Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

ΕΚΟΨΕ ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!

x-default
 Ένας δημοτικός αστυνομικός του Δήμου Ελασσόνας φαίνεται πως ξυλοκόπησε έναν συνάδελφό του επειδή του έκοψε κλήση για παράνομο παρκάρισμα του οχήματος του.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10:30 το πρωί της Πέμπτης, στο κέντρο της Ελασσόνας. Το θύμα, ένας 55χρονος υπάλληλος στο Τμήμα Ελέγχου του Δήμου Ελασσόνας (αρμόδιος για τον έλεγχο παράνομων σταθμεύσεων οχημάτων στο κέντρο της πόλης) βρισκόταν σε υπηρεσία. Στο πλαίσιο της τελευταίας και ως ορίζει το καθήκον του βεβαίωσε παράβαση σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο ανήκε σε έναν 46χρονο συνάδελφό του.
Η εξέλιξη αυτή δυσαρέστησε τον 46χρονο και γρονθοκόπησε τον 55χρονο συνάδελφό του, τον απώθησε στο οδόστρωμα και τον εξύβρισε.
Σύμφωνα με την Ελευθερία της Λάρισας, ο 55χρονος πήγε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις. Ο 46χρονος, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο συνάδελφός του, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ελασσόνας και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Ο 46χρονος τελικά αφέθηκε ελεύθερος, καθώς νωρίτερα το Δικαστήριο όρισε ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.