Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

«ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! Με υπογραφή …Δημάρχου & ΜΚΟ του «Σόρος» !!! (Θά γίνει ΜΕΓΑΛΟ ΓΚΕΤΟ λαθρομεταναστών!!!)


ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο κ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΜΩΡΑΛΗΣ) ΕΚΑΝΕ ΑΡΑ ΓΕ ΤΟΝ …ΚΟΠΟ, ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ «ΥΠΝΩΤΙΖΟΝΤΑΙ» ΜΕ ΤΟ ‘SURVIVOR’ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ;)
Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ …Κ Η Δ Ε Υ Ε Τ Α Ι !!! ΞΕ-ΚΑ-ΘΑ-ΡΑ…
«Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού» ισχύει και στην περίπτωση των (λεγομένων ΨΕΥΔΩΣ!) «προσφύγων» που κατά δεκάδες χιλιάδες, έχουν φτάσει (ή ακριβέστερα ΜΑΣ έχουν σταλεί;) στην χώρα μας και τώρα προετοιμάζονται να παραμείνουν για …πολλά χρόνια, όχι μονάχα στα νησιά, αλλά και σε μεγάλες πόλεις, όπως ο Πειραιάς.
Με μία «περίεργη» (εμείς θα λέγαμε ύ π ο π τ η έως εκεί που ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ άλλο!) απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, έπειτα από πρωτοβουλία (!!!) του δημάρχου Γιάννη Μώραλη, ο Πειραιάς, που δεινοπάθησε για να απομακρύνει τους πρόσφυγες από το λιμάνι, ζητεί επισήμως την εγκατάστασή τους! Κι αυτό σε «κοινοπραξία» με γνωστές ΜΚΟ – του διαβόητου «Σόρος» και άλλων- που συμμετέχουν ως διά …μαγείας, σχεδόν σε όλα τα προγράμματα για μετανάστες και πρόσφυγες!…
Ειδικότερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή με την πρωτοβουλία «Αστικές Καινοτόμες Δράσεις», αθόρυβα και έξυπνα, βάζει στο παιχνίδι δήμους προσφέροντας γενναία χρηματοδότηση…
Την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος (CITIGE-CITIzen and RefuGEs-Πολίτες και Πρόσφυγες) ανέλαβε ο Δήμος Πειραιώς, σε συνεργασία με άλλους δήμους, όπως ο πολύπαθος Δήμος Λέσβου.
Χωρίς να ερωτηθούν κάτοικοι και φορείς, (ποιός νοιάζεται για τους πολίτες;) ο Πειραιάς εγκαινιάζει πρόγραμμα που, μεταξύ άλλων, προβλέπει (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΔΩ ΚΑΛΑ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ…) την επιδότηση επιχειρήσεων, για την …πρόσληψη μεταναστών και την συμμετοχή των τελευταίων, σε προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού!
(ΜΑ, ΕΛΕΟΣ! ΣΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ «ΘΕΟ» ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ;
ΠΟΥ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ, ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ;;;
ΠΑΛΙ «ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΣ» ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ & ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ;;;
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑΧΑ, ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ;)
Οπως αναφέρει εισήγηση που ψηφίστηκε (!) στο δημοτικό συμβούλιο Λέσβου στις 5 Απριλίου, «το έργο έχει στόχο να αναπτύξει μια ενοποιημένη πλατφόρμα συνεργασίας (;) για την προσωρινή ενσωμάτωση (!!!) των μεταναστών και προσφύγων στους δήμους των νησιών του Αιγαίου, καλύπτοντας τις βραχυπρόθεσμες (;;;;;;;) ανάγκες τους, και την ομαλή (!) αλλά και γρήγορη (!!!) μετάβασή τους στην ΕΝΔΟΧΩΡΑ (!!!) και κυρίως στον Δήμο Πειραιά»!
(ΠΟΙΟ ΣΑΦΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗ ‘ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ’ 1.000% ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;
ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ (;) ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟ» ΚΕΙΜΕΝΟ, ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ;
Ή ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ …ΟΡΘΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ;)
Την ίδια ημέρα (!…συνενοημένοι λέτε ήσαν;) το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά, ενέκρινε το έργο «για την ανεύρεση νέων και καινοτόμων λύσεων, προκειμένου οι πόλεις να διαχειριστούν με αποτελεσματικότητα την ένταξη των μεταναστών-προσφύγων στον αστικό ιστό τους».
Ετσι οι Δήμοι Λέσβου και Πειραιώς, θα προχωρούν στην «μ ο ν ι μ ο π ο ί η σ η» των προσφύγων, σε αγαστή συνεργασία με ΜΚΟ, όπως η ‘Μετάδραση’, η ‘Praksis’ και η διάσημη πλέον, λόγω της εμπλοκής του επενδυτού (…ΥΑΙΝΑΣ καλύτερα!) Τζορτζ «Σόρος», ‘Solidarity Now’ (Αλληλεγγύη).

ΠΗΓΗ : http://www.piraeuspress.gr/piraeus/dimos-peiraia/65478/sok-gketo-metanastwn-o-peiraias-me-ypografh-mwralh-kai-mko-toy-soros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.