Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Παλαιό Φάληρο: Για τα μάτια μιας γυναίκας οι τέσσερις σφαίρες του Αλβανού στον 26χρονο Έλληνα


Όλα δείχνουν ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μια πολύ σημαντική κατάθεση που τους φέρνει κοντά στον δράστη που έστησε ενέδρα και πυροβόλησε τέσσερις φορές τον 24χρονο γιο γνωστού γιατρού στο Παλιό Φάληρο.
Είναι ο ίδιος ο νεαρός που φέρεται να έχει δώσει την κατεύθυνση στις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τα σοβαρότατα τράυματά του μπόρεσε να πει κάποια λόγια στους αστυνομικούς, αλλά και στους οικείους του.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο 24χρονος φέρεται να αναγνώρισε τον δράστη που σήκωσε το εννιάρι πιστόλι και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές στο στήθος και την κοιλιακή χώρα.
Φαίνεται ότι είναι παλιοί γνώριμοι και όλα δείχνουν ότι ο δράστης, αλλοδαπός σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε με τον 24χρονο προσωπικές διαφορές.
Όπως φέρεται να έχει αναφέρει το θύμα ο δράστης πρέπει να είχε σχέσεις με μια γυναίκα την οποία γνώριζε στο παρελθόν και ο 24χρονος. Φαίνεται πως αυτή είναι η αιτία που όπλισε το χέρι του δράστη.
Οι πληροφορίες του newsit.gr λένε πως ο νεαρός μπόρεσε να πει στους αστυνομικούς το όνομα του ανθρώπου που θεωρεί ότι τον πυροβόλησε και έτσι έχει ήδη ξεκινήσει η επιχείρηση εντοπισμού του ουσιαστικά από τα πρώτα λεπτά μετά την αιματηρή επίθεση.


 

Παλαιό Φάληρο: Αλβανός πυροβόλησε 26χρονο για τα μάτια μιας γυναίκας

 Πυροβολισμοί Παλαιό Φάληρο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 26χρονος ο οποίος, το βράδυ της Τρίτης, δέχθηκε 4 πυροβολισμούς από έναν Αλβανό, στο Παλαιό Φάληρο.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το protothema.gr, καρτέρι θανάτου είχε στήσει λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Τρίτης άγνωστος σε 26χρονο γιο γνωστού γιατρού, στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Τυρταίου, στο Παλαιό Φάληρο. Ο δράστης πυροβόλησε τέσσερις φορές εναντίον του νεαρού, τραυματίζοντάς τον.
Ο νεαρός σύμφωνα με μαρτυρίες βρισκόταν ακριβώς κάτω από το σπίτι του και μιλούσε με έναν φίλο του, όταν μια μοτοσυκλέτα πέρασε από δίπλα του. Ο οδηγός απευθύνθηκε στο θύμα ρωτώντας τον «τι κοιτάς ρε;», κατέβηκε από τη μοτοσυκλέτα, τον πυροβόλησε από πολύ κοντά και στη συνέχεια ανέβηκε ξανά στη μηχανή με την οποία διέφυγε.
Ο τραυματίας διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύματα στην κοιλιά και στον θώρακα και μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε εκτιμάται ότι έχει ξεφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

 Πυροβόλησαν τον γιο γνωστού γιατρού στο Παλαιό Φάληρο ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ! ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΘΥΜΑ Δημοσιεύθηκαν βίντεο στο Youtube ΔΕΙΤΕ ΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.