Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: Το ισχνό 51% φέρνει ανθελληνική υστερία και αμφισβήτηση

Η τουρκική υστερία για τα ελληνικά νησιά δεν έχει τέλος. Υποψιαζόμαστε ότι μετά από το φιάσκο με το δημοψήφισμα το καθεστώς Ερντογάν θα ακολουθήσει τους έξαλλους φανατικούς που υποστηρίζουν κάθε μέρα ότι ο Ελληνικός Στρατός σε νησιά του Αιγαίου είναι…κατοχικός στρατός!

Μία μέρα πριν από το δημοψήφισμα δημοσίευμα της ***yenicaggazetesi.com.tr μετέδιδε αυτό το κλίμα υστερίας ,με αφορμή την αυτονόητη επίσκεψη του διοικητή της ΑΣΔΕΝ σε νησιά του Αιγαίου.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα ακολουθήσει μετά από το “ανεμικό” 51% που πήρε το ΝΑΙ του Ερντογάν.

Το δημοσίευμα σε μετάφραση από τα ***tourkikanea.gr :

“Η Ελλάδα κατέλαβε 18 νησιά και μια βραχονησίδα μας στο Αιγαίο.

Είδε πως από την Τουρκία κανείς δεν υψώνει φωνή!…

Όλα αυτά τα νησιά τα εξόπλισε με βαριά όπλα. Έχτισε εκκλησίες.

Από το πατριαρχείο των Ρωμιών στην Κωνσταντινούπολη διορίστηκαν παπάδες.

Τόσο ανύπαρκτη ήταν η αντίδραση!…

Ενώ λοιπόν βάσει διεθνών συμφωνιών τα νησιά που αφέθηκαν στην Ελλάδα θα έπρεπε να είναι αποστρατωτικοποιημένα, η Ελλάδα κατασκεύασε εκεί βαριές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Σε όλα τα νησιά μας που κατέχουν στο Αιγαίο έκαναν ασκήσεις επιστράτευσης.

Εξόπλισαν και τους πολίτες. 

Προκάλεσαν με θράσος την Τουρκία και εκτόξευσαν απειλές.

Οι πρόεδροι της Δημοκρατίας τους και στρατιωτικοί αξιωματούχοι συχνά βγαίνουν στα νησιά μας και κοροϊδεύουν το τουρκικό έθνος…

Ο πρώην πρωθυπουργός του ΑΚΡ Αχμέτ Νταβούτογλου σαν να βράβευε τον Έλληνα πρωθυπουργό, άνοιξε και γραφείο εργασίας στην Σμύρνη.

Και σαν να μην έφταναν τα εδάφη που δώσαμε, φτάσαμε στο σημείο να μην μπορούμε να πετάξουμε στο Αιγαίο και να μην μπορούμε να στείλουμε τα πλοία μας!…

Η Ελλάδα κακομαθημένη από το ΑΚΡ που της άνοιξε τον δρόμο, έκανε την τελευταία της πρόκληση και μεγάλη επίδειξη στις 11 Απριλίου ημέρα Τρίτη.

Την ώρα που η Τουρκία ασχολείται με τις εσωτερικές πολιτικές έριδες, η Ελλάδα έστειλε τον διοικητή της ΑΣΔΕΝ στρατηγό Νικόλαο Μανωλάκο στις Οινούσες.

Ο κατοχικός ελληνικός στρατός ακόμη και στα πιο άκρα του νησιού πήγε και έβαλε ελληνικές σημαίες.

Μάλιστα τράβηξαν και αναμνηστικές φωτογραφίες…

Από εκεί από σημείο που απέχει ακριβώς 3,5 μίλια στο Καραμπουρνάκι της Σμύρνης, έδωσαν το μήνυμα “Σμύρνη ερχόμαστε”.

Στις Οινούσες-Σμύρνης μαζί με τους Έλληνες στρατιώτες τοποθετήθηκαν πυροβολικά και αντιαεροπορικά.

Οι Οινούσες που έγιναν αποθήκη όπλων και πυρομαχικών, μετατράπηκαν σε ένα είδος προκεχωρημένου φυλακίου για μια στρατιωτική επιχείρηση που θα γίνει κατά της Τουρκίας. 

