Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Στις 3 πρώτες θέσεις παγκοσμίως οι υποθηκευμένες για 99 χρόνια Ελληνικές ακτές


Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα βρίσκεται σταθερά μέσα στις 3 πρώτες θέσεις παγκοσμίως
σε αριθμό βραβευμένων ακτών, 3η το 2016, επισημαίνει η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, καθώς το διεθνές πρόγραμμα «Γαλάζια Σημαία», το πλέον αναγνωρίσιμο οικολογικό σήμα ποιότητας για ακτές, μαρίνες και σκάφη αειφόρου τουρισμού, συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια εφαρμογής στον κόσμο και στην Ελλάδα.

ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΔΝΤ ΖΗΤΑ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ - ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ
ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ..

Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ - "Μην τους αφήνετε να σας θυσιάσουν"


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ...

Να σηκώσουν το ανάστημά τους και να σταματήσουν να αφήνουν την Ευρώπη να κάνει… πλιάτσικο στις περιουσίες και κατ’ επέκταση στην ίδια τους τη ζωή καλεί με ανοικτή επιστολή του τους Έλληνες ο Peter Koenig.

Για κανένα λόγο δεν πρέπει να πληροφορηθούν οι λαοί ότι ολόκληρη η πολιτική, η διπλωματία και οι διάφορες στρατηγικές που εξαγγέλλουν και δήθεν ασκούν οι κυβερνήσεις, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα κακόγουστο θέατρο σκιών, όπου πρωταγωνιστούν πολιτικοί, διπλωμάτες, στρατιωτικοί κ.ά, τους οποίους οι Λαοί πληρώνουν πλουσιοπάροχα. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ"

ΓΕΝΕΥΗ ΕΛΒΕΤΙΑ
Δευτέρα 10 Ιουνίου 1974…

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg5D88igKuKAhRTmimsUXbF4_h6GadqMfn6dznWUhAFmeQhbBq6kRdWW_QI6X2_pU4Xo1_RsATlD7s2lDs1yjaF7BvBIQRu17QExK9y0MDORP9cTyGJJgpLte-BkFNbEESX6n4j_8Xq0eY/s1600/PAPANDREOY.jpg 
Α' ΜΕΡΟΣ
Το αεροπλάνο της SWISSAIR κατέβηκε απαλά στον αεροδιάδρομο του αεροδρομίου της Γενεύης στην Ελβετία.

AYTH η φωτογραφία ηλικίας 100 ετών έχει προκαλέσει ΣΑΛΟ- Δείτε γιατί! (βίντεο)

f1
Μια φωτογραφία που απαθανατίστηκε το 1900 έχει προκαλέσει αναστάτωση στους χρήστες του Διαδικτύου, καθώς κάτι πολύ περίεργο απεικονίζεται σε αυτήν.

Με εξετάσεις - παρωδία οι άδειες οδήγησης και τζίροι εκατομμυρίων από τα «λαδώματα»


ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Ακρως αποκαλυπτική είναι μελέτη του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και οι πρόσφατες αποκαλύψεις στην επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής για τη δράση των κυκλωμάτων έκδοσης αδειών οδήγησης, τον παράνομο τζίρο τους και τη διαφθορά που επικρατεί στον χώρο των εξετάσεων οδήγησης.

Τόσκας: Δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχουν άλλα «τρομοδέματα» Βίντεο Στο στόχαστρο Κρυονέρι – Σπάτα


Έχουμε πει σε όλους να προσέχουν, αν και δεν έχουμε στοιχεία ότι έχουν ταχυδρομηθεί κι άλλα, δήλωσε ο υπουργός - Πρόκειται για υπολείμματα των «Πυρήνων», είπε - Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής

Ο ξεφτι#$%^&^ ανακριτής του Σαντάμ Χουσεΐν δηλώνει: Εαν τον είχαμε αφήσει στην εξουσία τώρα δεν θα υπήρχε ISIS!


