έδωσε πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο στους πνεύμονες.

Βουλγαρία: Συνελήφθησαν 5 άτομα με γερμανική υπηκοότητα για τρομοκρατία


Η ‘κρατική υπηρεσία εθνικής ασφάλειας’ - (ДАНС), της Βουλγαρίας συνέλαβε πέντε άτομα γερμανικής υπηκοότητας στο συνοριακό σταθμό «Καπιτάν Αντρέεβο» που ταξίδευαν με τρένο από το Βουκουρέστι στην Κωνσταντινούπολη. Μεταξύ των πέντε ο ένας ήταν ανήλικος.

Αιφνιδιασμός: Η Τουρκία κάτω από άκρα μυστικότητα κατασκεύασε ηλεκτρομαγνητικό πυροβόλο και όπλο Laser για τις νέες Φρεγάτες TF-2000 επιθυμώντας κυριαρχία στην Α.Μεσόγειο ΒΙΝΤΕΟ


Γ. Μοτσάκος  Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ

Μεγάλα και άκρως σημαντικά σχέδια έχει η τουρκική αμυντική βιομηχανία στα πλαίσια της ανάδειξης της χώρας ως περιφερειακής δύναμης , σε Αιγαίο , Α.Μεσόγειο και φυσικά  Μέση Ανατολή.

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης Σε ηλικία 66 ετών


Έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο - Δημοσία δαπάνη η κηδεία του από τον Δήμο Ζωγράφου 

Συγκλονιστική περιγραφή ομήρου στην τράπεζα: Μας είπαν θα χυθεί αίμα... Χτύπησαν στον Πειραιά οι ληστές των θυρίδων ΒΙΝΤΕΟ


Οι τέσσερις ληστές εισέβαλαν πάνοπλοι και με αποκριάτικες μάσκες γερόντων στο υποκατάστημα «Θέλουμε τα λεφτά της τράπεζας, όχι των πελατών», είπαν

Τζιχαντιστές χτύπησαν το Παρίσι: 1 νεκρός και 2 τραυματίες αστυνομικοί Άνοιξαν πυρ με Καλάσνικοφ στη Champs Elysées ΦΩΤΟΣ - ΒΙΝΤΕΟΣ

Τζιχαντιστές χτύπησαν το Παρίσι: 1 νεκρός και 2 τραυματίες αστυνομικοί

Νεκρός και ο δράστης που ήταν γνωστός στις Αρχές - Ο ένας από τους δύο τραυματίες δίνει μάχη για τη ζωή του - Το Ισλαμικό Κράτος αναλαμβάνει την ευθύνη - Τρόμος στο παρά 5' των γαλλικών προεδρικών εκλογών - Ολάντ: Το χτύπημα συνδέεται με τρομοκρατία, είμαστε σε επαγρύπνηση

Ανησυχία Σερβίας για τη Μεγάλη Αλβανία και την υποδαύλιση των Μεγάλων Δυνάμεων


"Ανησυχία Σερβίας, Ντάτσιτς: Η Μεγάλη Αλβανία μέχρι την Νις, να αντιδράσουν οι ΗΠΑ, ΕΕ", γράφει το αλβανικό δημοσίευμα
Απρίλιος 21, 2017. 20:19

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας, Ίβιτσα Ντάτσιτς, δήλωσε ότι η ΕΕ, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο, θα είναι υπεύθυνοι για τις συνέπειες που θα έρθουν, αφού δεν

Με Τουρκικά F-16 οπλισμένα… Ενεπλάκησαν οι «Κουζουλοί» της 115 ΠΜ! (video)

Που στην ευχή θα πάει αυτή η κατάσταση με τις εμπλοκές καθημερινά στο Αιγαίο μόνο ένας Θεός το ξέρει …

Ανείπωτος ο Θρήνος στον Κάμπο της Καρδίτσας…Σαν μια Μεγάλη Παρασκευή! (φωτορεπορτάζ & video)


Απλώθηκε το μαύρο μαντάτο στο Κάμπο της Καρδίτσας και αδειάσανε τα χωριά …Παίρνοντας το δρόμο για το Φανάρι ,το δρόμο που οδηγούσε το Παλαιοκκλήσι ,ένα χωριό που ντύθηκε στα μαύρα σαν μια Μεγάλη Παρασκευή!

