Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ζωολογικός κήπος μήνυσε διαφημιστική εταιρεία, γιατί νοίκιασε ένα ρακούν και το χρησιμοποίησε για να γυρίσει καυτό ερωτικό κλιπ ΦΩΤΟΣ


Ιδιωτικός ζωολογικός κήπος της Μόσχας, που ονομάζεται "Animals Are Not Toys"  μήνυσε τη διαφημιστική εταιρεία Art MSK, που "νοίκιασε" ένα από τα ρακούν τους και το χρησιμοποίησε σε μια ερωτική εμπορική διαφήμιση

H ντροπιαστική διαφήμιση παρουσιάζει ένα τόπλες μοντέλο που βρίσκεται σε ένα κρεβάτι και παίζει με το ζώο.Το ρακούν μοιάζει να αρπάζει το σουτιέν του ξανθιάς γυναίκας και να κάθεται πάνω στο στήθος της.

O zoo ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε το θέμα, όταν συμφώνησε να τους παραδώσει το μικρό θηλαστικό.
O επικεφαλής του ζωολογικού κήπου, Victor Trubkin, δήλωσε: "Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο, την εκδήλωση αγάπης των ανθρώπων προς τα ζώα και να καταστείλουμε οποιαδήποτε πράξη ταπείνωσης ζώων."
"Δεδομένου ότι το ρακούν που βιντεοσκοπήθηκε για τη διαφήμιση δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, είμαστε εδώ για να κάνουμε ότι μπορούμε γι 'αυτό".

Ο ζωολογικός κήπος - που ονομάζεται Zveryushki ne Igrushki στα ρωσικά - απογοητεύτηκε όταν είδε τις σκηνές του καυτού διαφημιστικού κλιπ.
όπως δήλωσαν "μόλις είδαμε το καυτό κλιπ στο διαδίκτυο, ζητήσαμε από την εταιρεία να το αποσύρει"
αλλά δεν έλαβαν καμία απάντηση και έτσι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δικαστική διαμάχη, κατά της εταιρείας.
η Valeriy Bogatov από την παραγωγή Art-MSK είπε ότι βρίσκει όλες τις κατηγορίες αβάσιμες.
Και πρόσθεσε: «Θα θέλαμε ίσως να κινηματογραφήσουμε ερωτικά βίντεο, αλλά ο νόμος για τη διαφήμιση δεν μας επιτρέπει να το κάνουμε»
πηγή 17-3-17
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4322288/Zoo-sues-firm-used-rented-raccoon-erotic-ad.html Facebook


 http://hellenicrevenge.blogspot.com/2017/03/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.