Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ "ΠΙΝΔΟΣ" ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΕ ΧΑΛΑΛ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ Ο...ΜΟΥΦΤΗΣ! - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΛ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΝ!!!!

http://www.espressonews.gr/sites/default/files/oldarticles/pindos2.jpg
Με ειδικό μουσουλμανικό τρόπο, που προϋποθέτει ολόκληρο τελετουργικό με επίκληση στον Αλλάχ, σφάζονται τα κοτόπουλα Πίνδος στα Ιωάννινα, ώστε να λάβουν με την έγκριση του μουφτή το ειδικό πιστοποιητικό hallel (χαλάλ) και στη συνέχεια να διοχετευτούν στον Ελληνικό Στρατό (αφού η εταιρεία είναι ένας από τους προμηθευτές πουλερικών) και τη λοιπή αγορά. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το σύνθημα της εταιρείας «Τα νόστιμα ορεινά κοτόπουλα κουβαλάνε αξίες», εννοώντας προφανώς ως αξίες τον μουσουλμανικό τρόπο σφαγής τους, κάτι που αγνοούν οι χριστιανοί ορθόδοξοι καταναλωτές.

Έσκασε βόμβα: Ποιο πασίγνωστο ιδιωτικό νοσοκομείο βγήκε στο σφυρί; Ποιος το αγοράζει;


Σε πεδίο ισχυρού επενδυτικού ενδιαφέροντας φαίνεται να εξελίσσεται ο κλάδος των ιδιωτικών κλινικών…,

Gatestone Institute: «Η Ελλάδα θα σωθεί μόνο αν αποχωρήσει από το ευρώ αλλιώς... έρχεται στρατιωτικός νόμος» ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.ΤΡΑΜΠ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Ότι η μόνη σωτηρία για την Ελλάδα είναι να αποχωρήσει από το ευρώ και την ΕΕ αναφέρει εκτενής ανάλυση του αμερικανικού «Gatestone Institute International Policy Council» το οποίο είναι ένα υπερσυντηρητικό Think Tank προσκείμενο στους κύκλους της κυβέρνησης Ν.Τραμπ, αλλιώς όπως αναφέρει οι Γερμανοί θα ωθήσουν τον Α.Τσίπρα σε παραίτηση και η επόμενη κυβέρνηση θα είναι υποχρεωμένη να επικαλεστεί το άρθρο 48 του Συντάγματος για να αντιμετωπίσει τις εξεγέρσεις των Ελλήνων πολιτών!

Φλόγες στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας -Η στιγμή που οι ληστές-απαγωγείς καίνε τα ΙΧ ΤΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Φλόγες στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας -Η στιγμή που οι ληστές-απαγωγείς καίνε τα ΙΧ [εικόνα]
Λίγα λεπτά μετά την απελευθέρωση του επιχειρηματία και των δύο υπαλλήλων του που είχαν πέσει θύμα ληστείας οι δράστες βάζουν φωτιά και καίνε τα ΙΧ που χρησιμοποίησαν στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΜΙΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΦΑΜΙΛΙΑ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!!


Mια αδίστακτη Φαμίλια οι 300 της Βουλής και απίστευτα τα φορολογικά προνόμια που απολαμβάνουν οι Ελληνες βουλευτές. Ποσά που αντιστοιχούν σε ποσοστά 25% έως και 77% των καθαρών εισοδημάτων που λαμβάνουν ετησίως οι βουλευτές από τις δραστηριότητές τους στο Κοινοβούλιο απαλλάσσονται από το φόρο εισοδήματος! Το αποτέλεσμα είναι οι βουλευτές να πληρώνουν, τελικά, πολύ χαμηλά ποσά φόρων για ετήσια ποσά εισοδημάτων για τα οποία οι απλοί πολίτες υπερφορολογούνται.

ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ VS ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 2 - ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ (ΒΛΕΠΕ ΜΑΡΦΙΝ ) ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ

Καταγραφή33

9 στους 10 θα έκαναν πρόθυμα ηλεκτροσόκ σε συνανθρώπους τους- Δείτε το πείραμα του Μίλγκραμ video


Πολωνοί κοινωνικοί ψυχολόγοι επανέλαβαν το Πείραμα του Μίλγκραμ, με το οποίο ο αμερικανός ψυχολόγος είχε σοκάρει τον κόσμο

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Τι ανακάλυψε ο ιατροδικαστής στο άψυχο κορμάκι της 10χρονης (ΒΙΝΤΕΟ)

messhnh_Eglhma Σοκάρουν το πανελλήνιο τα ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής στις σορρούς του πατέρα και της μικρής του κόρης την οποία πυροβόλησε και σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο σπίτι τους στη Μεσσηνία.
Από άσα έδειξε η νεκροψία νεκροτομή, φαίνεται πως το κοριτσάκι πυροβολήθηκε

Ο συριακός στρατός κατέρριψε ισραηλινό μαχητικό ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

C7HFWtiXUAE-x9_ Συριακά αντιαεροπορικά συστήματα φέρεται να κατέρριψαν ένα ισραηλινό μαχητικό την ώρα που πολεμικά αεροσκάφη του Ισραήλ παραβίαζαν τον εναέριο χώρο της Συρίας.

6 ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΑΚΤΟΙ «ΚΥΚΛΩΣΑΝ» ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ… ΒΙΝΤΕΟ


ALERT!!!

Γιατί οι Καραμανλικοί ζητούν τη παραίτηση του Κ.Μητσοτάκη έως τη Δευτέρα! ΒΑΡΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ


της Μαρίνας Νικολάκη
 
Την αμεση παραίτηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, και μάλιστα μέχρι τη Δευτέρα ζητά ο πυρήνας των υποστηρικτών του Κώστα Καραμανλή με ανακοίνωση του μέσω facebook. Οι Καραμανλικοί που βρίσκονται «στα κάγκελα» αυτή την ώρα προσάπτουν δε, στον Κυριάκο Μητσοτάκη βαρείς χαρακτηρισμούς όπως βλακώδες συμπεριφορά ή μειωμένο IQ που εκθέτει το κόμμα!

Δείτε γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος ταριχεύθηκε με μέλι Ελικώνος

Του Γιώργου Λεκάκη

Οι αρχαίοι λαοί της Εποχής του Χαλκού λάτρευαν το ό,τι δίδυμο. Κατά συνέπεια και τις δίδυμες κορυφές όπως του όρους Ελικώνος. Γι αυτό ο Ελικών έγινε το ιερό βουνό των Βοιωτών και το κατοικητήριο των μουσών του.

Τι αποκάλυψε στην αστυνομία η σύζυγος του ειδικού φρουρού που σκότωσε τον οδηγό ταξί στην Καστοριά

Τι αποκάλυψε στην αστυνομία η σύζυγος του ειδικού φρουρού που σκότωσε τον οδηγό ταξί στην Καστοριά

Η σύζυγος του ειδικού φρουρού που σκότωσε τον οδηγό ταξί Κοσμά Τζέλιο, στην Καστοριά, αποκάλυψε στην αστυνομία τι έγινε το βράδυ της δολοφονίας.

Μυστικές «ειδικές κρύπτες» κάτω από τις σφίγγες στην Αμφίπολη- Τί αποκάλυψαν στον Κ.Καραμανλή (φωτό & βίντεο) ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΥΠΟΚΩΦΟΙ ΗΧΟΙ ΣΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΚΑΣΤΑ


της Μαρίνας Νικολάκη
 
Mια σημαδιακή επίσκεψη στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης πραγματοποίησε χθες το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, καθώς και συνάντησεη με τον αρχιτέκτονα-αναστηλωτή Μιχάλη Λεφαντζήκάτι που ίσως να σηματοδοτεί την επανεκκίνηση των ανασκαφών στην Αμφίπολη και την έναρξη αναπτυξιακών πρωτοβουλιών για την περιοχή.

