Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Ποιος είναι ο Κινέζος Wu Tian Min: Οι ΗΠΑ ζητούν από την Ελλάδα την έκδοσή του -Κατηγορείται για κατασκοπεία

Ποιος είναι ο Κινέζος Wu Tian Min: Οι ΗΠΑ ζητούν από την Ελλάδα την έκδοσή του -Κατηγορείται για κατασκοπεία
Για σωρεία ποινικών αδικημάτων όπως κατασκοπεία, εγκληματική οργάνωση, απόπειρα εξαγωγής όπλων, πυρομαχικών, ξέπλυμα χρήματος, ζητούν οι αμερικανικές αρχές από την Ελλάδα τον 52χρονο Κινέζο Wu Tian Min, ο οποίος συνελήφθη στη χώρα μας και είναι προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό.

Παραδόθηκαν στο Ιράν τα πρώτα 4 γαλλικά Airbus


Φωτό από την προσγείωση του πρώτου γαλλικού «Airbus» στην Τεχεράνη
Μάιος 17, 2017. 20:46
Το Ιράν παρέλαβε τέσσερα επιβατικά αεροπλάνα «ATR 72-600», ως πρώτη δόση της συμφωνίας για την αγορά 20 γαλλικών αεροσκαφών, μετά την άρση των κυρώσεων, στο πλαίσιο της συμφωνίας του 2015,  για το πυρηνικό πρόγραμμα της ισλαμικής δημοκρατίας.

ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… «ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ» ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ το Αιγαίο φλέγεται, με χαρακτηριστική ειρωνεία τα τουρκικά ΜΜΕ υποδεχτήκαν τις έντονες διαμαρτυρίες της ελληνικής πλευράς για τις αλλεπάλληλες παραβάσεις του εθνικού εναέριου και θαλάσσιου χώρου από την τουρκική άσκηση, «Θαλασσόλυκος».

Γερμανία: 11 χρόνια σε Ιρακινό "πρόσφυγα" για τον βιασμό δύο Κινέζων φοιτητριών ΤΗΝ ΕΔΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ - ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟ

Γερμανία: 11 χρόνια σε Ιρακινό πρόσφυγα για τον βιασμό δύο Κινέζων φοιτητριών

Σε μία περίπτωση έδεσε το θύμα του από τον λαιμό με κορδόνι παπουτσιού και τη χτύπησε στο κεφάλι με μπαστούνι

Πύργος: ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ αυνανιζόταν έξω από σχολείο και... συνέχισε μπροστά στους αστυνομικούς!

Πύργος: Αυνανιζόταν έξω από σχολείο και... συνέχισε μπροστά στους αστυνομικούς!

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Πύργου, το περιστατικό που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας έξω από γυμνάσιο της πόλης.

‘ΙΖΒΕΣΤΙΑ’: Στα Βαλκάνια άρχισε το έργο «Μεγάλη Αλβανία»


Μάιος 17, 2017. 08:53
Όταν στο μη αναγνωρισμένο, πλήρως, Κοσσυφοπέδιο, έρθουν στην εξουσία οι ριζοσπάστες θα ενεργήσουν για την ενοποίηση όλων των «αλβανικών εδαφών», γράφει σε άρθρο της η ρωσική εφημερίδα ‘Ιζβέστια’.

To ISIS βάζει νάρκες στις εξόδους της Μοσούλης για να μην φύγουν οι πολίτες της



Μάιος 17, 2017. 20:17
Μαχητές του ‘Ισλαμικού κράτους’ τοποθετούν νάρκες στις εξόδους της πόλης Μοσούλη, στο Ιράκ, για να αποτρέψουν την έξοδο των πολιτών, ανέφερε την Τετάρτη αξιωματικός της ομοσπονδιακής αστυνομίας καθώς και μάρτυρες, κατά τη στιγμή που  οι ιρακινές δυνάμεις προβαίνουν σε  τελικές επιθέσεις εναντίον των ισλαμιστών μαχητών, μετά από επτά μήνες μαχών.

Ουρά 5 χιλιομέτρων στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα


Μάιος 17, 2017.
Πέντε χιλιόμετρα ουρά δημιουργήθηκε στο συνοριακό σημείο ελέγχου Προμαχώνας- Κούλατα. Τα φορτηγά περιμένουν επί ώρες να εισέλθουν στη Βουλγαρία.

ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ… Ισχυρό Μήνυμα του Βλαντιμίρ Πούτιν για το Κυπριακό


Η Μόσχα αδυνατεί να κατανοήσει ισχυρισμούς σε μέσα ενημέρωσης για δήθεν προσπάθειες της Ρωσίας να εμποδίσει την επανένωση της Κύπρου, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού

Σκάνδαλο στα Lidl: Συλλήψεις για σχέσεις με τη μαφία


Δεκαπέντε συλλήψεις μάνατζερ των σούπερ μαρκετ Lidl διατάχθηκαν τη Δευτέρα από την ιταλική δικαιοσύνη με κατηγορίες για διαφθορά και εμπλοκή της μαφίας στις προμήθειες.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ» ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ: Από που και πότε θα ξεκινήσει για να επεκταθεί στα Βαλκάνια

alvania Την υλοποίηση του σχεδίου Μεγάλη Αλβανία, βλέπουν οι Ρώσοι να ξεκινά τον Ιούνιο με τις εκλογές στο Κοσσυφοπέδιο και στη συνέχεια να παίρνει… η μπάλα όλες τις Βαλκανικές χώρες.
Σύμφωνα με την ρώσικη εφημερίδα «Ιζβέστια», τον Ιούνιο, όταν έρθει στην εξουσία του

Ελληνίδα δικηγόρος: Βρίσκομαι στις μαύρες λίστες του Ερντογάν

Ελληνίδα δικηγόρος: Βρίσκομαι στις μαύρες λίστες του Ερντογάν
«Βρίσκομαι στις μαύρες λίστες του Ερντογάν», αναφέρει σε ανάρτησή της στο προφίλ της στο Facebook η δικηγόρος των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που η ελληνική Δικαιοσύνη αποφάσισε να μην εκδοθούν, Σταυρούλα Τομαρά.

ΑΣΚΗΣΗ ΝΤΕΝΙΖ ΓΚΟΡΝΤΟΥ – Τα… κλάματα των πιλότων, η επικίνδυνη νευρικότητα (απέναντι στους Έλληνες) και οι πυραυλάκατοι που… προβληματίζουν

thumbnail_turkish_army_
Η τουρκική άσκηση «Ντενίζ Γκορντού» απέδειξε πως η Τουρκία είναι μια τεράστια πολεμική χώρα, που σαφώς και προβληματίζει την Αθήνα. Δεν είναι τυχαίο πως έγιναν 250 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, δηλαδή 60% περισσότερες σε σχέση με τη προηγούμενη άσκηση το 2015!

Μπράβο στους γιατρούς! Αναισθησιολόγοι αρνούνται τις εκτρώσεις για λόγους ηθικής



Το σύνολο των αναισθησιολόγων του Νοσοκομείου Σάμου, με απόφασή τους που κοινοποιήθηκε έγγραφα στη διοίκηση του νοσοκομείου, αρνούνται να χορηγούν αναισθησία σε περιπτώσεις

Ὥρα νά γευθῇ καί ἡ Νορβηγία λίγη …«τρομοκρατία»;

Νὰ δῇς ποὺ σύντομα κάποιοι «τρομοκράτες» ἢ τζιχαντιστὲς θὰ ἐπισκεφθοῦν τὴν Νορβηγία…
Τὰ Νορβηγικὰ ἐμπορικὰ συνδικάτα ἐψήφισαν ὑπὲρ τοῦ «μποϋκοτάζ» τοῦ Ἰσραήλ, ἐξ  αἰτίας τῆς συμπεριφορᾶς του στὸ θέμα τῆς Παλαιστίνης.

ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017: Το Πολεμικό Ναυτικό δείχνει την ισχύ του


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από Δευτέρα 29 Μαΐου έως Παρασκευή 02 Ιουνίου 2017 θα διεξαχθεί η ετήσια άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017» στην περιοχή του Αιγαίου Πελάγους, στην οποία θα συμμετέχει το σύνολο των μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού, που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Τσίπρας για χρέος: Ίσως αναγκαστώ και να βάλω γραβάτα

Τσίπρας για χρέος: Ίσως αναγκαστώ και να βάλω γραβάτα

«Κλείνει η αξιολόγηση, παίρνουμε χρέος και θα έχουμε... επενδυτικό τσουνάμι» είπε ο πρωθυπουργός - «Δεν πιστεύω ότι η Μέρκελ θέλει να πάει σε εκλογές με κρίση στην Ελλάδα» - «Ψήφος εμπιστοσύνης το αυριανό αποτέλεσμα»

Επεισόδια τελικού Κυπέλλου: Και Κονγκολέζος (!) μαχαιροβγάλτης...ΚΑΙ 5 ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ...


