Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ..! ΒΙΝΤΕΟ

  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πληρώματα του Πολεμικού Ναυτικού στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων - BINTEO ΦΩΤΟ

naftiko ieros 2
Τήν μεσημβρίαν τοῦ Σαββάτου, 18ης Μαρτίου/1ης Ἀπριλίου 2017, ὁ Κυβερνήτης καί τό πλήρωμα τῆς φρεγάτας «ΛΗΜΝΟΣ», τό πλήρωμα καί ὁ Κυβερνήτης τῆς Τ.Π.Κ. «Κρυσταλλίδης» καί ο Κυβερνήτης καί τό πλήρωμα τοῦ Υ/Β «Πόντος»,

Κορίνα Κρέτσου:«Είναι άδικο να μου λέτε ότι είμαι υποκρίτρια επειδή δεν πιστεύω στον Κομμουνισμό»

Κορίνα Κρέτσου: Αγαπώ την Ελλάδα αλλά δεν δέχομαι να με προσβάλλουν
«Διπλωματικό» επεισόδιο

Yφυπ.Εξωτερικών Συρίας:oι τρομοκράτες χρησιμοποίησαν χημικά όχι εμείς.Είχαμε ενημερώσει ΟΗΕ και OIAC ότι εισήγαγαν χημικά όπλα σε συριακό έδαφος….

O Υφυπουργός Εξωτερικών της Συρίας Fayçal Meqdad δήλωσε ότι η συριακή κυβέρνηση  είχε υποβάλει στο Διεθνή Οργανισμό Απαγόρευσης των Χημικών όπλων και στον ΟΗΕ πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το τρομοκρατικό δίκτυο της «al Nusra» είχε βάλει τοξικές ουσίες στη Συρία προσθέτοντας ότι η Συρία αντιτίθεται στη χρήση χημικών όπλων από οποιονδήποτε  και υπό οποιεδήποτε συνθήκες.

O ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΡΟΥΠΕΛ! Λοχίας Ίτσιος: 38.000 σφαίρες κατά των ναζί! Τι του είπαν πριν τον εκτελέσουν- ΟΛΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ

image
Η γερμανική εισβολή στην Ελλάδα ξεκίνησε στις 6 Απριλίου του 1941 και παρά την ισχυρή και εντυπωσιακή αντίσταση των Ελλήνων και των στρατευμάτων τους, η υποχώρηση ήρθε 4 μέρες αργότερα . Η παράδοση έγινε στις 9 Απριλίου.

ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ: ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΓΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΒΙΝΤΕΟ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΦΑΖΟΥΝ, ΣΦΑΖΟΥΝ , ΣΦΑΖΟΥΝ!!!! Δολοφονημένος βρέθηκε ηλικιωμένος στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα

Δολοφονημένος βρέθηκε ηλικιωμένος στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα
Αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα ήρθαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από γείτονες λόγω δυσοσμίας και πήγαν σε διαμέρισμα 1ου ορόφου επί της οδού Αλκαμένους 70 στον Άγιο Παντελεήμονα.

Τούρκος πρώην πράκτορας της ΜΙΤ: «Με εντολή του Ρ.Τ.Ερντογάν προστατεύουμε το ISIS» (βίντεο)


ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ

Μια αποκάλυψη… που «δεν τη γνωρίζαμε» έκανε, o Αχμέτ Αϋλά πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της αντιτρομοκρατικής στην Τουρκία.

Αργά ή γρήγορα θα έρθει το βραχυκύκλωμα που θα κατεβάσει το γενικό… Οι Έλληνες περνούν καλά…


Υπάρχουν ακόμα ανόητοι που θεωρούν «καλά» το ότι είναι εντάξει με τις τράπεζες και την εφορία.
Πως καλά είμαστε ακόμα γιατί ένα μέρος του πληθυσμού μπορεί ακόμα και τη βγάζει καθαρή μέσα στο μεγάλο σφαγείο.
Επειδή δεν έχει έρθει η σειρά τους.

