Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ: Που θα ζουν τα Ελληνόπουλα και που οι «μετανάστες»

ΒΙΝΤΕΟ: Που θα ζουν τα Ελληνόπουλα και που οι «μετανάστες»

Μάθετε την αλήθεια και διαδώστε την!

Το δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters, σύμφωνα με το οποίο ένα στα τέσσερα Ελληνόπουλα ζει στην απόλυτη φτώχεια, εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα, την ώρα που δίνονται άφθονα χρήματα για διορισμούς στο κράτος και μεταναστευτικό.

Το σημαντικότερο κομμάτι του άρθρου είναι πως λόγω φτώχειας  «οι παραδοσιακά ισχυροί οικογενειακοί δεσμοί έχουν αρχίσει να καταρρέουν».
Το σημαίνει αυτό; Πως οι συνθήκες εξαθλίωσης καταστρέφουν τις υγιείς και αυτονόητες σχέσεις μεταξύ γονέων και παιδιών και όλοι στρέφονται για βοήθεια στο κράτος, το οποίο δίνει ψίχουλα, σε όσους οδηγούνται λόγω υπέρογκης φορολογίας, χαρατσιών και διογκωμένων χρεών στην απόλυτη φτώχεια.
Πολλοί γονείς αναγκάζονται να παραδώσουν τα παιδιά τους από μικρά σε ιδρύματα. Τι διαπαιδαγώγηση θα παίρνουν;
Αυτό πάντως που επιδιώκεται για όλα τα παιδιά, σύμφωνα με την Ατζέντα 2030, είναι μία μόρφωση για όλους στα πρότυπα της Νέας Εποχής, τα οποία δεν γνωρίζουμε απλά αλλά πλέον βλέπουμε γύρω μας. 

 Την ώρα που Έλληνες δεν έχουν να φάνε, το κράτος, με τις «ευλογίες» του ΟΗΕ, κατασκευάζει οικισμούς με όλα τα κομφόρ για «μετανάστες», δημιουργώντας ανά την χώρα ισλαμικά γκέτο πολυτελείας.

Όχι δεν τελειώσαμε ακόμα!
Γνωρίζετε τι συμβαίνει με την κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό;
Έχει  πλέον  ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί  στο τέλος Απριλίου με την κοινοπραξία των τεσσάρων μεγαλύτερων κατασκευαστικών της χώρας (J&P ΑΒΑΞ, ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ, INTRAKAT).
Μάλιστα, το έργο ολοκληρώνεται με την βοήθεια της αστυνομίας, η οποία έδιωξε τους αντιδρώντες.
Την ώρα που τα Ελληνόπουλα «αρπάζονται» από τα σπίτια τους λόγω φτώχειας, το έργο κατασκευάζεται σε έκταση 17 στρεμμάτων και μάλιστα, σύμφωνα με την «Καθημερινή» θα δημιουργηθεί υπαίθριος χώρος πρασίνου, παιδική χαρά και χώρος στάθμευσης.
Το τέμενος θα έχει έκταση 1.000 τ.μ. και θα περιλαμβάνει δύο λατρευτικούς χώρους. Εναν για τους άνδρες, χωρητικότητας 300 ατόμων και έναν για τις γυναίκες, χωρητικότητας 50 ατόμων. Το κτίριο θα φιλοξενεί τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους (αποδυτήρια, τουαλέτες), τα γραφεία του ιμάμη και του μουεζίνη και θα διαθέτει κρήνη, όπως επιβάλλει η μουσουλμανική παράδοση. Δίπλα στο τέμενος θα ανεγερθεί βοηθητικό κτίσμα για τις μονάδες θέρμανσης, ύδρευσης και πυρόσβεσης. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με 887.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Δηλαδή από τους φόρους των Ελλήνων!!!
EL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.