Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Υπό κυβερνητική αιγίδα το πρώτο Gender Festival στην Ελλάδα


Με αναφορές και στο Ισλάμ

 Την ώρα που στις ΗΠΑ γίνεται σοβαρή προσπάθεια απεμπλοκής του κράτους από τις θεωρίες της Νέας Τάξης, στην Ελλάδα επιμένουμε παγκοσμιοποιητικά.
Φεστιβάλ φιλοδοξεί να παρουσιάσει στους Έλληνες τα «νέα φύλα», κάτι που όπως είδαμε προωθείται και στα σχολεία.
«Κάτι αλλάζει στην Ελλάδα», ισχυρίζονται οι διοργανωτές του.
Όπως μεταδίδεται, η εκδήλωση χρηματοδοτείται
και από ξένες πρεσβείες.
Συνδιοργανωτής της εν λόγω εκδήλωσης είναι η κυβέρνηση διά του πολιτιστικού ιδρύματός του ΣΥΡΙΖΑ «Rosa Luxemburg», λογικά με λεφτά των Ελλήνων φορολογούμενων.
Πρόκειται για το πρώτο Gender Festival στην Ελλάδα.
Όπως αναφέρεται, οι «διοργανωτές του 1ου Φεστιβάλ Φύλου ετοίμασαν ένα τριήμερο πρόγραμμα, από την Παρασκευή 27 έως την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα) καθημερινά από τις 19.00, με ελεύθερη είσοδο, που περιλαμβάνει ομιλίες, προβολές ταινιών, parties και drag shows.
Το 1ο «Gender Fest» που διοργανώνεται από το Outview Film Festival σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ Ελλάδας θα παρουσιάσει η drag queen Μελίτα Σκαμπώ. Σκοπός του φεστιβάλ είναι όχι μόνο η διασκέδαση του κοινού αλλά και η ενημέρωσή του».
Στις ενότητες του φεστιβάλ ειδικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το «Voices of Muslim Women: Freedom and Empowerment» όπου γυναίκες από το μουσουλμανικό κόσμο μιλάνε μέσα από προβολές ταινιών, περφόρμανς και συζητήσεις για την αντιμετώπισή τους μέσα από το δυτικό αλλά και το μη δυτικό πρίσμα.
Και ισλαμική προπαγάνδα με λίγα λόγια!




 
EL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.