Όπως ενημέρωσε η ΕΛ.ΑΣ οι έρευνες για τα επεισόδια που αμαύρωσαν τον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο συνεχίζονται ωστόσο τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Oι CIANARXIKOI του «Ρουβίκωνα» γίνονται πολιτικό κόμμα

Εισβολή της ομάδας «Ρουβίκωνας» στην ΕΡΤ το βράδυ της Τρίτης
Σε πολιτικό φορέα θα μετατραπεί η αντιεξουσιαστική ομάδα «Ρουβίκωνας», όπως ανακοίνωσε με κείμενο της σε αντιεξουσιαστική ιστοσελίδα.

Οπλισμένοι με σφυριά κι αυτοσχέδια όπλα οι κουκουλοφόροι στο Σύνταγμα - ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ CIAΝΑΡΧΙΚΟΙ - ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΑΛΕΞΗ - ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ


- Ένταση στο κέντρο της Αθήνας από τους... γνωστούς "άγνωστους"
- Μολότοφ, ξύλο και φραγμοί έξω από τη Μεγάλη Βρετανία
- Πυροβολούσαν με αυτοσχέδια όπλα φωτοβολίδων οι κουκουλοφόροι
- Αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες σε γνωστό φούρνο στην Ομόνοια προκαλώντας φθορές
- Στην πλατεία Κλαυθμώνος έσπασαν το βαν τηλεοπτικού σταθμού - Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματίες

Ένστολοι επιχείρησαν να μπουν στη Βουλή και απωθήθηκαν από τους συναδέλφους τους Βρήκαν μπροστά τους τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ένστολοι επιχείρησαν να μπουν στη Βουλή και απωθήθηκαν από τους συναδέλφους τους

Ένταση στην πορεία των σωμάτων ασφαλείας πριν από λίγο όταν προσπάθησαν να πλησιάσουν το Κοινοβούλιο - Σπρωξιές και αντεγκλήσεις

Ευάλωτες οι περιουσίες των Ελλήνων πολιτών της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας λόγω των κόκκινων δανείων



Γραπτή ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κατέθεσε ο βουλευτής Εβρου της ΝΔ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, την οποία συνυπογράφουν ο βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης (ΝΔ) καθώς επίσης ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος (ΝΔ) όσον αφορά τις περιουσίες Ελλήνων πολιτών σε Θράκ & Ανατολική Μακεδόνια που έχουν κόκκικα δάνεια.

Οι βουλευτές πληρώνουν 40 φορές λιγότερο φόρο από τους πολίτες!


Οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου πληρώνουν 40 φορές λιγότερο φόρο από τους υπόλοιπους φορολογούμενους πολίτες αυτής της χώρας.

ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΑ ΕΦΡΑΙΜ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΟ «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΨΕ-ΣΒΗΣΕ»!!! Ο ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΝΕΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ


Δέος για το μεγάλο θαύμα στο Ηράκλειο Κρήτης! 
Οι συγγενείς του νεαρού είχαν παραγγείλει μέχρι και τα κηδειόσημα

Γράφει η Εύα Παπαδάτου 

Συγκινεί και συγκλονίζει κάθε πιστό το απίστευτο θαύμα του αγίου Εφραίμ, που χάρισε τη ζωή σε έναν ετοιμοθάνατο νέο και έγινε αφορμή να χτιστεί ένα πανέμορφο εκκλησάκι στη Ρογδιά του Ηρακλείου.

Ξεκινοῦν ἀπὸ ἐδῶ, ὅπως πάντα, ὅλα…

Ξεκινοῦν ἀπὸ ἐδῶ, ὅπως πάντα, ὅλα...Εἶναι πολλὰ τὰ περιφερειακὰ συμβάντα, γιὰ νὰ ἰσχυρισθοῦμε, ἀπολύτως ἐγωκεντρικά, πὼς ξεκινοῦν τὰ πάντα ἀπὸ ἐδῶ. Ἰδίως δὲ τὸ «ὅπως πάντα» ἀκούγεται κάπως συνωμοσιολογικὰ ἀκραῖο.
Μὰ…
Ὅσο κι ἐὰν ἀκούγονται ἀκραία αὐτά…
Ὅσο κι ἐὰν φαντάζουν παράλογα καὶ συνωμοσιολογικά…
Ὅσο κι ἐὰν οἱ λογικοὶ τὰ ἐκλαμβάνουν ὡς …ἀκραία…
στὴν πραγματικότητα δὲν εἶναι.