Δασικοί Χάρτες-Σε αεροφωτογραφία του 1945 ένα ολόκληρο χωριό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Δηλαδή τι θα κάνουμε; Θα το κατεδαφίσουμε; ΒΙΝΤΕΟ


Δείτε στο βίντεο το εξής Απίστευτο! Σε αεροφωτογραφία του 1945 ένα ολόκληρο χωριό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Δηλαδή τι θα κάνουμε; Θα το κατεδαφίσουμε;

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΙΟΥΦΑ


Η εισπρακτική εταιρία-μαμούθ της οικογένειας Σιούφα

Εκτός από την τοιχογραφία της Στεφανίας, ο πρώην υπουργός άφησε μια «κληρονομιά» και στα δύο του αγόρια, Γιώργο και Μάριο. Μια νομική βιομηχανία, η οποία σήμερα διεκπεραιώνει όλη τη «βρόμικη» δουλειά των τραπεζών και των διαφόρων οργανισμών, δημόσιων και ιδιωτικών, που έχουν φεσωθεί από τους πελάτες τους. Δηλαδή εισπράττουν κάποιο μέρος από τα χρωστούμενα με πιέσεις ή, αν δεν πιάσουν τόπο οι πιέσεις, προχωρούν σε διαταγές πληρωμής, υποθηκεύσεις και στο τέλος πλειστηριασμούς.

“Ο Ερντογάν κρατά ρεζέρβα την Ελλάδα γιατί του τελειώνουν οι εχθροί”!


Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ

Ο έγκριτος δημοσιογράφος  Μπεκίρ Τζοσκούν με το γνωστό γλαφυρό του τρόπο σχολιάζει την επικαιρότητα σε άρθρο του με τίτλο “Δεν θα απομείνει εχθρός , χρησιμοποίησε τους με φειδώ…”.

Ο Όρκος Των Μανιατών στις 17 Μαρτίου 1821.. Διαβάστε πως ξεκίνησε η Επανάσταση..!!! «ΝΙΚΗ Η’ ΘΑΝΑΤΟΣ» ΚΑΙ «ΤΑΝ ‘Η ΕΠΙ ΤΑΣ» ΕΓΡΑΦΕ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΛΕ ΣΤΑΥΡΟ

Στις 17 Μαρτίου του 1821 στην Αρεόπολη συγκεντρώθηκαν οι πρόκριτοι της Μάνης και όλοι οι ένοπλοι Μανιάτες με αρχηγό τον Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, που είχε εκλεγεί αρχηγός από τη Συνέλευση των Κιτριών. Εκεί μετά τη δοξολογία, μπροστά στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών, ύψωσαν το λάβαρο του Αγώνα, δηλαδή τη Μανιάτικη Σημαία. Η σημαία ήταν λευκή, με μπλε σταυρό στη μέση. Στη πάνω πλευρά έγραφε «ΝΙΚΗ Η’ ΘΑΝΑΤΟΣ» και στη κάτω το ένδοξο «ΤΑΝ ‘Η ΕΠΙ ΤΑΣ».

Ο Τραμπ αρνείται να κάνει χειραψία με την Μέρκελ ΒΙΝΤΕΟ

Τραμπ: Δεν είμαι απομονωτιστής - Μέρκελ: Καλύτερα να μιλάς με μένα, παρά για μένα
Οι φωτορεπόρτερ ζήτησαν από τους δύο ηγέτες να κάνουν μία χειραψία, και η Μέρκελ προσφέρθηκε να το ζητήσει πρώτη από τον Τραμπ. Ωστόσο... έφαγε "πόρτα".

Ερντογάν σε Τούρκους μετανάστες: Κάντε πέντε παιδιά για να μάθουν οι Ευρωπαίοι «Εσείς είστε το μέλλον της Ευρώπης» είπε σε Τούρκους της διασποράς

Ερντογάν σε Τούρκους μετανάστες: Κάντε πέντε παιδιά για να μάθουν οι Ευρωπαίοι

Για να απαντήσουν στην εχθρότητα -με την οποία υποστήριξε ότι τους αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαίοι- ο Τούρκος πρόεδρος παρότρυνε τους ομοεθνείς τους: «Εκπαιδεύστε τα παιδιά σας στα καλύτερα σχολεία, διασφαλίστε ότι οι οικογένειές σας θα ζουν στα καλύτερα μέρη, οδηγείτε τα καλύτερα αυτοκίνητα»

Το «τσεκούρι» στο αφορολόγητο αυξάνει τους φόρους κατά 600 ευρώ


Ο κύβος δυστυχώς ερρίφθη για το αφορολόγητο. Και λέμε δυστυχώς, διότι η περικοπή θα είναι σημαντική, πολύ σημαντική. «Θα είναι 5900; Θα είναι 6000; Θα είναι 6100; Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί οριστικά»...