«Ράμα και Θάτσι ωθούν τα Βαλκάνια σε εντάσεις- θα επηρεασθούν Ελλάδα, Βουλγαρία, Σκόπια και Σερβική Δημοκρατία»


Απρίλιος 21, 2017. 21:44
Βελιγράδι.
Οι Αλβανοί ηγέτες Χασίμ Θάτσι και Έντι Ράμα ωθούν τα Βαλκάνια για αλλαγές συνόρων και αυτές οι εξελίξεις θα δημιουργήσουν  θα επηρεάσουν σαφώς άλλες χώρες της περιοχής, γράφει το βουλγαρικό ‘Fokus’ επικαλούμενο το «Vesti-online.com».

Θρήνος & στη Φαλάνη της Λάρισας …Την ώρα της «Αναχώρησης του Συγκυβερνήτη!» (φώτο)


Θρήνος & στη Φαλάνη της Λάρισας όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές από Αρχαία Τραγωδία  όταν η έφτασε στο χωριό  η Σύζυγος του Υπολοχαγού της (ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή που απουσίαζε στο εξωτερικό …Τραγική ειρωνεία ο Κωνσταντίνος σήμερα θα πήγαινε να την ανταμώσει !

Οι 9 εντολές των Ιλλουμινάτι – Τι λένε για τους ανθρώπους


Συγκλονιστική μαρτυρία
Ένα πρώην μέλος των Ιλλουμινάτι, το οποίο θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους, ανέβασε στο διαδίκτυο μία λίστα με τις μυστικές σατανικές εντολές, τις οποίες τα μέλη της ανώτατης ελευθεροτεκτονικής Στοάς, οφείλουν να υπακούν.
Ας τις δούμε:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ: Χρήση μη συμβατικών όπλων σε Ελλάδα και Κύπρο

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Πολλές ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τη χρήση μη συμβατικών όπλων στην ευρύτερη
περιοχή του Αιγαίου. Αρκετά ακούγονται τα τελευταία χρόνια για την πτώση ελικοπτέρων (στρατιωτικών και πολιτικών) σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και στην Τουρκία. Στις περισσότερες των περιπτώσεων διαπιστώθηκε ότι

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΡΙΣΗ!


Επτά χρόνια, λέει, η Ελλάδα είναι βουτηγμένη στο μνημόνιο. Παραμύθια. Επτά χρόνια στο λούκι της οικονομικής κρίσης. Παραμύθια τούμπανα. Μια χαρά και μισή τρομάρα την βγάλαμε μέχρι σήμερα. Αυτή είναι η αλήθεια. Κουτσά-στραβά τη ψιλοβολέψαμε.

Ο ΤΡΑΜΠ “ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ” ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;

Θα ανάψει το φυτίλι του Γ΄ Παγκόσμιου Πολέμου;;

Φοιτητής γράφει για τους χημικούς αεροψεκασμούς

Φοιτητής γράφει για τους χημικούς αεροψεκασμούς

Διαβάστε το E-mail που έστειλε στο κυπριακό Sigmalive σχετικά με την ύπαρξη χημικών αεροψεκασμών στην Κύπρο:


Απίστευτο και όμως αληθινό.Χρωστάμε λιγότερα από όσα μας χρωστάνε !


Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πλέον ότι, το μεγαλύτερο μέρος του χρέους της Ελλάδας δημιουργήθηκε μέσα στην ευρωζώνη, όπως αποδεικνύουν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Eurostat όπως επιμένουμε να αναδεικνύουμε σε πείσμα των δοσίλογων, των ανοήτων, των αδιάβαστων και των ψεκασμένων που επιμένουν να ισχυρίζονται ότι, τα χρέη μας τα κληρονομήσαμε απο το παρελθόν(βλ. σχετικό ιστόγραμμα). Άλλωστε, αν είχαμε τεράστια χρέη πριν το 2002 δε θα επιτρεπόταν η είσοδό μας στην ευρωζώνη, αφού, βασική προϋπόθεση για αυτό είναι, μια ψώρα να μην έχει υψηλά χρέη.

