Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Δολοφονίες στο κέντρο της Αθήνας: Τα θύματα άνοιξαν την πόρτα στους δολοφόνους τους

Δολοφονίες στο κέντρο της Αθήνας: Τα θύματα άνοιξαν την πόρτα στους δολοφόνους τους
Δολοφονημένοι βρέθηκαν την Τετάρτη δύο άνδρες σε κοντινές περιοχές στο κέντρο της Αθήνας με κοινό στοιχείο των δύο εγκλημάτων να είναι το γεγονός ότι και οι δύο φαίνεται πως άνοιξαν μόνοι τους την πόρτα στους δολοφόνους τους.

Στους δολοφόνους του, που προσποιήθηκαν τους ασθενείς, άνοιξε ο γιατρός ανδρολόγος που δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης από έναν Έλληνα και έναν Ρουμάνο στην οδό Μάρνης στο κέντρο της Αθήνας.
Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έδωσαν μάχη με τους δολοφόνους που κρατούσαν μαχαίρια και τους απειλούσαν.
Ένας ένοικος της πολυκατοικίας που άκουσε περίεργους θορύβους από το ιατρείο που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το διαμέρισμά του, βγήκε στο δρόμο και ειδοποίησε την ομάδα ΔΙΑΣ. Οι αστυνομικοί βρήκαν τους δράστες την ώρα που έβγαιναν από το σπίτι. Μέσα είχαν αφήσει νεκρό το θύμα τους, με τα χέρια δεμένα, ενώ στο στόμα του είχαν βάλει ένα κασκόλ. Προηγουμένως είχαν ψάξει όλους τους χώρους του διαμερίσματος.
Λίγη ώρα νωρίτερα τον Άγιο Παντελεήμονα οι γείτονες ενός 74 χρόνου ειδοποίησαν την αστυνομία, καθώς είχαν μέρες να τον δουν.
Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι τον εντόπισαν νεκρό με χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη σε προχωρημένη σήψη, πεσμένο δίπλα στο κρεβάτι του. Και σε αυτή τη δολοφονία όμως οι αρχές διαπίστωσαν ότι το θύμα είχε ανοίξει ο ίδιος την πόρτα στους δολοφόνους του καθώς δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης.

 Μίνα Καραμήτρου
 cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.