ΚΤΗΝΗ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΧΕΛΩΝΕΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ - ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ Ο «ΑΡΧΕΛΩΝ» - ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ

 
Τουλάχιστον αποτρόπαια είναι η πράξη δραστών στην περιοχή της Νάξου, οι οποίοι αποκεφαλίζουν χελώνες.
Τους τελευταίους δύο μήνες έχουν εντοπιστεί δέκα νεκρές, αποκεφαλισμένες, θαλάσσιες χελώνες στην περιοχή της Νάξου,

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΒΑΡΙΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ANGELS ΦΩΤΟΣ - ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

 ομάδα ANGELS:
ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΒΑΡΙΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ.
Κυριακή δεχτήκαμε επείγον περιστατικό στη Δάφνη, ότι αλλοδαποί κακοποιούν ένα κουτάβι μέσα στο σπίτι τους. Είχε μπει στο facebook όπου το είδατε πολλοί και μας επιστήσετε την προσοχή σε αυτό το πολύ ευαίσθητο θέμα. Την ίδια κι όλας μέρα, οργανώσαμε άτομα για την επιχείριση απομάκρυνσης του κουταβιού με το νόμιμο τρόπο.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ! 59χρονος σκότωσε την 10χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε ΒΙΝΤΕΟ

09 Έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα

H οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί στην Μεσσήνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 59χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα, με αποτέλεσμα να σκοτώσει τη 10χρονη κόρη του. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 59χρονος αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο, βάζοντας τέλος στην ζωή του.

Πώς θα γλιτώσετε φοροπαγίδες και τεκμήρια στη φορολογική σας δήλωση


Έως και 44 δικαιολογητικά(βεβαιώσεις, πιστοποιητικά, αποδείξεις και λοιπά αποδεικτικά... έγγραφα και στοιχεία) μπορεί να χρειαστεί να μαζέψει φέτος ένας φορολογούμενος για να αποδείξει ότι δικαιούται φοροαπαλλαγών και εκπτώσεων φόρου εισοδήματος και για να αποφύγει τις «παγίδες» των τεκμηρίων, στο πλαίσιο της διαδικασίας συμπλήρωσης και υποβολής της φετινής φορολογικής δήλωσης.

Φωτογραφίες: Αυτοί είναι οι δύο Πακιστανοί που σκότωσαν τον αρχιμανδρίτη στο Γέρακα

autoi-einai-oi-duo-pakistanoi-pou-skotwsan-ton-arximandriti-ston-gerakaΣε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία εκ προθέσεως και ληστεία κατά συναυτουργία

Γιατί οι επιχειρηματίες της Άμυνας “υμνούν” τη “δεύτερη φορά Αριστερά”


Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

Στην κοπή πίτας του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αμυντικού Υλικού, ακούστηκαν ύμνοι για την σημερινή πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ και για τη Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών.

Ρωσία: Διαψεύδει την ανάμιξη πρακτόρων στην κυβερνοεπίθεση στη Yahoo

Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα πως οι μυστικές υπηρεσίες (FSB) δεν ενεπλάκησαν σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα στον κυβερνοχώρο, μία ημέρα μετά την απαγγελία από τις Ηνωμένες Πολιτείες κατηγοριών εις βάρος δύο Ρώσων πρακτόρων και άλλων δύο Ρώσων για υποκλοπή 500 λογαριασμών στο Yahoo.

ΗΠΑ: Καταδίκασαν Ρώσους κατασκόπους και χάκερ για υποκλοπές δεδομένων


Οι Ηνωμένες Πολιτείες απήγγειλαν κατηγορίες χθες σε δύο ρώσους πράκτορες και δύο εγκληματίες χάκερ για την οργάνωση το 2014 της υποκλοπής 500 εκατομμυρίων λογαριασμών στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Yahoo, στην πρώτη τέτοια δικαστική κίνηση από την αμερικανική κυβέρνηση προς ρώσους κατασκόπους για κυβερνοεγκλήματα.

