Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Η πρώτη κυρία της Αργεντινής που γοήτευσε τον Τραμπ Έχει καταγωγή από τον Λίβανο και τη Συρία και είναι πρώην μοντέλο ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η πρώτη κυρία της Αργεντινής που γοήτευσε τον Τραμπ

Η εμπορική συμφωνία ΗΠΑ - Αργεντινής, η μάχη για τα λεμόνια, αλλά και οι... πρώτες κυρίεςτων δύο κρατών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης Τραμπ με Μαουρίσιο ΜάκριΟ Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποδέχθηκε μαζί με τη σύζυγό του Μέλανια Τραμπ, τον Αργεντινό ομόλογό του Μαουρίσιο Μάκρι με την γυναικά του, Τζουλιάνα Αγουάντα, στον Λευκό Οίκο.

Οι στυλιστικές επιλογές των δύο πρώτων κυριών επισκίασαν πάντως το περιεχόμενο της συνάντησης, ενώ τα διεθνή media έγραψαν πως ο πλανητάρχης γοητεύτηκε από την κ. Αγουάντα. Πράγματι, από τη γλώσσα του σώματος που καταγράφεται στα παρακάτω καρέ και στα πλάνα των βίντεο, μπορεί κανείς να καταλάβει πως η γυναίκα του προέδρου της Αργεντινής, εντυπωσίασε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η στιγμή της υποδοχής:

 Και η αμηχανία της Τζουλιάνα Αγουάντα κατά τη φωτογράφηση μπροστά στους δημοσιογράφους:


Η 43χρονη σήμερα Αγουάντα έχει καταγωγή από τον Λίβανο και τη Συρία, είναι πρώην μοντέλο και έχει αναλάβει με μεγάλη επιτυχία την επιχείρηση υφασμάτων που ίδρυσαν οι γονείς της.
Η συνάντηση στον Λευκό Οίκο:

Υπενθυμίζεται ότι φιλελεύθερος Μάκρι και ο Ντόναλντ Τραμπ γνωρίζονται αρκετά χρόνια ως επιχειρηματίες κι έχουν συνεργαστεί επιτυχώς στο παρελθόν. Κατά τη συνάντηση τους συζήτησαν για την εμπορική συνεργασία των δύο κρατών, ειδικά για τις εξαγωγές λεμονιών Αργεντινής στις ΗΠΑ την ώρα που οι παραγωγοί της Καλιφόρνια και της Φλόριντα αντιτίθενται στις εισαγωγές από το εξωτερικό.
Ο Ντ. Τραμπ εγγυήθηκε για τη συνέχεια της συνεργασίας των δύο εταίρων. Επίσης, συζητήθηκε το ζήτημα της Συμφωνίας Ελεύθερου Εμπορίου Βόρειας Αμερικής (NAFTA). Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και το Μεξικό θα καταφέρουν να επαναδιαπραγματευτούν επιτυχώς την εμπορική συμφωνία NAFTA, που ο ίδιος θεωρεί ότι δεν ικανοποιεί τα αμερικανικά συμφέροντα.
Τέλος, ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφρασε τη θλίψη του προς τον κ. Μάκρι για την κατάσταση στη Βενεζουέλα. "Είμαι πολύ θλιμμένος για την Βενεζουέλα, είναι πολύ θλιβερό να βλέπουμε τι συμβαίνει εκεί", είπε ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά από τη συνάντησή του στο Οβάλ Γραφείο με τον πρόεδρο της Αργεντινής.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.