«Μετανιωμένος» παρουσιάζεται ανακριτής της CIA που ανέλαβε τον Σαντάμ Χουσεΐν πριν από δέκα χρόνια, καθώ στο βιβλίο του «Debriefing the president: Interrogating Saddam Hussein» τονίζει ότι «έπρεπε να τον είχαμε αφήσει στην εξουσία».Η Αμερική έκανε ένα μεγάλο λάθος με τον Σαντάμ Χουσεΐν και το Ιράκ, λέει ο αναλυτής της CIA, John Nixon, ο οποίος είχε ανακρίνει τον πρώην "δικτάτορα".

Στα Ιεροσόλυμα στις 22 Μαρτίου ο Αλέξης Τσίπρας

Στα Ιεροσόλυμα στις 22 Μαρτίου ο Αλέξης Τσίπρας
Σκοπός της επίσκεψής του είναι να παραστεί στην τελετή ολοκλήρωσης του έργου αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου.
Υπενθυμίζουμε πως στο έργο της αναστήλωσης «πρωταγωνιστεί» και μια ελληνική ομάδα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Αποκαλύφθηκαν απάνθρωπα βασανιστήρια σε ΠΑΙΔΙΑ σε ψυχιατρική κλινική στην Αυστρία


Εκατοντάδες νεαροί ασθενείς σε μια ψυχιατρική κλινική της Βιέννης, η οποία ήταν γνωστή ως ένα από τα κέντρα όπου εφαρμοζόταν το πρόγραμμα ευθανασίας του Γ΄ Ράιχ, έπεφταν θύματα

«Ιδιαίτερα βίαιοι» οι απαγωγείς του επιχειρηματία στα Πατήσια – Τον έλουσαν με εύφλεκτο υλικό


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών κακοποιών που απήγαγαν, χθες το βράδυ, 41χρονο επιχειρηματία από το σπίτι του στα Πατήσια.

Ζωολογικός κήπος μήνυσε διαφημιστική εταιρεία, γιατί νοίκιασε ένα ρακούν και το χρησιμοποίησε για να γυρίσει καυτό ερωτικό κλιπ ΦΩΤΟΣ


Ιδιωτικός ζωολογικός κήπος της Μόσχας, που ονομάζεται "Animals Are Not Toys"  μήνυσε τη διαφημιστική εταιρεία Art MSK, που "νοίκιασε" ένα από τα ρακούν τους και το χρησιμοποίησε σε μια ερωτική εμπορική διαφήμιση

Δείτε το και διαδώστε το. AGENDA 2030 - VIDEO

Δείτε το και διαδώστε το. AGENDA 2030 - VIDEO

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Δείτε τι κρύβεται πίσω από τα ωραία λόγια τα μεγάλα. Δείτε από τι να προφυλαχθείτε, από αυτά που ψήφισαν στον ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο του 2015 και άρχισαν πλέον να εφαρμόζονται μαζικά.

ΒΙΝΤΕΟ: Που θα ζουν τα Ελληνόπουλα και που οι «μετανάστες»

ΒΙΝΤΕΟ: Που θα ζουν τα Ελληνόπουλα και που οι «μετανάστες»

Μάθετε την αλήθεια και διαδώστε την!

Το δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, σύμφωνα με το οποίο ένα στα τέσσερα Ελληνόπουλα ζει στην απόλυτη φτώχεια, εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα, την ώρα που δίνονται άφθονα χρήματα για διορισμούς στο κράτος και μεταναστευτικό.

Κρήτη: Οι ταξιτζήδες ετοιμάζονται για τον πόλεμο των πόλεων ΒΙΝΤΕΟ

Στην Κρήτη προετοιμάζονται για τον πόλεμο των πόλεωνΜαθήματα αυτοάμυνας σε ταξί γίνονται στην Κρήτη, καθώς η αύξηση της εγκληματικότητας λόγω αυξημένης φτώχειας και μετανάστευσης έχει αυξηθεί, με τα πρώτα θύματα ήδη να θρηνούνται, όπως με την δολοφονία οδηγού ταξί στην Καστοριά.

Φίδι με δύο κεφάλια βρήκε αγρότης στο χωράφι του


Απίστευτο κι όμως αληθινό το περιστατικο που συνέβη σε έναν αγρότη στον Πύργο. Αμέριμνος ο αγρότης από την περιοχή του Χειμαδιού, το πρωί της Πέμπτης είχε μεταβεί στο κτήμα του, όταν είδε ξαφνικά στα πόδια του ένα φίδι.