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΑΕΙ !! Μάκης Μαϊλης. Στέλεχος ΚΚΕ: Καλά έκανε ο Στάλιν και έσφαξε τους Πόντιους! Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις

Στέλεχος ΚΚΕ: Καλά έκανε ο Στάλιν και έσφαξε τους Πόντιους! (ΒΙΝΤΕΟ)
Το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Μάκης Μαϊλης δήλωσε όυτε λίγο ούτε πολύ ότι οι σταλινικές εκκαθαρίσεις κατά των Ποντίων μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο... ήταν ορθές και δίκαιες, επειδή οι Πόντιοι ήταν συνεργάτες των Γερμανών!

Σαν σήμερα 6 Απριλίου 1941 η ναζιστική Γερμανία επιτέθηκε στην Ελλάδα


Στις 5:15 το πρωί της 6ης Απριλίου 1941 η ναζιστική Γερμανία επιτίθεται στην Ελλάδα, στα οχυρά της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, 45 λεπτά πριν από την προβλεπόμενη ώρα, σύμφωνα με τη γερμανική διακοίνωση που είχε επιδοθεί νωρίτερα στον πρωθυπουργό Αλέξανδρο Κορυζή από τον γερμανό πρεσβευτή στην Αθήνα, πρίγκιπα Έρμπαχ.

Απόβαση... ΛΑΘΡΟμεταναστών στη Μύκονο

Απόβαση... μεταναστών στη Μύκονο
Λίγα λεπτά μετά τη 1 τα ξημερώματα όταν άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν στην παραλία Μερχιά της Μυκόνου 20 άτομα ανάμεσα τους και πέντε παιδιά. Και οι 20 δήλωσαν Σύροι λαθρομετανάστες, ισχυρισμός που μένει να βεβαιωθεί.

Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρουμάνων διαρρηκτών με κώδικα όμοιο της “Drageta” και της “Καμόρα”

Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρουμάνων διαρρηκτών με κώδικα όμοιο της “Drageta” και της “Καμόρα”
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη
Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, πολυμελής εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και διαρρήξεις σε οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Ηπείρου και διαρρήξεις με την μέθοδο του ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία στην Αττική.

Λιβανάτες Φθιώτιδας:Νεκρός 22χρονος Αλβανός ύστερα από συμπλοκή με ομοεθνή του και έναν Έλληνα

Νεκρός 22χρονος Αλβανός ύστερα από συμπλοκή με ομοεθνή του και έναν Έλληνα
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη
Συνελήφθησαν, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 26χρονος Αλβανός και ο 30χρονος Έλληνας γιος του εργοδότη στα χωράφια που εργαζόταν, μετά από συμπλοκή που προηγήθηκε με 22χρονο Αλβανό, που έπεσε νεκρός από τα γρονθοκοπήματα που δέχτηκε.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ KAI ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣTΟ ΙΡΑΚ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τι τελικές προετοιμασίες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων για μια μαζική εισβολή στο Ιράκ, με την ονομασία «Ασπίδα του Τίγρη» σε συνέχεια της γνωστής «Ασπίδας του Ευφράτη» στην Συρία, κάνουν γνωστό σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ.

ΔΙΩΓΜΟΣ 100 ΜΟΝΑΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑΤΙ… ΔΕΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ!

Καταστάσεις που θυμίζουν άλλες εποχές ζει σήμερα το Άγιο Όρος, καθώς όπως αναφέρεται είναι ανάστατη η Αθωνική Πολιτεία μετά την αναγγελία σε μοναχούς που δεν μνημονεύουν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο να αποχωρήσουν από τα κελλιά τους στο Αγιο Ορος.

