Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Οπλισμένοι με σφυριά κι αυτοσχέδια όπλα οι κουκουλοφόροι στο Σύνταγμα - ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ CIAΝΑΡΧΙΚΟΙ - ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΑΛΕΞΗ - ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ


- Ένταση στο κέντρο της Αθήνας από τους... γνωστούς "άγνωστους"
- Μολότοφ, ξύλο και φραγμοί έξω από τη Μεγάλη Βρετανία
- Πυροβολούσαν με αυτοσχέδια όπλα φωτοβολίδων οι κουκουλοφόροι
- Αντιεξουσιαστές πέταξαν πέτρες σε γνωστό φούρνο στην Ομόνοια προκαλώντας φθορές
- Στην πλατεία Κλαυθμώνος έσπασαν το βαν τηλεοπτικού σταθμού - Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματίες


 
Ξέφυγαν τα πράγματα στο κέντρο της Αθήνας, όπου μετά την ένταση σε Ομόνοια και Κλαυθμώνος, οι κουκουλοφόροι έφτασαν μέχρι το Σύνταγμα όπου σημειώθηκαν επεισόδια έξω από τη Μεγάλη Βρετανία. Οι κουκουλοφόροι βρίσκονταν στο τέλος της πορείας και όταν αυτή έφτασε στο Σύνταγμα, τότε ξεκίνησαν τα επεισόδια.
Οπλισμένοι με αυτοσχέδια όπλα για φωτοβολίδες, μολότοφ ακόμα και σφυριά, οι κουκουλοφόροι άρχισαν τις επιθέσεις, αμαυρώνοντας την μέχρι εκείνη τη στιγμή ειρηνική πορεία κατά των νέων μέτρων. Πέταξαν μολότοφ έξω από τη μεγάλη Βρετανία, ενώ ο φωτογραφικός και τηλεοπτικός φακός τους έχει "συλλάβει" να πυροβολούν με αυτοσχέδια όπλα φωτοβολίδων ή να επιτίθενται σε ΜΑΤ και ΥΜΕΤ με σφυριά.

  Δείτε εικόνες ντοκουμέντο από το κέντρο της Αθήνας

Ένταση και επεισόδια από ομάδα αντιεξουσιαστών νωρίτερα στην Ομόνοια και στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου έκαναν επιθέσεις σε φούρνο γνωστής αλυσίδας αλλά και σε βαν τηλεοπτικού σταθμού.
Στην Ομόνοια, οι αντιεξουσιαστές προκάλεσαν σοβαρές φθορές.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο


Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί στην επίθεση που έγινε σε βαν τηλεοπτικού σταθμού, αφού για καλή τους τύχη οι εργαζόμενοι δεν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο τη στιγμή της επίθεσης.
Δείτε φωτογραφίες από την επίθεσηnewsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.