DW: Οι πλούσιοι Τούρκοι αγοράζουν ακίνητα στην Ελλάδα.


Την ώρα που οι εκκαθαρίσεις στην Τουρκία, στον απόηχο της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος, πλούσιοι Τούρκοι αγοράζουν ασταμάτητα ακίνητα στην Ελλάδα, όπως γράφει η Deutsche Welle.

Αποκαλύψεις βόμβα με… ξεχασμένες καταθέσεις: Σε ποιο σκάνδαλο εμπλέκουν άγρια Σημίτη-Χρυσοχοΐδη

simitis-xrysoxoidis-olympiakoi-agones
Πού εμπλέκουν τον Κώστα Σημίτη και τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη;
Στο κάδρο της έρευνας για τα εξοπλιστικά και την προμήθεια του συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων μπαίνουν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Υπενθυμίζεται πως ήδη για την υπόθεση τις μίζες στα εξοπλιστικά ερευνάται και ο πρώην ο Άμυνας Γιάννος Παπαντωνίου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Documento μεταξύ των «ξεχασμένων» από την Ελένη Ράικου στοιχείων για την υπόθεση, τα οποία έρχονται πλέον στην επιφάνεια, είναι η κατάθεση ενός Γάλλου εμπόρου

ΤΟ "ΤΙΜΙΟ" ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ" ΕΛΛΗΝΩΝ


Το σύστημα αναθέτει σε «Βig Brother» να παρακολουθεί μέσω διασύνδεσης με όλες τις άλλες ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων του Δημοσίου και με τον «ΤΕΙΡΕΣΙΑ» όλη την οικονομική «καθημερινότητα» 4.000.000 οφειλετών του Δημοσίου.

Θρησκευτικά: Εχει ευθύνη η Εκκλησία να μείνουν ορθόδοξα


Τέτοιας μορφής «σύγκλιση» ήθελε από το 2011 η Πολιτεία και, από ό,τι φαίνεται, θα πετύχει τον στόχο της. Προς τι όμως οι αποφάσεις της Ιεραρχίας, οι λεονταρισμοί, οι ανακοινώσεις και οι συνεντεύξεις εκκλησιαστικών ηγητόρων;

Ρομποτικό πουλί διώχνει τα πραγματικά πουλιά μακριά από τα αεροπλάνα!


 Οι δοκιμές έχουν δείξει ότι η μίμηση, τόσο στην εξωτερική εμφάνιση όσο και στην πτητική συμπεριφορά, είναι τόσο καλή που τα πραγματικά πουλιά πιστεύουν ότι ο φυσικός εχθρός τους βρίσκεται κοντά τους και έτσι φεύγουν μακριά.

Σε ξένα funds τα δάνεια σεισμόπληκτων και πυρόπληκτων

Σε ξένα funds τα δάνεια σεισμόπληκτων και πυρόπληκτων
Πωλούνται ακόμα και εξυπηρετούμενα δάνεια 

 Η κυβέρνηση δέχτηκε να παραχωρήσει δάνεια για α’ κατοικία τα οποία έχουν την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Μουσουλμάνοι μαθητές απειλούν δασκάλους στην Αυστραλία

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Μουσουλμάνοι μαθητές απειλούν δασκάλους
Σειρά μας λοιπόν να χτίσουμε και εμείς το μέλλον μας με τέτοια γεγονότα.Έχει πέσει προπαγάνδα από τα κανάλια στο φουλ.
 Θα τα δούμε άραγε και στην Ελλάδα;
Δείτε το ρεπορτάζ! Τι έχει να πει το Κράτος που γεμίζει τα σχολεία με μουσουλμανόπουλα;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτη ανακάλυψη: Το μητρικό γάλα σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα


Μια τεράστια -κατά λάθος- ανακάλυψη έκαναν επιστήμονες σχετικά με την καταπολέμηση του καρκίνου.

