Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Λαμία: Έκαψε το παιδί του με πούρο – Συγκλονίζουν τα στοιχεία και οι μαρτυρίες. ΦΩΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ

EKAB-nyxta3
Ραγδαίες εξελίξεις διαδραματίζονται στην υπόθεση του 2χρονου παιδιού που μεταφέρθηκε χθες τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Λαμίας κακοποιημένο. Ο 39χρονος πατέρας οδηγήθηκε στην
ψυχιατρική κλινική για εξετάσεις, μετά από εντολή εισαγγελέα ενώ στη συνέχεια θα παραμείνει έγκλειστος σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Το μικρό παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα για περαιτέρω νοσηλεία και εξετάσεις.
Εν τω μεταξύ οι λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής εξέτασης είναι ανατριχιαστικές,
Το μικρό παιδί φέρει εκδορές σε όλο του το σώμα, μώλωπες και καψίματα από πούρο στις πατούσες του. (Ο πατέρας καπνίζει πούρο).
Όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής κ.Ακριβούση, το παιδί ήταν για πολλή ώρα σε νερό.
Εριστικός με το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ ήταν ο πατέρας του 2χρονου, λέει ο πρόεδρος των εργαζομένων Δ.Χαλεπλής ενώ ο διοικητής του νοσοκομείου περιγράφει την διαδικασία που ακολούθησε για την εισαγωγή του παιδιού στα επείγοντα περιστατικά.
Συγκλονίζει η μαρτυρία του Γιώργου Στεφανή, του νεαρού που κάλεσε το ΕΚΑΒ στα Καμένα Βούρλα για να παραλάβει το άτυχο παιδί και να τα μεταφέρει στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Λαμίας. Δείτε τι λέει στο tvstar.gr για τον 39χρονο πατέρα και την συμπεριφορά του.
EKAB-nyxta3 Ix-3xronou1 Ix-3xronou2 Ix-3xronou3
Αλλος νεαρός σκέπασε με το μπουφάν του το αγόρι για να το ζεστάνει.


Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το δίχρονο που... από LAMIASTARGR

 tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.