Σκόπια: Εμφάνιση ετοιμοπόλεμων παραστρατιωτικών Σλάβων με την ονομασία «Πατριώτες»

Η ιστοσελίδα των Σκοπίων, Plus Info, παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες όπου παρουσιάζονται τέσσερις άνδρες ντυμένοι με μαύρες στολές και φορώντας μπερέ, επί του οποίου υπάρχει η εγγραφή «πατριώτες».

“Η απάτη της Μέρκελ με τους μετανάστες”


Με τον ανωτέρω τίτλο το αμερικανικό οικονομικό εξωσυστημικό πρακτορείο Zerohedge πρόβαλλε αποκαλύψεις ότι η ΄Ανγκελα Μέρκελ με τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε συνήψαν μυστική συμφωνία με τους Ερντογάν και Νταβούτογλου για την απορρόφηση 150 έως 200 χιλιάδων «προσφύγων από τη Συρία» ετησίως στην Ευρώπη.

ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ… 15.000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την άμεση απειλή ότι κάθε μήνα θα στέλνει από τις τουρκικές ακτές το λιγότερο 15 χιλιάδες παρανόμους μετανάστες, εξαπέλυσε ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Süleyman Soylu, σε μια προειδοποίηση του προς την Ευρωπαϊκή Ένωση να τηρήσει την συμφωνία με την Τουρκία άρσης της βίζας εισόδου προς τους Τούρκους πολίτες.

Trident Jaguar 2017: Ο ΑΓΕΣ στην τελική φάση της Άσκησης – ΦΩΤΟ


O Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρακολούθησε την τελική φάση της Άσκησης «TRIDENT JAGUAR 2017», που πραγματοποιήθηκε

Αλβανία: Απέπλευσε το τρίτο πολεμικό πλοίο για περιπολίες στο Αιγαίο

Απέπλευσε σήμερα από την ναυτική βάση «Πασαλιμάνι» της Αλβανίας η το τρίτο πολεμικό πλοίο του αλβανικού ναυτικού με προορισμό το Αιγαίο Πέλαγος. Το πλοίο «Butrinti» είναι το τρίτο που αποστέλλει η Αλβανία

ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ!» Ετοιμάζουν 500.000 διορισμούς..


Ετοιμάζουν κομματικό στρατό με μεθόδους ΣτάλινΜισό εκατομμύριο υποψήφιους ψηφοφόρους θέλει να προετοιμάσει η κυβέρνηση και βαφτίζει αυτό το πλάνο, «Σχέδιο Ανάπτυξης».

Ο Αλβάρο ζητά 10 εκατ. δολάρια από την Αθηνά, την κατηγορεί για τις κακές του επιδόσεις στην ιππασία


Ο «πόλεμος» ανάμεσα στην Αθηνά Ωνάση και τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, φαίνεται πως μόλις άρχισε. Ο πρώην σύζυγος

Τουρκία: Σε 22 περιοχές κηρύχθηκε στρατιωτικός νόμος

Στην περιφέρεια Μπινγκόλ και ειδικότερα σε 22 περιοχές οκτώ επαρχιών κηρύχθηκε στρατιωτικός νόμος από τις 17 έως τις 31 Μαρτίου. Απαγορεύεται κάθε  διακίνηση των πολιτών

Η Ιλιάδα σε έναν χάρτη: Όλοι οι Ομηρικοί ήρωες και οι καταγωγές τους

«Τη μάνητα, θεά, τραγούδα μας του ξακουστού Αχιλλέα, ανάθεμά τη, πίκρες που ‘δωκε στους Αχαιούς περίσσιες και πλήθος αντρειωμένες έστειλε ψυχές στον ‘Aδη κάτω παλικαριών,

Fraport: Την ερχόμενη εβδομάδα η ανάληψη των 14 αεροδρομίων -Οριστικό τέλος στο «σίριαλ» της σύμβασης παραχώρησης

Εκπρόσωπος της Fraport επιβεβαίωσε σήμερα ότι η ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάληψης της διαχείρισης των 14 αεροδρομίων στην Ελλάδα αναμένεται τις ερχόμενες εβδομάδες».