Σουηδία: Μουσουλμάνοι παριστάνουν τους χριστιανούς για να πάρουν άσυλο

Σουηδία: Μουσουλμάνοι παριστάνουν τους χριστιανούς για να πάρουν άσυλο

Η σουηδική κυβέρνηση αποφάσισε να υποβάλει σε τεστ χριστιανοσύνης τους «πρόσφυγες και μετανάστες», καθώς υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι που δηλώνουν ψευδώς ως θρησκεία τους τον χριστιανισμό.

Η δολοφονία του Πολκ από το ΚΚΕ

Στις 16 Μαΐου 1948, ένας βαρκάρης της Θεσσαλονίκης ο Λάμπρος Αντώναρος βρήκε το πτώμα του απεσταλμένου του δικτύου CBS, Ήταν δεμένος χειροπόδαρα και τον είχαν σκοτώσει με μια σφαίρα στο κρανίο. Οι δολοφόνοι ήθελαν και να βρεθεί το πτώμα και να δείχνει «σύλληψη».

H εικονομαχία των γκέι. Βάζοντας όρια στα σχέδια των LGBT ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνα 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πιέσεις στον Τραμπ να αναγνωρίσει άμεσα τα Ιεροσόλυμα ως πρωτεύουσα του Ισραήλ

Πιέσεις στον Τραμπ να αναγνωρίσει άμεσα τα Ιεροσόλυμα ως πρωτεύουσα του Ισραήλ

Κάτι που ήδη έχει εξαγγείλει ο Αμερικανός πρόεδρος.

Κόντρα στα σχέδια των νεοταξιτών, η αμερικανική κυβέρνηση ετοιμάζεται να μεταφέρει την πρεσβεία της από το Τελ Αβίβ στα Ιεροσόλυμα, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα στην αναγνώριση της πόλης ως πρωτεύουσας του μοναδικού εβραϊκού κράτους.

ΑΠΟΚΡΥΦIΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΣΤ’ΜΕΡΟΣ) ΦΩΤΟΣ


ΟΔΟΣ ΛΟΥΚΑ ΝΙΚΑ(ΨΥΡΡΗ)

Όταν οι καθολικοί μαγάρισαν την Αγία Σοφία


16 Μαΐου 1204 ο Βαλδουίνος Θ', κόμης της Φλάνδρας, στέφθηκε ως Λατίνος αυτοκράτορας Κωνσταντινουπόλεως στην Αγία Σοφία Με πρόταση του Βενετού δόγη Δάνδολου πρώτος Λατίνος αρχιεπίσκοπος

Συναγερμός: Το πρώτο θύμα της «Μπλε Φάλαινας» στη Ελλάδα είναι μια 15χρονη ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Το άρρωστο διαδικτυακό «παιχνίδι» «Μπλε Φάλαινα» που είναι υπεύθυνο για αυτοτραυματισμούς και σε πολλές περιπτώσεις, ακόμη και για αυτοχειρία κατέγραψε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πρώτο κρούσμα τραυματισμού ανήλικου παιδιού. 

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Το ΕΛΙΑΜΠ στο σύνολό του, διέπεται από ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ...
Μια ματιά εδώ και θα καταλάβετε τι σημαίνει... ΕΛΙΑΜΕΠ και πόσο βρώμικος είναι ο ρόλος του.

Αριστοτέλης: ποιος είναι φίλος και τι είναι φιλία;

friends_staring
Ας πούμε τώρα ποιους αγαπούν οι άνθρωποι και θέλουν να τους έχουν φίλους τους και ποιους μισούν, καθώς και για ποιον λόγο –αφού όμως πρώτα δώσουμε τον ορισμό της φιλίας και της αγάπης…

Ανησυχητικά ξανανεβαίνουν οι ροές των λαθρομεταναστών: 1.000 αποβιβάστηκαν τις τελευταίες ημέρες στα νησιά του Β. Αιγαίου


Μπορεί ο Τσίπρας να έσπευσε να κάνει συναινετικές δηλώσεις στην συνάντησή του με τον Ερντογάν και παρά τις προκλήσεις του τούρκου «σουλτάνου», όμως οι τούρκοι αντιδρούν στις «επιθέσεις φιλίας» των ραγιάδων με ακόμα περισσότερη προκλητικότητα και πίεση.

H ΕΕ κάνει "ντα" την Άγκυρα για τις 141 (!) παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου! ΠΙΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ... ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! Ακόμα κλαίνε (από τα γέλια...) στην Αγκυρα!


