Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή για τον 6ο Ημιμαραθώνιο την Κυριακή 19 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Κυριακή 19 Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να διεξαχθεί ο 6ος Ημιμαραθώνιος, για τον οποίο οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσεις τις 21.000.

Εκτός από τη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου διεξάγονται αγώνες 5 και 3 χιλιομέτρων καθώς και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά και ΑμεΑ.

Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου δίνεται στις 9 το πρωί μπροστά από την Πλατεία Συντάγματος και ο τερματισμός είναι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου των 3 χιλιομέτρων δίνεται επί της οδού Βασ. Σοφίας, στο ύψος της οδού Νεοφύτου Δούκα και οι δρομείς τερματίζουν επί της Λ. Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου των 5 χιλιομέτρων δίνεται στην Πλατεία Συντάγματος, στο ύψος της οδού Όθωνος και οι αθλητές τερματίζουν επί της Λ. Αμαλίας μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Τέλος η εκκίνηση του Αγώνα 1000μ για Παιδιά & ΑμεΑ δίνεται από το ύψος της διασταύρωσης της οδού Ριζάρη με τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Αμαλίας και τερματισμό μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.