Οι Άγιοι Τόποι της Συρίας που θέλουν να συλήσουν οι τζιχαντιστές: Ria novosti:

O ανταποκριτής του ria novosti επισκέφθηκε την ελληνορθόδοξη Mahardeh στη Χάμα. Ο πληθυσμός της πόλης Mahardeh αποτελείται αποκλειστικά από τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, μόνο περίπου είκοσι χιλιάδες κατοίκους.

Ειδικοί φρουροί: Εμείς πιάνουμε τους εγκληματίες και αυτοί «βγαίνουν» με το νόμο Παρασκευόπουλου ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Ειδικοί φρουροί: Εμείς πιάνουμε τους εγκληματίες και αυτοί «βγαίνουν» με το νόμο Παρασκευόπουλου
Κατά του νόμου Παρασκευόπουλου τάσσονται οι ειδικοί φρουροί μετά την αποκάλυψη ότι οι ληστές του Παλαιού Φαλήρου είχαν αποφυλακιστεί με την ευεργετική διάταξη.

Δολοφονίες στο κέντρο της Αθήνας: Τα θύματα άνοιξαν την πόρτα στους δολοφόνους τους

Δολοφονίες στο κέντρο της Αθήνας: Τα θύματα άνοιξαν την πόρτα στους δολοφόνους τους
Δολοφονημένοι βρέθηκαν την Τετάρτη δύο άνδρες σε κοντινές περιοχές στο κέντρο της Αθήνας με κοινό στοιχείο των δύο εγκλημάτων να είναι το γεγονός ότι και οι δύο φαίνεται πως άνοιξαν μόνοι τους την πόρτα στους δολοφόνους τους.

Αθώος ο 20χρονος που σκότωσε τη μητέρα του γιατί του είπε να κλείσει την τηλεόραση

Αθώος ο 20χρονος που σκότωσε τη μητέρα του γιατί του είπε να κλείσει την τηλεόραση
Μαραθώνια ήταν η ακροαματική διαδικασία στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων Αγρινίου, που από τις 9 χθες το πρωί ολοκληρώθηκε στις 9 το βράδυ, οπότε και εκδόθηκε η απόφαση για την μητροκτονία που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο στις 22 Μάιου του 2013 στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, όταν ο 17χρονος μαθητής, τότε, είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου

Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ!

Το φαγητό και το νερό είναι βασικές ανάγκες για την επιβίωση όλων των ζωντανών πλασμάτων και αναφαίρετο δικαίωμα.

Να ξέρετε να απαντάτε σε αυθαίρετους ισχυρισμούς και παραλογισμούς.

Σχετικές νομοθεσίες:

Βλαστή Κοζάνης: Άφησε δηλητηριασμένο πτώμα πρόβατου μέσα σε Καταφύγιο Άγριας Ζωής για να εξοντώσει σαρκοβόρα ζώα

Βλαστή Κοζάνης: Άφησε δηλητηριασμένο πτώμα πρόβατου μέσα σε Καταφύγιο Άγριας Ζωής για να εξοντώσει σαρκοβόρα ζώα
Το πτώμα ενός θηλυκού πρόβατου που κάποιος μετέτρεψε σε φόλα αφού του έριξε δηλητήριο και το εγκατέλειψε σκόπιμα σε δασική περιοχή (για να το φάνε σκυλιά ή άλλα σαρκοβόρα ζώα π.χ. αλεπούδες & λύκοι) και μέσα στο Καταφύγιο Αγριας Ζωής Λαμπανίτσας στην περιοχή της Βλαστής Κοζάνης εντόπισαν θηροφύλακες, οι οποίοι ενημερώθηκαν από κυνηγό ο οποίος έχασε τον σκύλο του από δηλητηριασμένο λίπος.

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ο Άκης Τσοχατζόπουλος...


Την έξοδο του Άκη Τσοχατζόπουλου από τη φυλακή για πρώτη φορά ύστερα από δεκάδες αιτήσεις αποφυλάκισης, πρότεινε η εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, η οποία εισηγήθηκε να αφεθεί ελεύθερος ο πρωην υπουργός με περιοριστικούς όρους. Η πρόταση αυτή ανοίγει το δρόμο για την αποφυλάκισή του.