Μια ασήμαντη ανακοίνωση, ανάλογη της υποστήριξης της ΕΕ προς την Ελλάδα, εξέδωσε η Κομισιόν προς την Άγκυρα μέσω της εκπρόσωπου της, με αφορμή τις χθεσινές 141 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου από παντός φύσεως τουρκικά αεροσκάφη, ελικόπτερα, UAV κλπ. χθες Δευτέρα.

Ὑπάκουοι δοῦλοι ἐκπαιδεύουν ὑπάκουα δουλάκια!!!

Ἐνᾦ παραλλήλως λειτουργοῦν ὡς ἐπιτόπιοι ἐπόπτες καταστολῆς καὶ …ἀποκεφαλισμοῦ κάθε ἀντιλογοῦντος!!!

Δὲν εἶναι πολλὲς ἡμέρες ποὺ ἔγινα …λαθρακουστὴς μίας συνομιλίας.

Αγκυρα: «Δεν υπάρχει ελληνικός εναέριος χώρος στα 10 ν.μ. – Δεν γίνονται παραβιάσεις» ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ BINTEO


Ο ελληνικός Εθνικός Εναέριος Χώρος  (ΕΕΧ) δεν είναι 10 ν.μ,  αλλά στα 6 ν.μ. και καμιά διεθνώς χώρα δεν αναγνωρίζει το εύρος του. Αυτά αναφέρονται σερ δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet, η οποία βέβαια απηχεί τις απόψεις και θέσεις του τουρκικού κράτους και του παλατιού της Άγκυρας.

“Ακατανίκητη η σχέση ΗΠΑ-Τουρκίας” είπε ο Τραμπ και …στήριξε τους Κούρδους!

Ο Τραμπ μίλησε για “ακατανίκητη σχέση ΗΠΑ-Τουρκίας”, αλλά στήριξε τους Κούρδους!
Ο Μιχάλης Ιγνατίου μεταδίδει μέσω του mignatiou.com
Ταλαιπωρημένος από την ιστορία με την αποκάλυψη απόρρητων πληροφοριών στους Ρώσους, παρουσιάστηκε στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, ο Ντόναλντ Τραμπ.

Γιατί δεν ανοίγει επί 43 χρόνια ο Φάκελος της Κύπρου;


ΓΡΑΦΕΙ ο Κωνσταντίνος Α. Δημητριάδης

Τα πράγματα είναι απλά. Οι κυβερνώντες σε Ελλάδα και Κύπρο δεν μίλησαν ποτέ για πόλεμο και γι’ αυτό ακόμα και σήμερα δεν κάνουν λόγο για αδήλωτους αιχμαλώτους πολέμου αλλά για «αγνοούμενους», ενώ  κανονικά θα έπρεπε να τους λένε «αγνοημένους» που είναι και ο πιo σωστός όρος. Υπάρχουν έγγραφα του 1995, ήτοι 21 χρόνια μετά από την εισβολή, όπου το ΓΕΕΘΑ απαντάει επισήμως στον αείμνηστο

Η πρόταση για το μάθημα της Ιστορίας: Από τον homo sapiens στον homo roboticus universalis

Του Γιώργου Παπαθανασόπουλου

Τον «παγκοσμιοποιημένο άνθρωπο - ρομπότ» είναι  αυτόν που προωθεί η αρμόδια επιτροπή, με το «σχέδιο προγραμμάτων σπουδών για το μάθημα της Ιστορίας στην υποχρεωτική εκπαίδευση», που κατέθεσε. Μέσα από τη «μάθηση», που θέλει  να επιβάλλει στα ελληνόπουλα, επιδιώκει να δημιουργήσει την εξέλιξη του homo sapiens.

Οι Τούρκοι βλέπουν τις ΗΠΑ ως απειλή- Δημοσκόπηση


Μάιος 17, 2017. 00:08
Η τουρκική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» [Yeni Şafak] προέβη σε δημοσκόπηση η οποία δείχνει ότι το 96% των Τούρκων πολιτών βλέπουν τις Ηνωμένες Πολιτείες ως εχθρό και το 94% βλέπει το ΝΑΤΟ ως απειλή.

Το νησί της ελιάς στην μακρινή Ιαπωνία



Λίγο από το χρώμα των ελληνικών νησιών και το πράσινο της ελιάς προσπάθησε να… κλέψει η Σοντοσίμα στην Ιαπωνία.

Οι Τούρκοι βίαζαν τις Ελληνίδες της Κύπρου ΒΙΝΤΕΟ

  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