Η Τουρκία δημιουργεί τη μεγαλύτερη της στρατιωτική βάση, στη Σομαλία


 Ο υπουργός Άμυνας της Σομαλίας, στρατηγός Αμντουλακίρ αλί Ντινί, επισκέφθηκε χθες τη στρατιωτική βάση με στρατιωτική αντιπροσωπεία.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: Έβαλαν «μπράβο» για να κλείσει το στόμα σε υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομικών

pistoli-wp Την καταγγελία υπαλλήλου του Υπουργείου Οικονομικών ερευνά η αστυνομία και αναμένονται μεγάλες αποκαλύψεις.

Για την υπόθεση έχει ήδη ασχοληθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη, όμως φαίνεται πως κάποιοι… θέλουν να βουλώσουν στόματα!

Ο Νετανιάχου απειλεί να κάνει Παλαιστίνη τη Συρία συνεχίζοντας τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς………….

F-15
Ο Νετανιάχου απειλεί να κάνει Παλαιστίνη τη Συρία υποσχόμενος ότι θα συνεχίσει τις αεροπορικές επιδρομές.

Είδηση-βόμβα από τη Google: Αναπτύχθηκε πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που μαθαίνει όπως οι άνθρωποι

Ένα πρόγραμμα γενικής τεχνητής νοημοσύνης που ανέπτυξε η βρετανική εταιρεία DeepMind, θυγατρική της Google, μπορεί να μαθαίνει με πιο φυσικό τρόπο όπως ένας άνθρωπος, χρησιμοποιώντας τις προηγούμενες γνώσεις του για να λύσει τα επόμενα προβλήματα.

Επιμένει η Αλβανίδα βουλευτής των Τσάμηδων για τα Σκόπια ότι δεν υπάρχει «Μακεδονία» αλλά «Ιλλυρίδα»


Η Αλβανίδα εθνικίστρια βουλευτής του κόμματος των Τσάμηδων (PDIU) Μεσίλα Ντόντα, μέσω του προφίλ της στο Facebook απάντησε στην αντίδραση του κόμματος της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης των Σκοπίων, σχετικά με τη δήλωση της που έκανε από τη σκοπιανή πόλη Ντεμπάρ, όπου είπε ότι η «Μακεδονία» δεν υπάρχει, και ότι πρόκειται για μια παλιά αλβανική επαρχία με το όνομα Ιλλυρίδα...

Διότι ὁ πραγματικὸς κίνδυνος ἐκκολάπτεται στὶς …πλάτες μας!!!

Τὸ πρόβλημά μου εἶναι ἕνα καὶ μοναδικό, ὡς πρὸς τὴν ἐπιθετικότητα τῶν μογγόλων.
  Δὲν φοβᾶμαι, σὲ ὁποιανδήποτε περίπτωση, τὸν στρατό τους. Ἰσα – ἴσα, ποὺ

Συναγερμός από τη Συρία για τα φράγματα του Ευφράτη και του Τίγρη


Να προλάβει την “επικείμενη καταστροφή” ενός βομβαρδισμού των φραγμάτων του Τίγρη και του Ευφράτη προσπαθεί η κυβέρνηση της Συρίας.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ 6.960 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ. (ΣΠΙΤΙΑ – ΑΚΙΝΗΤΑ – ΧΩΡΑΦΙΑ – ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ)


Από το 1904 που δημιουργήθηκε η τράπεζα μέχρι το 1922 που έγινε η καταστροφή της Σμύρνης είχε περυσυλλέξει η τράπεζα αυτή το 90% του πλούτου των Ελλήνων του Λεβάντε. Αλεξάνδρεια, Ιεροσόλυμα, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Σμύρνη , Κωνσταντινούπολη. Είχε υποκαταστήματα παντού. Επίσης υποκατάστημα στο Βερολίνο στη Γερμανία. Σε αυτά τα 19 χρόνια η Μικρασιατική Καταστροφή ήταν δημιούργημα των Χαζάρων.

