Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Αυτή τη φορά οι ιρανοί έχουν δίκιο:O Rohani κατηγόρησε τον Τrump ότι βοηθάει τους τρομοκράτες στη Συρία.

Cette image transmis par le département américain de la défense montre le résultat des frappes aériennes sur la base militaire syrienne.
O ιρανός πρόεδρος Hassan Rohani κατηγόρησε τον αμερικανό ομόλογό του Donald Trump ότι βοηθάει τρομοκράτες στη Συρία. Τη δήλωση κατά του Donald Trump την έκανε το Σάββατο σε μια ομιλία του που διαδόθηκε από την κρατική τηλεόραση Irib.

« Αυτός ο Mister που πήρε την εξουσία στις ΗΠΑ διατεινόταν ότι ήθελε να πολεμήσει την τρομοκρατία αλλά σήμερα όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις στη Συρία έκαναν γιορτή μετά την αμερικανική επίθεση », ανέφερε ο Hassan Rohani απαξιώντας ν΄αναφέρει ονομαστικά τον Trump.
Ο ιρανός πρόεδρος αναφερόταν στην αμερικανική επίθεση κατά της συριακής αεροπορικής βάσης Shayrat.

Η Ρωσία από την πλευρά της τόνισε την Παρασκευή ότι θα περιμένει να της δοθούν εξηγήσεις από τον ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Rex Tillerson κατά την α΄του επίσκεψη στη Μόσχα στις 11 και 12 Απρίλη. « Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν σε έδαφος της εθνικής κυριαρχίας της Συρίας.Χαρακτηρίζουμε αυτή την πράξη ως μια επίθεση κατάφωρης παραβίασης του διεθνούς δικαίου και ως μια ενέργεια επίθεσης « , δήλωσε ο αντιπρόσωπος της Μόσχας στον ΟΗΕ ο Vladimir Safronkov.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.