Ο… ομοφυλόφιλος Ντάισεμπλουμ που μας κουνάει επιδεικτικά το δάχτυλο – Ο «ηθικός βορράς» μας δείχνει που πρέπει να «τρώμε» τα λεφτά!


Σβήνουν οι μάχες του 1821 – Ξεχνάμε την Ιστορία που… ξέραμε ΡΙΖΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ

Οικογενειακή και τοπική ιστορία του μαθητή στη Δ’ Δημοτικού αντί για τα γεγονότα στην αρχαία Ελλάδα (σ.σ. μετατίθεται η ιστορία της αρχαιότητας στην επόμενη τάξη), περιορισμός των στρατιωτικών γεγονότων της Επανάστασης του 1821 με προβολή κυρίων κοινωνικών ιστορικών γεγονότων και σαρωτική αλλαγή στην Ιστορία της Α’ Λυκείου με στροφή στη σύγχρονη Ιστορία που φθάνει μέχρι τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας και την εισβολή στο Ιράκ.

ΕΙΤΕ ΜΕ ΝΑΙ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΟΧΙ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ… ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την Κυριακή του Πάσχα, (τυχαίο ;;;), στην γειτονική Τουρκία διεξάγεται ένα από τα πιο κρίσιμα δημοψηφίσματα που θα κρίνει την μελλοντική της πορεία καθώς και τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.

Ανιχνεύθηκε ατμόσφαιρα γύρω από μια κοντινή υπερ-Γη Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, είναι πλούσια σε νερό και μεθάνιο

Ανιχνεύθηκε ατμόσφαιρα γύρω από μια κοντινή υπερ-Γη
Ατμόσφαιρα γύρω από την υπερ-Γη GJ 1132b, έναν εξωπλανήτη που μοιάζει με τη Γη αλλά είναι περίπου μιάμιση φορά μεγαλύτερος και βρίσκεται σε απόσταση «μόνο» 39 ετών φωτός από τον πλανήτη μας, ανίχνευσαν Ευρωπαίοι αστρονόμοι.

Ρόδος : Τι λένε οι 104 από τους 114 μαθητές , για το περιστατικό με την καθηγήτρια (ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥΣ)



Επιστολή στον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Αξιότιμε κύριε Διευθυντά της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης , οι μαθητές της Τρίτης Τάξης Γυμνασίου σας γράφουμε αυτή την επιστολή για να αναφερθούμε στα τεκταινόμενα που αφορούν την καθηγήτρια μας.

Ο Άσαντ επιστρέφει το χαρακτηρισμό στον Ερντογάν: Είσαι »εγκληματίας’.Ο στρατός των ΗΠΑ στη Συρία είναι στρατός κατοχής, επίθεσης και εισβολής.Ο Τραμπ δεν θέλει σταθεροποίηση στη Συρία…Είναι όλοι τζιχαντιστές.Δεν υπάρχουν μετριοπαθείς…..


O πρόεδρος Bachar al-Assad σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κροάτικη εφημερίδα « Vecernji List», διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει μετριοπαθής αντιπολίτευση, σημειώνοντας ότι η αντιπολίτευση που υπάρχει είναι τζιχαντιστική και δεν δέχεται ούτε διάλογο ούτε διακανονισμό παρά μόνο δια της τρομοκρατίας.