Το βίντεο του ΕΟΤ που σαρώνει τα βραβεία -Ενα ατελείωτο ταξίδι στην Ελλάδα

Το βίντεο του ΕΟΤ που σαρώνει τα βραβεία -Ενα ατελείωτο ταξίδι στην Ελλάδα [εικόνες]
Ένα νέο τουριστικό βίντεο με τίτλο «Greek Tourism. An eternal joyrney», το οποίο παρουσιάζει την Ελλάδα σαν έναν ιδανικό τουριστικό προορισμό, έχει καταφέρει να αποσπάσει τρία τιμητικά βραβεία σε τρία διεθνή τουριστικά φεστιβάλ που διοργανώνονται ανά το κόσμο μέσα στο 2015.

Μακεδονία :Πριν 6000 χρόνια έφτιαχναν μπύρα, πλιγούρι και τραχανά..!


Αρχαιοβοτανικά δεδομένα από τη Μακεδονία
Πειραματική άλεση βύνης με πειραματικά εργαλεία άλεσης που ακολουθούν προϊστορικούς τύπους εργαλείων και αντίστοιχες πρώτες ύλες πετρωμάτων. Φωτογραφία Maria Bofill.

ΥΠΑΜ Τουρκίας: Τα ρωσικά συγκροτήματα S-400 δεν θα ενσωματωθούν στο σύστημα του ΝΑΤΟ



Μάρτιος 16, 2017. 19:00
Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Φικρί Ισίκ, δήλωσε ότι η Άγκυρα δεν έχει σχέδια για ενσωμάτωση των ρωσικών S-400 στο σύστημα του ΝΑΤΟ, εάν, τελικά, αγορασθούν από τη Ρωσία.

Βιάζοντας Ἑλληνίδες στὴν Σμύρνη…

Αὐτὴν τὴν φωτογραφία τὴν ἀπεμόνωσα ἀπὸ ἕνα video. 
  Ἦταν τόσο γρήγορο, ποὺ

Ανοίξτε τα μάτια σας! Στο κόλπο και η Ιταλία

Ανοίξτε τα μάτια σας! Στο κόλπο και η Ιταλία

Αυτό αποφάσισαν με ειδικό διάταγμα

Ένας έλληνας γιατρός στο Βέλγιο, με μισθό 12.500 ευρώ, μάς δείχνει πώς είναι ένα δημόσιο νοσοκομείο

Ένας έλληνας γιατρός στο Βέλγιο, με μισθό 12.500 ευρώ, μάς δείχνει πώς είναι ένα δημόσιο νοσοκομείο

Περιήγηση σε ένα από τα μεγαλύτερα κρατικά νοσοκομεία των Βρυξελλών, εκεί που το κράτος σέβεται και φροντίζει τους πολίτες του

Οι Πυρήνες έκαναν πρόβα αποστολής «τρομοπακέτου» θεωρεί η ΕΛ.ΑΣ

oi-purines-ekanan-proba-apostolis-tromopaketou-thewrei-i-elas
  Το ενδεχόμενο οι Πυρήνες της Φωτιάς να είχαν κάνει και δοκιμαστική αποστολή τρομο- πακέτου εξετάζει η αστυνομία

ΜΕΓΑΛΗ ΠPΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ – «ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ τα παιδιά και τα σπίτια σας»

Στην περιοχή που έγινε ονομάζεται Γλύφα Φθιώτιδος και άμεσα προς τιμήν τους έσπευσαν να μας ενημερώσουν. Προσοχή στα παιδάκια και στα σπίτια. Ενδέχεται να στοχοποιούν σπίτια με την πολύ έρευνα.

«ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ»! Δείτε από ποια σοβαρή ασθένεια μπορεί να σώσει ένα φυλλαράκι από…

organismos11-780x510
Μια μεγάλη μερίδα συνανθρώπων μας – για τις διάφορες παθήσεις που τους ταλαιπωρούν- ακολουθούν τα καλά κρυμμένα μυστικά των συνταγών της γιαγιάς. Ανοίγουν τα συρτάρια, διαβάζουν τις οδηγίες και δοκιμάζουν, με την ελπίδα να δουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν….

