Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΟΙ ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ:Πτολεμαΐδα: Βρήκαν τον αδέσποτο σκύλο κακοποιημένο & πεταμένο μέσα σε συντριβάνι

Πτολεμαΐδα: Βρήκαν τον αδέσποτο σκύλο κακοποιημένο & πεταμένο μέσα σε συντριβάνι
Ένα από τα αδέσποτα και στειρωμένα σκυλιά της Πτολεμαΐδας βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένο να κείτεται ανήμπορο μέσα στο σιντριβάνι στο παλιό πάρκο της πόλης (Βιβλιοθήκη) την Παρασκευή 14 Απριλίου.

Το ζώο, όπως επισημαίνουν οι Εθελοντές Κυνοκομείου Πτολεμαΐδας που έφεραν στην δημοσιότητα το έγκλημα, βρέθηκε σε άθλια κατάσταση εκείνη τη μέρα με σπασμένη λεκάνη, τραύματα στο πόδι, πληγές γεμάτες σκουλήκια, και φλεγμονές στα γεννητικά του όργανα.
Μετά από δύο μέρες περίθαλψης και αφού το εξέτασαν οι κτηνίατροι Γιάννης Στοΐτσης και Νίκος Πατσικανίδης το ζώο κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και άρχισε και πάλι να τρέφεται. Αν και παραμένει πολύ φοβισμένο πλέον αναρρώνει στο Δημοτικό Κυνοκομείο Πτολεμαΐδας.
Σύμφωνα με τους εθελοντές που άρχισαν να ψάχνουν τι είχε συμβεί στο ζώο κάτοικοι της Πτολεμαΐδας τους είπαν ότι είδαν δει το θηλυκό Σέττερ αρχικά να έχει συμπτώματα δηλητηρίασης την Δευτέρα 10 Απριλίου ενώ μερικές μέρες αργότερα βρέθηκε έτσι χτυπημένο. Δυστυχώς για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιος είδε τον ή τους δράστες.
Το ζώο αναρρώνει.
Τα έξοδα νοσηλείας του ζώου κάλυψαν η Λίτσα Χατζηπαρασκευά και η Βίκη Παπαθανασίου τις οποίες οι Εθελοντές Κυνοκομείου Πτολεμαΐδας ευχαριστούν για την ευαισθησία τους.

 zoosos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.