Πούτιν στο Νετανιάχου: απαράδεκτο να κατηγορείται οποιοσδήποτε πριν την έρευνα.Πούτιν: « ατύχημα με χημικά όπλα »

 © Reuters  
Ο πρόεδρος Β. Πούτιν έκρινε την Πέμπτη «απαράδεκτο» να κατηγορείται χωρίς αποδείξεις η κυβέρνηση της Δαμασκού ότι ευθύνεται για την φερόμενη επίθεση με χημικά σύμφωνα με ανακοινωθέν του Κρεμλίνου. Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu, ο Πούτιν

Πληθαίνουν οι αναφορές ότι οι ΗΠΑ θα κάνουν στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία.Ο Ερντογάν προθυμοποιείται να την υποστηρίξει…

O Trump προσβλέπει σε ανάληψη στρατιωτικής δράσης στη Συρία μετά την επίθεση με χημικά στην περιφέρεια του  Idlib σημειώνει το al manar επικαλούμενο διάφορες αναφορές.

Γιατί ο Καμίνης δεν φωταγώγησε το Δημαρχείο με τα χρώματα της Ρωσικής σημαίας;

Γιατί ο Καμίνης δεν φωταγώγησε το Δημαρχείο με τα χρώματα της Ρωσικής σημαίας;
Αμέσως μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία είχε σπεύσει ο πολυπολιτισμικός δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης να φωταγωγήσει το δημαρχείο της πόλης στα χρώματα της τουρκικής σημαίας, ακολουθώντας το παράδειγμα του ιδίου όταν παλαιότερα είχαν πραγματοποιηθεί τρομοκρατικές επιθέσεις στην Γαλλία.

Γερμανία: Απαγόρευση του γάμου των ανηλίκων,με στόχο τους εξαναγκαστικούς γάμους «προσφύγων»


Η γερμανική κυβέρνηση υιοθέτησε την Τετάρτη νομοσχέδιο που απαγορεύει τον γάμο μεταξύ ανηλίκων, περιθωριακό φαινόμενο στη Γερμανία που πρέπει όμως να αντιμετωπισθεί μετά την άφιξη ενός εκατομμυρίου προσφύγων σε διάστημα δύο ετών.

ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΚΟΠΙΑ – ΤΙΡΑΝΑ: Κλιμακώνεται η σκληρη κόντρα – Σε απολογία ο Αλβανός πρέσβης



Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση Σκοπίων και Τιράνων με αφορμή τη συμμετοχή των αλβανικών κομμάτων, με δική τους ατζέντα, στην κυβέρνηση που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές στην ΠΓΔΜ, απειλώντας να βυθίσει σε “θερμοκρασίες Σιβηρίας” τις σχέσεις των δύο χωρών.

«Βράζουν» τα Βαλκάνια εναντίον της Τουρκίας: Oι ρουμανικές υπηρεσίες ασφαλείας ανακάλυψαν ολόκληρο κατασκοπευτικό δίκτυο από Τούρκους Ιμάμηδες, ΜΚΟ, τράπεζες που παρακολουθούν τους πάντες!


«Ξετυλίγεται» σιγά-σιγά ο «μίτος του σχεδίου Ερντογάν» ο οποίος έχει μετατρέψει όλους του Ιμάμηδες σε Ευρώπη, Βαλκάνια και Ελλάδα σε κατασκόπους της ΜΙΤ.

ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΤΑΜΠΛΑΣ: Κληρονόμησε αστρονομικό χρέος και τον κυνηγάει η εφορία



Oνομάζεται Αλέξανδρος Κουτσαλάς και είχε την ατυχία να έχει δύο ξαδέλφια που πέθαναν με διαφορά μικρού χρονικού διαστήματος, και άφησαν χρέη… 120.000 ευρώ στην Εφορία!

Παλαιό Φάληρο: Για τα μάτια μιας γυναίκας οι τέσσερις σφαίρες του Αλβανού στον 26χρονο Έλληνα


Όλα δείχνουν ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μια πολύ σημαντική κατάθεση που τους φέρνει κοντά στον δράστη που έστησε ενέδρα και πυροβόλησε τέσσερις φορές τον 24χρονο γιο γνωστού γιατρού στο Παλιό Φάληρο.

