Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Σουηδέζα δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι το εβραϊκό ίδρυμα Paideia εκβίασε την Σουηδική κυβέρνηση


Στιγμιότυπο από την συνέντευξη της Ingrid Carlqvist.
Η Ingrid Carlqvist, ερευνητική δημοσιογράφος από τη Σουηδία, σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο Red Ice TV ισχυρίζεται ότι το διαβόητο εβραϊκό Ινστιτούτο Paideia της Barbara Specter που υποστηρίζει τη μαζική μετανάστευση και την πολυπολιτισμικότητα, κατάφερε να πάρει σοβαρή χρηματοδότηση από τη Σουηδική κυβέρνηση εκβιάζοντάς την με την κατηγορία του αντισημιτισμού.

Σύμφωνα με την ίδια, οι εβραϊκές οργανώσεις που εδρεύουν στη Σουηδία άρχισαν να κατηγορούν τη Σουηδική κεντρική τράπεζα ότι σχετιζόταν με «ναζιστικό χρυσό» που υποτίθεται ότι κλέφθηκε από τους Εβραίους κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Η Σουηδική κυβέρνηση διεξήγαγε δύο ή τρεις έρευνες, αλλά δεν μπόρεσε να βρει στοιχεία για τους εβραϊκούς ισχυρισμούς.
”Αυτές οι εβραϊκές οργανώσεις δεν το εγκατέλειψαν και η Σουηδική κυβέρνηση αποφάσισε να χορηγήσει στο Paideia 40 εκατομμύρια Σουηδικές κορώνες, περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια για να ιδρύσουν το Ινστιτούτο. Όχι για λεηλατημένο χρυσό, γιατί δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο, αλλά «ως χειρονομία» καλής θέλησης”.
”Όταν διαπραγματεύονταν με τη Σουηδική κυβέρνηση, είπαν στην κυβέρνηση, αν δεν μας δώσετε αυτά τα χρήματα, πίσω μας έχουμε το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο και θα πούμε σε όλο τον κόσμο ότι η Σουηδία είναι αντισημιτική χώρα”, λέει η Carlqvist, κάπου στο 30ο λεπτό του βίντεο.

Πριν αναφερθεί στο εβραϊκό ίδρυμα Paideia (από το ελληνικό ”Παιδεία”) και την Barbara Specter, η Σουηδέζα δημοσιογράφος μιλά για το πώς ξεκίνησε να καταλαβαίνει γιατί η Σουηδία είχε γίνει πολυπολιτισμική. Η Carlqvist λέει ότι γρήγορα συνειδητοποίησε πως είναι σχεδόν αδύνατο να συζητηθεί η εβραϊκή επιρροή δηλώνοντας σοκαρισμένη απ’ αυτό, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι – ακόμα και εκείνοι που επικρίνουν το Ισλάμ – δεν είναι πρόθυμοι να εισέλθουν σε τέτοια αμφιλεγόμενα νερά.
Ποιά είναι όμως η Barbara Specter του ιδρύματος Paideia; 
Η Αμερικανοεβραία Barbara Lerner Specter, παντρεμένη με τον Σουηδό ανώτερο ραβίνο, έγινε γνωστή από ένα βίντεο που έγινε viral στο YouTube πριν λίγα χρόνια, και στο οποίο δήλωνε ότι η Ευρώπη έπρεπε να γίνει πολυπολιτισμική, ότι οι Εβραίοι θα ήταν η ηγετική δύναμη σε μια μεταμόρφωση που οι Ευρωπαίοι δεν θα ήθελαν, και σαν αποτέλεσμα αυτού ο «αντισημιτισμός» θα αυξηθεί. Αλλά σύμφωνα με τη Barbara Lerner Specter, αυτό πρέπει να γίνει, αλλιώς «η Ευρώπη θα πεθάνει».
Η Ingrid Carlqvist είπε ότι θα δημοσιεύσει επίσημα τις παραπάνω πληροφορίες και όλα τα ευρήματα από την έρευνά της σε μερικούς μήνες.
 offtherecord.net.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.