Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Γερμανία: 11 χρόνια σε Ιρακινό "πρόσφυγα" για τον βιασμό δύο Κινέζων φοιτητριών ΤΗΝ ΕΔΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ - ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟ

Γερμανία: 11 χρόνια σε Ιρακινό πρόσφυγα για τον βιασμό δύο Κινέζων φοιτητριών

Σε μία περίπτωση έδεσε το θύμα του από τον λαιμό με κορδόνι παπουτσιού και τη χτύπησε στο κεφάλι με μπαστούνι

Ένοχος για τον βιασμό δύο Κινέζων φοιτητριών κρίθηκε ένας Ιρακινός πρόσφυγας στο Μπόχουμ της Γερμανίας. Το δικαστήριο τιμώρησε τον 32χρονο Ζιγιάντ Κ. με 11 χρόνια φυλάκιση, ενώ ο εισαγγελέας είχε προτείνει ποινή από 12 έως 14 χρόνια.

Ο 32χρονος είχε αιτηθεί άσυλο παραμονής στις γερμανικές αρχές. Ωστόσο υπέκυψε στις αρρωστημένες ορέξεις του, πραγματοποιώντας δύο ξεχωριστές επιθέσεις στις δύο φοιτήτριες από τη Κίνα, τον Αύγουστο και τον Νοέμβριο του 2016. Η πρώτη ήταν 22 ετών και η δεύτερη 28 ετών.

Στην περίπτωση της πρώτης, ο Ιρακινός πρόσφυγας έδεσε με κορδόνι παπουτσιού από το λαιμό το θύμα του και τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα μπαστούνι. «Το κορίτσι θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πεθάνει από ασφυξία», δήλωσε ο γιατρός που την εξέτασε.

Στη δεύτερη περίπτωση, η επίθεση ήταν εξίσου βίαιη, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, ωστόσο δεν αναφέρθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες. Τα δύο κορίτσια επιβίωσαν, αλλά παρακολουθούνται από ειδικούς ψυχολόγους, καθώς υποφέρουν από σοβαρό μετατραυματικό σοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.