Η Κωνσταντοπούλου «τα παίρνει κρανίο» με ευρωπαία επίτροπο ΒΙΝΤΕΟ


Σε «αρένα» πολιτικής αντιπαράθεσης μετατράπηκε η εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, με πρωταγωνίστριες τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και την επίτροπο, Κορίνα Κρέτσου.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Σε μια μεγάλη κατάμεστη αίθουσα, παρουσία 1200 περίπου ατόμων, ανάμεσα τους δεκάδες ιερείς, ιερομόναχοι και μοναχοί, και από άλλες ορθόδοξες χώρες, έγινε η Διορθόδοξη ημερίδα στην Θεσσαλονίκη στις 4/4/2017.

Καταιγιστικές εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ: Μετά την Exxon-Mobil στο Προεδρικό σήμερα οι υπογραφές με ENI-TOTAL – Στο «καναβάτσο» οι απειλές της Άγκυρας ΒΙΝΤΕΟ


Σήμερα πέφτουν οι υπογραφές στο προεδρικό μέγαρο της Κύπρου, με ENI – TOTAL με έντονη παρουσία Πρέσβεων Ιταλίας και Γαλλίας.  Στην τελετή της Πέμπτης και ο επικεφαλής του τομέα έρευνας και εκμετάλλευσης της ENI, Λούκα Μπερτέλι. Η ΕΝΙ, κατέχει πλέον τα δικαιώματα επί των τεμαχίων 2, 3, 8 και 9 της ΑΟΖ. Πέραν της ENI, η Ιταλία πλέον συναποτελεί την «Τετραμερή» για τον EastMed, με Κύπρο, Ισραήλ, Ελλάδα.

Μπαλαούρας (ΜΕ ΤΗΝ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ) για το Αγιο Φως: Περιττή δαπάνη και παγανιστικό κατάλοιπο ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΑ ΣΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ βίντεο

Φωτογραφία: EUROKINISSI
Με την αιτιολογία ότι είναι κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου αλλά και ένα αρκετά δαπανηρό έθιμο, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γεράσιμος Μπαλαούρας, δηλώνει την αντίδρασή του για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα το βράδυ της Ανάστασης.

“Είστε που…ας γιοί”! Απίστευτη επίθεση “εξαπτέρυγου” του Ερντογάν στους Βρετανούς


“Δημοσιογράφος εξαπτέρυγο” του καθεστώτος Ερντογάν επιτέθηκε με χυδαίο τρόπο εναντίον του πρεσβευτή του Ηωμένου Βασιλείου στην Τουρκία.

Χωρίς μαντίλα η Τερέζα Μέι στη Σαουδική Αραβία (ΦΩΤΟ)

xwris-mantila-i-tereza-mei-sti-saoudiki-arabia-fwto Ένα μεγαλοπρεπές, αντάξιο της βρετανικής παράδοσης, ΝΟ στη μαντίλα είπε η Τερέζα Μέι η οποία ακολούθησε πιστά τα βήματα της πρώτης διδάξασας, Μάργκαρετ Θάτσερ.

Ρόδος: 15χρονος τσιγγάνος είχε ρημάξει 100 σπίτια



Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείο Ανηλίκων Δωδεκανήσου με βαριές κατηγορίες για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες κλοπές, κλοπές από κοινού, κλοπές ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατ’ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατά συρροή

Δολοφονίες, ληστείες αλλά η κυβέρνηση λέει ότι δεν έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα Η σκληρή πραγματικότητα αδιάψευστος μάρτυρας ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ

Δολοφονίες, ληστείες αλλά η κυβέρνηση λέει ότι δεν έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα

Το κοινό έγκλημα δεν έχει αυξηθεί, έπρεπε να φτιάξουμε το νόμο Παρασκευόπουλου για την αποσυμφόρηση των φυλακών, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - Λίγες ώρες νωρίτερα δύο ηλικιωμένοι βρέθηκαν με διαφορά λίγων ωρών νεκροί στο κέντρο της Αθήνας

