Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Αθανασιος Πολυζωϊδης. ΔΙΚΑΣΤΗΣ.-

… «Και η πλέον κοινή απόφαση δικαστηρίου που λαμβάνεται υπό την σκιά της ξιφολόγχης, ατιμάζει και εξευτελίζει όλες τις ανθρώπινες αξίες.
Κάθε δικαστήριο που δέχεται να υπογράψει μια τέτοια απόφαση κάτω από τέτοιες συνθήκες, δημιουργεί δεδικασμένο και καθιερώνει ένα νέο δίκαιο, μια νέα ηθική.
Την ηθική και το δίκαιο της ξιφολόγχης».

Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στην έννοια της Δικαιοσύνης και στην έννοια του Δικαστή.
Άλλο η πρώτη έννοια και άλλο η δεύτερη.
Αν η απόφαση που θα λάβει ο δεύτερος δεν αποδίδει Δικαιοσύνη, γιατί δεν βασίζεται στα στοιχεία της δικογραφίας άλλα σε τρίτους παράγοντες, τότε δεν πάσχει η δικαιοσύνη, αλλά εμείς που θα αποδεχθούμε «δικαστές» αυτού του είδους.
Αυτοί που το πράττουν αυτό, είναι πάντα λίγοι.
Έναν έναν, θα τους δώσουμε μια ευκαιρία να αναλογιστούν σε τι θέση ευρίσκονται και αν δεν εφαρμόσουν τα αυτονόητα, τότε θα επιβληθεί σε αυτούς τους ίδιους η Δικαιοσύνη.
Οι περισσότεροι -όπως σε όλους τους κλάδους- είναι καθαροί και τίμιοι.
Απόδειξη η απόφαση που έβγαλε δικαστής στην Θεσσαλονίκη, όπου από τα στοιχεία της δικογραφίας -σε ανακοπή διαταγή πληρωμής- αποδεικνύεται ότι τελείται διαρκές κακούργημα από άτομα που αποτελούν μέλη συμμορίας και εγκληματικής οργανώσεως και εφάρμοσε όπως όφειλε το άρθρο 232 του Ποινικού Κώδικα.
Έστειλε τα στοιχεία στην Εισαγγελία Εφετών και Εκείνοι ξεκίνησαν άμεσα την ανακριτική διαδικασία δια να αποδοθεί Δικαιοσύνη.
Τα μέλη της συμμορίας είναι πολιτικοί, υπουργοί, τραπεζίτες κλπ.
Και ως γνωστόν, η ασυλία δεν ισχύει για μέλη συμμορίας και εγκληματικής οργανώσεως.
Είναι θέμα χρόνου η αποκατάσταση της Συνταγματικής Νομιμότητος και η πληρωμή αυτών που έκαναν κατάχρηση εξουσίας και επιλεκτικής εφαρμογής των νόμων.
Διότι η δικαιοσύνη, ως γνωστόν, κρατεί σπαθί.

antistasitora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.