Επίθεση CIA κατά των Wikileaks ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση CIA κατά των Wikileaks

Ο νέος διευθυντής της CIA, Mike Pompeo, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Τζούλιαν Ασάνζ, αποκαλώντας τον «δαίμονα», αυτόν και τους συνεργάτες του. Για τον ιστότοπο WikiLeaks είπε πως «βρίσκεται στο πλευρό των δικτατόρων του κόσμου, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια στον ελεύθερο κόσμο, με τη βοήθεια κρατών όπως η Ρωσία».

Σοκαρισμένοι στη Γερμανία από την ψήφο των τούρκων μεταναστών στο δημοψήφισμα ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΕΡΝΤΟΓΑΝ


Σοκαρισμένοι από την ψήφο των Τούρκων της Γερμανίας υπέρ της ενίσχυσης των εξουσιών του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου, πολλοί

Η Daily Sabah «θυμήθηκε» ότι οι Καραμανλήδες είναι «Τούρκοι» – Ποια η ιστορική αλήθεια

Η Daily Sabah «θυμήθηκε» ότι οι Καραμανλήδες είναι «Τούρκοι» – Ποια η ιστορική αλήθεια

Η τουρκική εφημερίδα Daily Sabah σε δημοσίευμα με τίτλο «The Karamanlides: Anatolia’s forgotten Orthodox Turks», «Καραμανλήδες: Οι ξεχασμένοι Ορθόδοξοι Τούρκοι της Ανατολίας», κάνει μία παρουσίαση της περίπτωσης των Καραμανλήδων.

Σοκάρει η θεία που εγκατέλειψε τα αδερφάκια: «Είμαι ιερόδουλη, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί τους» Η ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ


Ποινή φυλάκισης 24 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στην 25χρονη θεία των δύο νηπίων τα οποία εγκατέλειψε την Τρίτη (18/4) έξω από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Καλαμαριά. Η ιστορία που ξετυλίχτηκε ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης είναι πραγματικά απίστευτη.

Προσλήψεις στο Δημόσιο για ανέργους άνω των 55 ετών - ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ 600 ΕΥΡΩ

k2
Εντός των επόμενων εβδομάδων, ο ΟΑΕΔ θα δημοσιοποιήσει προκήρυξη για το πρόγραμμα επιχορήγησης ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού και άλλων Δημοσίων Φορέων, για την απασχόληση 10.500 ανέργων ηλικίας 55-67 ετών.

Σε πατώματα, σε αυτοκίνητα και όπου αλλού βρουν κοιμούνται οι πυροσβέστες που μετατέθηκαν στη Μύκονο για τις ανάγκες του τοπικού αεροδρομίου μετά την ιδιωτικοποίηση του.


Αυτό καταγγέλλουν συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των πυροσβεστών λέγοντας πως το θέμα της διαμονής των 20 περίπου συναδέλφων τους είναι πολύ σημαντικό και χρειάζεται άμεσα λύση καθώς πρόκειται για στελέχη του Σώματος με μισθό των 700 – 800 ευρώ και ως σήμερα δεν έχουν καταφέρει να βρουν σπίτι για να μείνουν. Αίσθηση προκάλεσε και η φωτογραφία που ανάρτησε στο facebook ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος Γιάννης Σταμούλης και δείχνει συνάδελφο του να κοιμάται στο πάτωμα.

Συνελήφθη στα Γρεβενά 58χρονος αρχαιοκάπηλος - ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΦΥΓΑΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑ

1_1
Έναν 58χρονο συνέλαβαν αστυνομικοί στα Γρεβενά, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί αρχαιοτήτων, όπλων και βεγγαλικών.

CERN Αυτή η βδελυρή δύναμη Μέρος 1ο

Ένα προσχέδιο για την μορφή και την ονομασία του CERN.
Πώς θα μπορούσες να αποκρύψεις [=HIDE] μία φανερή [= obvious] λέξη;
Με αναγραμματισμό NICE – CENI
Πώς θα μπορούσες να αποκρύψεις [=HIDE]  έναν φανερό [= obvious]  αριθμό;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; Πώς για μια κιλοβατώρα πληρώνουμε «κερατιάτικα» στη ΔΕΗ εκατοντάδες ευρώ…

K4
Απανωτά ηλεκτροσόκ προκάλεσαν οι «φουσκωμένοι» λογαριασμοί της ΔΕΗ που πήραν στα χέρια τους οι καταναλωτές από τις αρχές του μήνα. Ακόμη και για μια κιλοβατώρα οι καταναλωτές επιβαρύνθηκαν με 73 ευρώ επιπλέον λογαριασμό.