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή για τον 6ο Ημιμαραθώνιο την Κυριακή 19 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή 19 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να διεξαχθεί ο 6ος Ημιμαραθώνιος, για τον οποίο οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσεις τις 21.000.

Όσα γειτονικά κράτη επιβουλεύτηκαν την Ελλάδα, είναι στα πρόθυρα εμφυλίου...

alt
Όποιοι σκάψαν τον λάκκο της Ελλάδας θα πέσουν οι ίδιοι μέσα

Μυστηριώδης «Φωτεινή Πύλη» Άνοιξε πάνω από Στρατιωτική Βάση και Προκαλεί Τρόμο


«Μια φωτεινή τρύπα στο μαύρο ύφασμα του νυχτερινού ουρανού»
Αλλη μια περίεργη πύλη, που πολλοί παρατηρητές συνδέουν με μη γήινη δραστηριότητα, προκάλεσε πρόσφατα τρόμο

Με δεμένα τα χέρια ζήτησε βοήθεια ο επιχειρηματίας μετά την απαγωγή και τον ξυλοδαρμό του – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες "ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ"


Στιγμές φρίκης στα χέρια τριών αδίστακτων ληστών έζησε το βράδυ της Πέμπτης (16.03.2017) ένας 41χρονος επιχειρηματίας... ιδιοκτήτης λογιστικής εταιρίας και αντιπρόσωπος εταιρίας που σχετίζεται με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια. Τον απήγαγαν από το σπίτι του, τον πήγαν στην εταιρία του, πήραν δυο υπαλλήλους ομήρους και τους εγκατέλειψαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όλο το χρονικό της υπόθεσης.

Νορβηγία: Τέλος στην κοπή ξύλων Ακολουθεί και η Ελλάδα - Ατζέντα 2030 σε έξαρση


Το Κοινοβούλιο της Νορβηγίας δεσμεύτηκε πρόσφατα για την εφαρμογή πολιτικής μηδενικής αποψίλωσης των δασών, κάτι που παραπέμπει στους δασικούς χάρτες της Ελλάδας, οι οποίες βαπτίζουν

Παγκόσμια Εβδομάδα Γλαυκώματος: Οι μισοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τι είναι το γλαύκωμα


Με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Γλαυκώματος (12-18 Μαρτίου), η Novartis επισήμανε τα αποτελέσματα μιας διεθνούς έρευνας που δείχνουν ότι στην πλειονότητά τους, οι άνθρωποι που πήραν μέρος (54% των ερωτηθέντων) δεν γνωρίζουν το γλαύκωμα ως νόσο. Το γλαύκωμα αποτελεί μία από τις κυριότερες αιτίες τύφλωσης παγκοσμίως προσβάλλοντας περίπου 60 εκατομμύρια ανθρώπους.

ΚΑΝΑΔΑΣ: Αεροσκάφη συγκρούστηκαν ενώ πετούσαν πάνω από ένα κατάμεστο από κόσμο εμπορικό κέντρο στα περίχωρα του Μόντρεαλ


Μια πολύνεκρη τραγωδία αποφεύχθηκε στο παρά πέντε σήμερα όταν δύο μικρά αεροσκάφη συγκρούστηκαν ενώ πετούσαν πάνω από ένα κατάμεστο από κόσμο εμπορικό κέντρο στα περίχωρα του Μόντρεαλ,

Δε χάνεις το λίπος από την κοιλιά παρόλο που γυμνάζεσαι; Υπάρχει εξήγηση


Ποιο είναι το πιο επίμονο πράγμα σ' αυτή τη ζωή; Τι δεν υποχωρεί με τί-πο-τα όσο κι αν προσπαθείς για το αντίθετο;

ΚΥΠΡΟΣ: Η Τουρκία δεσμεύει με Navtex περιοχή εντός κυπριακής ΑΟΖ - ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΥΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ - Στις 5 και 6 Απριλίου οι υπογραφές για το φυσικό αέριο


Περιοχή σε θαλάσσιο χώρο εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της Κύπρου, νοτιοδυτικά της Πάφου, δεσμεύει με NAVTEX η Τουρκία για διεξαγωγή άσκησης με πυρά την Κυριακή, 19 Μαρτίου.