Η Ευρωπαϊκή Ένωση «επιστρέφει» στην Ελλάδα τους μετανάστες

Όσοι καταθέτουν στο εξής αίτημα ασύλου και έχουν χρησιμοποιήσει ως πύλη εισόδου την ελληνική επικράτεια, θα παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής
Επί της ουσίας επανέρχεται το «Δουβλίνο»
 Τι σημαίνουν οι εξελίξεις για την Ελλάδα

Nasa:Εξωγήινοι επισκέπτονται τον πλανήτη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια. "ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ"


Η Trish Chamberson, επίσημη εκπρόσωπος της NASA, κατά την διάρκεια συνέντευξης της ισχυρίστηκε ότι ένα ξένο είδος γνωστό ως Greys επισκέπτονται τη Γη εδώ και

Σε δίκη για εμπρησμό, πήρε φωτιά το παντελόνι του δικηγόρου υπεράσπισης


Μαϊάμι, στην Κομητεία Μαϊάμι-Ντέιντ της Φλόριντας,     δικαστές και ένορκοι σε δίκη για εμπρησμό, είδαν έκπληκτοι να τυλίγεται στις φλόγες, το παντελόνι του δικηγόρου υπεράσπισης,  ενώ αγόρευε.

ΗΠΑ: Δικαστήριο αναγνώρισε τις "polyamorοus σχέσεις" και ανέθεσε την επιμέλεια παιδιού σε "τρεις γονείς"! «Είναι η λογική εξέλιξη του νόμου για τους γάμους των ομοφυλοφίλων», δικαιολόγησε ο δικαστής


Πρωτοφανής απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της κομητείας Suffolk της Νέας Υόρκης έδωσε την επιμέλεια 10χρονου αγοριού από κοινού σε τρεις ενήλικες που είχαν μεταξύ τους «πολυσυντροφική» ή «polyamorous» σχέση πριν από μια δεκαετία.


Συγκεκριμένα

Η εποχή του αντιχρίστου και η ανοικοδόμηση του ναού του! ΒΙΝΤΕΟ



ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!

Εξακολουθούν να είναι πολλά τα φίδια... και αναπαράγονται διαρκώς...


Περισσότερα,

ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ 5.000 ΕΥΡΩ; ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΜΕ 10%! ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΟ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ 5.000 ΕΥΡΩ; ΕΧΕΙΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΟΥ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ;

Αυτό είναι το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ, το κράτος του Τσίπρα. Σύμφωνα με νέο νόμο, τον ανέφερε προηγουμένως ο Γιώργος Αυτιάς (και χθες ο Γιώργος Παπαδάκης): αν ένας πατέρας ή ένας παππούς δώσει στο παιδί του ή το εγγόνι του 5.000 ευρώ προκειμένου να το βοηθήσει λόγω κρίσης ή για το νέο ξεκίνημά του, φορολογείται με φόρο 10%, τουτέστιν με 500 ευρώ! Αν όμως ο οποιοσδήποτε Έλληνας φορολογούμενος πολίτης δώσει το ...

ΗΠΑ: Να μην χρησιμοποιούν τις λέξεις «αγόρι» και «κορίτσι» προειδοποιούνται όσοι υπηρετούν στην Πολεμική Αεροπορία γιατί μπορεί να θεωρηθούν «προσβλητικές»

Οι υπηρετούντες στην Πολεμική Αεροπορία προειδοποιήθηκαν να μην χρησιμοποιούν ορισμένες λέξεις και φράσεις, που θα μπορούσαν να θεωρηθούν «προσβλητικές».

CITY PLAZA! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών... Χρησιμοποιείται ως κρατική δομή φιλοξενίας προσφύγων, ερήμην της ιδιοκτησίας και καταπατώντας κάθε νόμο και συνταγματικό δικαίωμα


Επειδή ανεβήκαμε επίπεδο, μετά την μεταφορά των 127 προσφύγων από το κτίριο του ΕΕΣ, που ήταν σε κατάληψη και την άδειασαν χθες, στο City Plaza.