Μέχρι την είσοδο ακούγονταν τα ουρλιαχτά του γιατρού από τα χτυπήματα των δολοφόνων του στην οδό Μάρνη!!! Δραπέτης Ρουμάνος και σεσημασμένος Έλληνας οι δολοφόνοι του 70χρονου στην οδό Μάρνη[Βίντεο]

Δραπέτης Ρουμάνος και σεσημασμένος Έλληνας οι δολοφόνοι του 70χρονου στην οδό Μάρνη
«Ο άνθρωπος ούρλιαζε μέχρι να τον φιμώσουν και να τον σκοτώσουν» δήλωσε ένοικος της πολυκατοικίας της οδού Μάρνης

Τούρκος ιστορικός για Αγία Σοφία: «Είναι ακόμα τζαμί»! (φωτό) «ΠΛΑΣΤΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Κ.ΑΤΑΤΟΥΡΚ»


Απόλυτα προκλητικός εμφανίζεται στο βιβλίο του με τίτλο «Ίντριγκες της Αγίας Σοφίας» ο ιστορικός, Μουσταφά Αρμαγάν, ενώ ισχυρίζεται ότι η υπογραφή του Κεμάλ Ατατούρκ στο διάταγμα του 1934, με το οποίο η Αγία Σοφία μετατράπηκε από τζαμί σε μουσείο, είναι πλαστή...

Ν.Φάρατζ προς ΕΕ: «Είστε μαφιόζοι και γκάνγκστερς – Δόξα τω Θεώ σας αφήνουμε και φεύγουμε» (βίντεο)


ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ BREXIT

Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για πόλεμο στη Συρία αλλά με ποιόν; Έφτιαξαν πίστα προσγείωσης στο Κομπάνι που δέχεται μεταγωγικά C-17

Oι ΗΠΑ είχαν προετοιμάσει σχετικά αθόρυβα την σημερινή απειλητική σκλήρυσνη στάση τους απέναντι στη Δαμασκό.Δημιούργησαν μια πίστα προσγείωσης στη Β Συρία στην κούρδικη ζώνη για να μπορούν να δεχθούν στρατιωτικά αεροσκάφη μεταγωγικά cargos  C-17.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ! Ο «ΣΑΜΠΟΤΕΡ» … Δίνει Στεγνά Κάποιους ΠΡΟΔΟΤΕΣ !! Μπας και Γλιτώσει το Τομάρι του !!!


Μελέτη: PSI και μέτρα Παπαδήμου εκτίναξαν τα «κόκκινα» δάνεια

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ» ΣΤΟ HURŞİT ADA, (ΦΟΥΡΝΟΥΣ-ΠΑΝΑΓΙΑ- ΟΙΝΟΥΣΕΣ)

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Νέα ένταση προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιοι τουρκικοί κύκλοι στο Αιγαίο, παραμονές του κρίσιμου δημοψηφίσματος στην Τουρκία, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού,

Βγάζουν ωκεανογραφικό στο Αιγαίο οι Τούρκοι


Βγάζουν ωκεανογραφικό σκάφος στο Αιγαίο οι Τούρκοι.
Σύμφωνα με Navtex που εκδόθηκε αύριο οι Τούρκοι βγάζουν στο Αιγαίο το .

Τουρκικό ελικόπτερο έκανε βόλτες μισή ώρα γύρω από τη Λέσβο ΔΥΟ ΕΜΠΛΟΚΕΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΚ


Eλικόπτερο του τουρκικού Ναυτικού  Sikorsky S-70 πετούσε σχεδόν επί μισή ώρα γύρω από τη Λέσβο και δεν σταμάτησε την περίεργη πτήση του γύρω από το τρίτο μεγαλύτερο ελληνικό νησί ακόμη κι όταν δύο ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη επιφυλακής το προσέγγισαν, το αναγνώρισαν και το αναχαίτισαν εικονικά! 