Η εντυπωσιακή ιδιότητα του ελαιόλαδου που πολλοί δεν γνωρίζουν


Τα οφέλη του ελαιόλαδου είναι πολλά και σημαντικά για την υγεία μας ενώ κάθε φορά έρευνες έρχονται να προσθέσουν νέες ιδιότητες που δεν φανταζόμασταν...

Με «ηλεκτρονικές δημοπρασίες» ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν 150.000 ακίνητα οι τράπεζες…

k3
Τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν οι τράπεζες προκειμένου να αξιοποιήσουν τα ακίνητα που έχουν στα χαρτοφυλάκιά τους.

Στη γενιά που μεγάλωσε με σταθερό τηλέφωνο – Θυμάσαι τότε;


Εμείς μιλούσαμε στο σταθερό τηλέφωνο. Ψιθυριστά, να μην μας ακούσουν οι γονείς. Τα σύρματα έπαιρναν φωτιά και στρίβαμε το καλώδιο γύρω από το δάχτυλό μας από την αγωνία, όταν μιλούσαμε με το

ΗΛΕΙΑ - Κατάκολο: Συνελήφθησαν πέντε άτομα διότι εξωθούσαν τα ανήλικα παιδιά τους στην επαιτεία ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ


Πέντε άτομα συνελήφθησαν στο Κατάκολο, διότι, σύμφωνα με την αστυνομία, εξωθούσαν τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους

Kopi Luwak: Ο ακριβότερος καφές του κόσμου είναι ένας εφιάλτης για το ζώο που τον παράγει ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να αποτελεί την πιο περιζήτητη και ακριβή ποικιλία καφέ στον κόσμο, ωστόσο ο Kopi Luwak, ο καφές της «βιομηχανίας της υποδούλωσης», όπως τον χαρακτηρίζουν πολλές οργανώσεις για την προστασία των ζώων, κρύβει μια σκληρή ιστορία.

Η συνάντηση Τζον Μακέιν με τους Ιρανούς διαφωνούντες στα Τίρανα



Ο Αμερικανός γερουσιαστής Τζον Μακέιν κατά την επίσκεψη στην Αλβανία την Παρασκευή, συναντήθηκε με εκπροσώπους διαφωνούντων του Ιράν που έχουν ως έδρα τους τα Τίρανα.

Σε ομιλία του προς τα μέλη των Μουτζαχεντίν, ο Μακέιν αναφέρθηκε για την αντίθεση των ΗΠΑ προς το ιρανικό καθεστώς λέγοντας χαρακτηριστικά:
 «Κάποια μέρα το Ιράν θα γίνει ελεύθερο».

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Παιδικό βιβλίο προωθεί την ισλαμική μαντήλα (ΒΙΝΤΕΟ)

ισλαμική μαντήλα

Ενδιαφέρον Κίνας για επενδύσεις και συνεργασία στην Αλβανία


φωτό από το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων 
Απρίλιος 18, 2017. 09:06

Η Κίνα και η Αλβανία συμφώνησαν τη Δευτέρα για την ενίσχυση της συνεργασίας τους σε τομείς υποδομών, παραγωγής, τουρισμό και γεωργία στο πλαίσιο της κινεζικής πρωτοβουλίας  για τη δημιουργία οικονομικής ζώνης,  ενός σύγχρονου ‘Δρόμου του Μεταξιού’ με τη συνεργασία της Κίνας με χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Στην Κρήτη που αφθονεί η κάπαρη βρίσκεις στο ΣΜ μόνο προϊόν Τουρκίας



Ποτέ δεν κατάφερα να κατανοήσω πως γίνεται στον ευλογημένο τόπο που ζούμε να μην μπορούμε να παράγουμε ούτε τα αυτονόητα αλλά να κάνουμε εισαγωγές από τρίτες χώρες.