Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Επεισόδια τελικού Κυπέλλου: Και Κονγκολέζος (!) μαχαιροβγάλτης...ΚΑΙ 5 ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ...


Όπως ενημέρωσε η ΕΛ.ΑΣ οι έρευνες για τα επεισόδια που αμαύρωσαν τον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο συνεχίζονται ωστόσο τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.
Κυρίως όσον αφορά την… καταγωγή των πρωταγωνιστών των επεισοδίων, αφού μέχρι στιγμής από τους 26 που έχουν ταυτοποιηθεί, 5 είναι υπήκοοι Αλβανίας και ένας είναι υπήκοος Κονγκό (Ζαΐρ)!  
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας: 
"Σε εξέλιξη οι έρευνες για την ταυτοποίηση ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού ποδόσφαιρου Κυπέλλου Ελλάδος. Μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά (26) άτομα. Συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου οι έρευνες για την ταυτοποίηση ατόμων, που συμμετείχαν στα επεισόδια του τελικού ποδόσφαιρου Κυπέλλου Ελλάδος (6 Μαΐου 2017), στο Βόλο Μαγνησίας. Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις Υποδιευθύνσεις Αντιμετώπισης Βίας Αθλητικών Χώρων Αττικής και Θεσσαλονίκης. 
Μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά (26) άτομα ηλικίας από (19) έως (45) ετών. Πρόκειται για (20) ημεδαπούς και (6) αλλοδαπούς, εκ των οποίων (5) υπήκοοι Αλβανίας και ένας Ζαΐρ. 
Υπενθυμίζεται ότι για τα επεισόδια είχαν συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, (4) ημεδαποί ηλικίας (33, 35, 38 και 40 ετών), σε Βόλο και Κατερίνη, κατηγορούμενοι - κατά περίπτωση - για παραβάσεις των νόμων για ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό και εξαρτησιογόνων ουσιών".
 pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.