Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Είμαστε για τα… πανηγύρια! Έφτιαξαν μέχρι και… πέργκολα στο ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΕΠ αναρχικών στα Εξάρχεια

tragelafos-bazoun-kai-pergkola-sto-antieksousiastiko-kep
Την ίδια στιγμή που η ΕΛΑΣ καταστρώνει ειδικό σχέδιο απομάκρυνσης του κοντέινερ, που λειτουργεί ως «ΚΕΠ αναρχικών» στην πλατεία Εξαρχείων, οι διαχειριστές του έκαναν και επέκταση βάζοντας υποστυλώματα για την τοποθέτηση στεγάστρου προκειμένου να προστατεύονται από τον ήλιο τα βιβλία που θα εκθέτονται κάτω από αυτό, όπως και οι επισκέπτες του.
Όπως σημειώνει ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος για το Thetoc.gr, η προανακριτική έρευνα που ανέλαβαν στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες μετά την συμπλήρωση έκθεσης αυτοψίας από υπευθύνους του δήμου και αναμένεται να διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος ενδεχομένως θα παραγγείλει την απομάκρυνσή του.
Εξάλλου, σε χθεσινή του συνέντευξη στο ραδιοσταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM», ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας για το «αυθαίρετο», είπε χαρακτηριστικά: «… το κοντέινερ το περίφημο που έχει γίνει σήμα κατατεθέν και αυτοί που το έβαλαν γι αυτό το έβαλαν. Για να γίνει σήμα κατατεθέν και να υπάρξουν ρίξεις και μέσα από εκεί να ψαρέψουν αφελείς, λοιπόν για αυτό το κοντέινερ δεν είναι βέβαιο το πρώτο πρόβλημα της χώρας το πρώτο πρόβλημα ασφάλειας. Περιμένω να πάνε οι γερανοί αυτού που έχει την ευθύνη του χώρου, δηλαδή του Δήμου Αθηναίων και εμείς θα παρέχουμε την προστασία που χρειάζεται προκειμένου να αποσυρθεί αυτό το κοντέινερ. Δεν έχω καμία αντίρρηση να δώσουμε και την προστασία από πλευράς αστυνομίας που θα χρειαστεί».
 thecaller.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

 http://kseskartarisma.blogspot.gr/search/label/%CE%9A%CE%95%CE%A0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.