Προσεχώς ...survivors;

alt Αυτοί που προσπαθούν να καθυποτάξουν την ανθρωπότητα έχουν εδώ και χρόνια την τακτική, πριν κάνουν κάτι σ' έναν λαό πρώτα να τον βάλουν να το κάνει ο ίδιος ο λαός ώστε να τον ενοχοποιήσουν και να αμβλύνουν την συνείδησή του.

Στην Τουρκία τις επόμενες μέρες ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον


Την Τουρκία θα επισκεφθεί ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον, στις 30 Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε ο τούρκος ομόλογός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση ανώτατου επιπέδου μεταξύ των δύο κρατών από την ανάληψη των καθηκόντων του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία τον Ιανουάριο.

ΣΟΚ! Δόθηκε ΕΝΤΟΛΗ στους ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ μας! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ! Ωρολογιακή βόμβα θυμίζει το Μεταναστευτικό

filesstratiotes_201915084
Η κατάσταση με τη διαμονή περίπου 60.000 προσφύγων σε κέντρα φιλοξενίας και στρατόπεδα σε όλη την Ελλάδα παραμένει χαοτική.

Ξεκίνησαν ξανά οι ροές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ σε Λέσβο, Χίο, Σάμο από τα τουρκικά παράλια

Από τα απέναντι τουρκικά παράλια, προς τη Λέσβο, σήμερα Παρασκευή στις 4 τα χαράματα μπήκαν  52 λαθρομετανάστες, στην περιοχή της Αγριλιάς νότια της Μυτιλήνης.

Βουλευτές: Δεν βούλονται. Δεν βουλεύονται. Βολεύονται!


άρθρο του δασκάλου Σάββα Ηλιάδη
Η Βουλή των Ελλήνων! Ποια είναι οι άνθρωποι  που την συγκροτούν; Υπάρχουν μέσα ψυχές, έστω κάποια ελάχιστα πρόσωπα, που να έχουν συναίσθηση της κύριας και ιστορικά διαχρονικής αποστολής τους μέσα σ` αυτόν τον «ναό», όπου  διαδραματίζεται και τελικά διαμορφώνεται η μοίρα του ελληνικού λαού; Ελάχιστα, όχι πολλά. Να κάνουν την υπέρβαση. Να ορθώσουν λόγο αληθείας και, αν χρειαστεί, να επιστρέψουν την εξουσιοδότηση στο λαό, ομολογώντας την αδυναμία τους να ανταποκριθούν στο έργο της αποστολής τους, για όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα;

Συντάξεις Απριλίου 2017: Δείτε τις ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία


Από τις 30 Μαρτίου μέχρι τις 04 Απριλίου, θα καταβληθούν στους συνταξιούχους οι συντάξεις του Απριλίου του 2017.

Αναλυτικά:

Δειτε την«Σατανική βουλγαρα» έκανε συμβόλαιο θανάτου για τον Ελληνα άνδρα της για την περιουσία του

Θέμα ημέρων θεωρείται πλέον η έκδοση στη χώρα μας της ''σατανικής γυναίκας'' η οποία υπέγραψε συμβόλαιο θανάτου για τον πρώην σύζυγό της και  έδωσε εντολή στους κατά παραγγελία δολοφόνους του να κρύψουν το πτώμα του μέσα σε ένα καταψύκτη.

Ποιον ξηρό καρπό πρέπει να τρώτε για να μην αρρωσταίνετε ποτέ!


Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι όλοι οι ξηροί καρποί λειτουργούν ευεργετικά για την υγεία μας...

Πάτρα : ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΟΛΟΣΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ


Άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων νεαρών οι οποίοι έφεραν ξύλα και σιδερολοστούς σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 11.00 το βράδυ της Παρασκευής, στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Έκλεψαν σημαντικό laptop από τις ΗΠΑ

Έκλεψαν σημαντικό laptop από τις ΗΠΑ

Έχει σημάνει συναγερμός στον Λευκό Οίκο