Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Μέχρι την είσοδο ακούγονταν τα ουρλιαχτά του γιατρού από τα χτυπήματα των δολοφόνων του στην οδό Μάρνη!!! Δραπέτης Ρουμάνος και σεσημασμένος Έλληνας οι δολοφόνοι του 70χρονου στην οδό Μάρνη[Βίντεο]

Δραπέτης Ρουμάνος και σεσημασμένος Έλληνας οι δολοφόνοι του 70χρονου στην οδό Μάρνη
«Ο άνθρωπος ούρλιαζε μέχρι να τον φιμώσουν και να τον σκοτώσουν» δήλωσε ένοικος της πολυκατοικίας της οδού Μάρνης

 Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δράσης των δύο αδίστακτων εγκληματιών - Έδεσαν και φίμωσαν το θύμα, το οποίο κατέληξε από ασφυξία - Σκοπός τους ήταν η ληστεία - Πάλεψαν με τους αστυνομικούς πριν συλληφθούν
Στην εξιχνίαση σε χρόνο ρεκόρ της δολοφονίας του 70χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε φιμωμένος και δεμένος στο διαμέρισμά του στην οδό Μάρνη, στην πλατεία Βάθη, προχώρησε η αστυνομία. Όπως ανακοινώθηκε, δράστες είναι ένας 50χρονος Ρουμάνος και ένας 57χρονος Έλληνας, οι οποίοι είχαν εντοπιστεί και συλληφθεί λίγη ώρα μετά το έγκλημα, στην ίδια περιοχή.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη των αστυνομικών, η οποία κατέληξε με πάλη μεταξύ των δραστών και και των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Όπως προέκυψε από την έρευνα, το απόγευμα της Τετάρτης οι δύο δράστες εισέβαλαν στο ιατρείο του 70χρονου με σκοπό τη ληστεία. Εκεί, αφού έδεσαν και φίμωσαν το θύμα, ερεύνησαν τους χώρους πλην όμως εγκατέλειψαν την προσπάθεια τους λόγω της άμεσης άφιξης των αστυνομικών δυνάμεων.



Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, ο θάνατος προκλήθηκε από την απόφραξη των αεροφόρων οδών (ασφυκτικός).

Ο υπήκοος Ρουμανίας είχε δραπετεύσει από τις 17 Φεβρουαρίου και τον αναζητούσαν οι αρχές, ενώ κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί κατ’ επανάληψη για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, οπλοκατοχή, αρπαγή, σύσταση συμμορίας και άλλα αδικήματα. Ο 57χρονος Έλληνας είχε κατηγορηθεί κατ’ επανάληψη για απάτη, πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων και καζίνο και άλλα αδικήματα.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

«Ο άνθρωπος ούρλιαζε μέχρι να τον φιμώσουν και να τον σκοτώσουν» δήλωσε ένοικος της πολυκατοικίας της οδού Μάρνη
Σοκάρουν οι μαρτυρίες των ενοίκων της πολυκατοικίας στην οδό Μάρνη 25 για τις φρικτές στιγμές που έζησε στα χέρια των δολοφόνων του ο 70χρονος γιατρός το βράδυ της Τετάρτης.

Οι δύο δράστες, ένας Έλληνας και ένας Ρουμάνος, προσποιήθηκαν τους πελάτες και αφού ο 70χρονος τους άνοιξε την πόρτα του ιατρείου του, εκείνοι του επιτέθηκαν με τις φωνές του να φτάνουν μέχρι το ισόγειο της πολυκατοικίας.

Ο άτυχος γιατρός



Μια γυναίκα που μένει στον 7ο όροφο ήταν, μάλιστα, αυτή που ακούγοντας την φασαρία κάλεσε την αστυνομία.

«Ο άνθρωπος φώναζε βοήθεια άκουγα κραυγές, αλλά εγώ είμαι στον δεύτερο και εκείνος στον έκτο. Ο άνθρωπος ούρλιαζε. Μέχρι να τον φιμώσουν και να τον σκοτώσουν. Εκείνη την ώραέφτασε και η αστυνομία... Πολύ γρήγορα. Μπήκε η αστυνομία μέσα και τους έπιασε. Ακούγονταν θόρυβοι αλλά από το ματάκι δεν φαινόταν κάτι. Μετά άκουσα ότι μπήκαν μέσα στο χώρο του προσποιούμενοι τους πελάτες. Ήταν ένας καλός ευγενικός κύριος και ήταν και διαχειριστής. Φώναζε βοήθεια με βαθιά φωνή» είπε ένας ένοικος του δεύτερου ορόφου.

 Ένας γνωστός του θύματος δήλωσε ότι ο γιατρός είχε σπουδάσει στην Ιταλία. «Αυτό που άκουσα ήταν ότι μπήκαν μέσα στο ιατρείο δυο τύποι για να τον ληστέψουν αυτός αντιστάθηκε και φώναξε βοήθεια και για να τον σταματήσουν να μην φωνάζει τον στραγγάλισαν. Έμενε πολλά χρόνια εδώ, ήταν πολύ καλός βοηθούσε όλους τους ανθρώπου».

 Τελικά τους δύο δράστες συνέλαβαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που τους καταδίωξαν στα σκαλιά της πολυκατοικίας.

 protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.