Δεν είναι τρολ! Το Υπ.Παιδείας πιστοποίησε ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης εργαστήριο.... Αστρολογίας!

Δεν είναι τρολ: Σχολή Αστρολογίας στο Υπ.Παιδείας ! ! ! Μετά από την ελληνική NASA (δείτε εδώ περισσότερα), η κυβέρνηση αποφάσισε να «εισχωρήσει» και στον χώρο της αστρολογίας.

Παρατείνουν τον νόμο Παρασκευόπουλου με τον οποίον απελευθερώθηκαν 3.000 κακοποιοί Αφήνουν έξω ακόμη και ληστές με τα Καλάσνικοφ Κυκλοφορούν ελεύθεροι τουλάχιστον 150 σκληροί αλλοδαποί ληστές, Γεωργιανοί, Αλβανοί και άλλων εθνικοτήτων

Παρατείνουν τον νόμο Παρασκευόπουλου με τον οποίον απελευθερώθηκαν 3.000 κακοποιοί

Και οι ληστές του Π. Φαλήρου βγήκαν έξω με τον νόμο αυτό - Κυκλοφορούν ελεύθεροι τουλάχιστον 150 σκληροί αλλοδαποί ληστές, Γεωργιανοί, Αλβανοί και άλλων εθνικοτήτων 

ΤΡΩΜΕ ΘΑΝΑΤΟ! Το απόλυτο μυστικό για τα τρόφιμα: Πώς πεθαίνουν τις μάζες με τα μεταλλαγμένα - Δείτε τα αποκαλυπτικά βίντεο


 Μήπως τρώμε ρύζι με ανθρώπινα γονίδια, σολομό με γονίδια σκορπιού, παγωτό με καρκίνο;

Οι μοναδικές αρχαίες Σπαρτιάτισσες

Νέοι στη αρχαία Σπάρτη. Young Spartans Exercising by Edgar Degas (1834-1917)
Όταν ρωτήθηκε από κάποια γυναίκα της Αττικής «γιατί μόνο εσείς οι Λάκαινες έχετε εξουσία πάνω στους άνδρες», απάντησε: «Επειδή είμαστε και οι μόνες που γεννάμε άνδρες»,
 Γοργώ (κόρη του βασιλιά Κλεομένη Α’ και σύζυγος του βασιλιά Λεωνίδα Α’)

18ΧΡΟΝΟΣ Μουσουλμάνος βίασε άτομα με ειδικές ανάγκες

Μουσουλμάνος βίασε άτομα με ειδικές ανάγκες

Κάθε μέρα και μία απίστευτη ιστορία

Ένας Σομαλός μουσουλμάνος μετανάστης κατηγορείται για τον βιασμό δύο ανδρών με ειδικές ανάγκες μέσα σε ένα ίδρυμα κοινωνικής μέριμνας.

Ζουράρις: Πάει να σπάσει όλα τα ρεκόρ της «αριστερής» καρικατούρας


Ο Ζουράρις πρόλαβε
το «διάγγελμα»
του Πρωθυπουργού…

Ο Ζουράρις πάει να ξεπεράσει και τις αστειότητες του Τσίπρα, ακόμα και τις θορυβώδεις ανοησίες του Σκουρλέτη…
Δεν θέλει να μείνει πίσω στην εκτόξευση κροτίδων…
Άστραψε, λοιπόν και βρόντηξε στον ΑΝΤ1:

EastMed: Η Ιταλία ακολουθεί Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ!

Ιταλική προσθήκη στο στρατηγικό άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Στο Τελ Αβίβ όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην τετραμερή διάσκεψη Ισραήλ, Κύπρου, Ελλάδας και Ιταλίας με τη συμμετοχή και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Επίτροπος Ενέργειας Μιγκέλ Αρίας Κανιέτε) βρίσκεται από χθες ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.