Ο στρατηγός Μανωλάκος ανέφερε πως το ηθικό και το επίπεδο προετοιμασιών για στρατιωτικές επιχειρήσεις των Ελλήνων στρατιωτών είναι σε εξαιρετικό επίπεδο και προκάλεσε την Τουρκία.

Για να αντιληφθείς πως αυτές οι κουβέντες αποτελούν μια απειλή πολέμου κατά της Τουρκίας, δεν χρειάζεται καν να είσαι οπωσδήποτε στρατιωτικός!…

Η Ελλάδα στα νησιά μας στις Οινούσες που έχει καταλάβει κατασκεύασε από το 2005 ως το 2008 8 εκκλησίες. 

Τα χώματα της πατρίδας στενάζουν από τις κωδωνοκρουσίες.

Ο πρώην Γ.Γ. του υπουργείου Εθνικής Αμύνης Ουμίτ Γιαλίμ ετοίμασε έναν μεγάλο φάκελο σχετικά με την χρόνια κατοχή νήσων από την Ελλάδα στο Αιγαίο και προσέφυγε στην  βουλή.

Ο Γιαλίμ ζήτησε να ασκηθεί δίωξη για ¨προδοσία στην πατρίδα¨ σε όλους τους πολιτικούς υπεύθυνους για την κατάληψη από την Ελλάδα 18 νησιών μας και 1 βραχονησίδας.

Και ακόμη δεν συναντήσαμε κάποιον που να πει ¨Εεεε Ελλάδα…¨ !

Αυτοί οι οποίοι παρέμειναν αναίσθητοι σε εκείνο τον φάκελο, για να δούμε θα πούνε κάτι για αυτή την τελευταία θρασύτητα της Ελλάδος της 11ης Απριλίου;… ¨3,5 μίλια έμειναν για την Σμύρνη¨ δηλώνουν ! …

Μα τι άλλο να πούνε;…

Ο Ουμίτ Γιαλίμ δηλώνει πως “ο Ταγίπ Ερντογάν και ο Μπιναλί Γιλντιρίμ, επίμονα και με γινάτι λένε πως στο Αιγαίο εφαρμόζεται η συνθήκη των Σεβρών” , ενώ ο ίδιος αντιδρώντας λέει:

 “Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ μετέτρεψε τις Οινούσες της Σμύρνης σαν χάνι που μόνο με διαβατήριο μπαίνεις και βγαίνεις.

Έλληνες υπουργοί, στρατηγοί και ναύαρχοι χωρίς κανένα εμπόδιο μπαίνουν και βγαίνουν στις Οινούσες-Σμύρνης χωρίς διαβατήριο.

Τον περασμένο Φεβρουάριο στις Οινούσες-Σμύρνης πήγε ο διοικητής του Σ.Ξ. της Ελλάδας.

Τώρα πάλι ο στρατηγός Μανωλάκος-διοικητής της ΑΣΔΕΝ, χωρίς κανένα εμπόδιο πήγε στις Οινούσες-Σμύρνης και επισκέφτηκε το νησί.

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ που ψεύδεται μιλώντας για μια σημαία και ένα έθνος, μπόρεσε και πήγε στις Οινούσες-Σμύρνης στην ίδια την εκλογική του περιφέρεια μόνο κρύβοντας την τουρκική σημαία, με διαβατήριο και σηκώνοντας στο σκάφος του την ελληνική σημαία.

Την ώρα που ο Έλληνας διοικητής ΑΣΔΕΝ Νικόλαος Μανωλάκος προκαλούσε την Τουρκία και έκανε επίδειξη κυριαρχίας και σημαίας σε τουρκικά εδάφη, ο αρχιστράτηγος υποτίθεται Ταγίπ Ερντογάν και ο Μπιναλί Γιλντιρίμ δεν έβγαλαν κιχ.

Ούτε καν μια νότα διαμαρτυρίας δεν επεδόθη στην Ελλάδα.

Την ώρα που Έλληνες στρατιωτικοί μπαινοβγαίνουν ελεύθερα σε τουρκικά εδάφη, αυτοί που υποστήριζαν πως θα μπορούσαμε να πηγαίνουμε χωρίς βίζα στην Ευρώπη, μεταβαίνουν μόνο με διαβατήριο στα δικά μας εδάφη”.

***tourkikanea.gr :

***yenicaggazetesi.com.tr

πηγη

 national-pride.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.