Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ALPHA - ΜΑΝΤΕΥΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;;; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ - ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΕΙΨΑΝΕ !!!!

Alpha_Kalogritsas Με επίσημη ανακοίνωση του Alpha τοποθετείται στο τιμόνι του ΔΣ του καναλιού, πασίγνωστος δημοσιογράφος.

Πρόκειται για τον
Δήμο Βερύκιο ο οποίος στο πλαίσιο των σαρωτικών αλλαγών που προωθεί το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Κοντομηνάς, τοποθετείται στη θέση του αντιπροέδρου στο ΔΣ του τηλεοπτικου καναλιού.
Στην θέση του Προέδρου, τοποθετήθηκε ο ο Βασίλης Παπαδρόσος

Η ανακοίνωση του Alpha
Ο Alpha πάντα μπροστά με νέο ΔΣ!
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Alpha Δορυφορική Τηλεόραση. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αναλαμβάνει ο Βασίλης Παπαδρόσος και αντιπρόεδρος ο Δήμος Βερύκιος. Μέλη του είναι οι: Γιώργος Χριστοδούλου, Άννα Σούρπη, Δημήτρης Κούρεντας. Ο Alpha παραμένει δυναμικός στη νέα τηλεοπτική πραγματικότητα, ενώ παράλληλα σχεδιάζει το μέλλον στηριζόμενος στο ανθρώπινο δυναμικό του, με έμπνευση και σταθερότητα.
Ο Alpha αποδεχόμενος την παραίτηση του κ. Δημήτρη Φουρλεμάδη τού εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα.
Ο Δήμος Βερύκιος
Verykios_Eksallos
O Βασίλης Παπαδρόσος
papadrosos 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

  ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ: … ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ… ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.