Η Ελλάδα είναι ωραία αλλά δεν έχει λεφτά να μας χτίσει σπίτια και να μας πληρώνει επιδόματα VIDEO


«Η Ελλάδα είναι μια πολύ καλή χώρα άλλα δυστυχώς δεν έχουν πολλά λεφτά να μας κτίσουν σπίτια και να μας πληρώνουν επιδόματα. Για αυτόν προτιμούν

Φτύνει ἡ FED ἐκεῖ ποὺ …γλείφει τὸ Μαξίμου!!!

Η FED τους «φτύνει»  και το ΜΑΞΙΜΟΥ  τους «γλείφει»




ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΗΣ » Θέλουν να μετατρέψουν στην Σύμη σε βραχονησίδα»


Πρόχειρους χαρακτήρισε τους δασικούς χάρτες που αναρτήθηκαν ο δήμαρχος Σύμης Λευτέρης Παπακαλοδούκας, καθώς μέρος του νησιού ακόμη και περιουσίες των κατοίκων του, δεσμεύονται από το κράτος ως δασικές περιοχές. Μιλώντας σήμερα στον notosnews ο κ. Παπακαλοδούκας εξέφρασε την δυσαρέσκεια τους λέγοντας πως στόχος τους είναι να μετατρέψουν και τη Σύμη σε βραχονησίδα.

Ίσως η παλαιότερη απεικόνιση των αστερισμών αναγνωρίστηκε σε Ελληνική σκύφο 2600 ετών



Η παλαιότερη απεικόνιση των αστερισμών αναγνωρίστηκε σε Ελληνική σκύφο 2600 ετών
Ένας σκύφος, είδος «ευρύστομου» ποτηριού με δυο λαβές, «δίωτον», μπορεί να παριστά μερικές από τις πρώτες απεικονίσεις των αστερισμών στην Αρχαία Ελλάδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ...ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΥΛΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ..ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΦΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ..!


Έντονη ανησυχία για τον απώτερο σκοπό της προκαλεί η πρωτοβουλία μουσουλμάνων την οποία φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ!
Τις προηγούμενες ημέρες σε μια συντονισμένη δράση σε διάφορους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ ανά την πρωτεύουσα μοιράζονταν τα παρακάτω φυλλάδια.
Με μεγάλα λόγια περί καλοσύνης, ειρήνης, σεβασμού, ισότητας, πίστης και ελευθερίας η αυτοαποκαλούμενη Μουσουλμανική Κοινότητα Αχμαντίγια καλούσε σε “ενότητα, συνοχή και αρμονία”.

Η προώθηση της ομοφυλοφιλίας από την Disney δεν είναι κάτι καινούργιο

Ήταν πριν από χρόνια (2011) όταν ο ΚΟ παρουσίασε την είδηση.

Δεν θα πιστεύετε τι βλέπετε και τι διαβάζετε


Όσο πάει η κατάσταση ξεπερνά όλα τα όρια

55χρονος άστεγος Ισπανός που έζησε 25 χρόνια στο δρόμο, μεταμορφώθηκε σε κομψό (hipster style) άνδρα, από φιλάνθρωπο ιδιοκτήτη κομμωτηρίου ΦΩΤΟΣ


Ο 55χρονος άστεγος και ατημέλητος Ισπανός Jose Antonio, που βρέθηκε στο δρόμο, μετά από από κρίση κατάθλιψης, πήγε σε σαλόνι ομορφιάς και μεταμορφώθηκε σε έναν κομψό άνδρα.

Ισραηλινή ΜΚΟ στη Λέσβο καλωσορίζει ΛΑΘΡΟμετανάστες! ΒΙΝΤΕΟ



Credits @Red Ice Radio! Many thanks to Henrik & Lana for telling it like it is and feeling for the Greek nation. 
 Δεν ξέρω τι θα νιώσετε, εγώ πάντως θύμωσα τοσο που ξενύχτησα για να το βγάλω. Ανέβηκε 3:40 τα ξημερώματα. 'Ενιωσα πως έφαγα μια γροθιά ακόμα στο στομάχι.