Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Έπαθε το σοκ της ζωής του όταν είδε αυτό το πακέτο τσιγάρων πεταμένο στο δρόμο!


Οι φωτογραφίες, οι οποίες εκτυπώνονται από το Μάιο του 2016 υποχρεωτικά στα πακέτα τσιγάρων
εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν στόχο να αποθαρρύνουν τους πολίτες από το κάπνισμα και για αυτό το λόγο είναι άκρως σοκαριστικές.


Για ένα ζευγάρι από το Meckenheim της Γερμανίας, ωστόσο, το σοκ ήταν πολύ μεγαλύτερο, και δικαίως.

Ο λόγος;

Ο Heinz-Jürgen H. βρήκε ένα πακέτο τσιγάρων πεταμένο στο δρόμο και στη φωτογραφία απεικονιζόταν ο νεκρός γιος του!

«Όταν κοίταξα το πακέτο και για μένα και για τη γυναίκα μου ήταν σαφές ότι είναι ο Sven μας. Είμαστε 100% σίγουροι. Κλαίμε πολύ συχνά, γιατί δεν μπορούμε να εξηγήσουμε πώς η φωτογραφία του αγοριού μας βρέθηκε σε αυτά τα πακέτα», λέει.



Ο Sven H. πέθανε στις 27 Αυγούστου 2007, σε ηλικία μόλις 36 ετών: «Είχε υποστεί προηγουμένως μια σοβαρή εντερική φλεγμονή, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ισπανία, από την οποία δεν κατάφερε ποτέ να επανέλθει. Έπρεπε να πάρει κορτιζόνη και δεν μπορούσε καν να φύγει από το σπίτι, γιατί υπέφερε από σοβαρή διάρροια».

Στις 27 Αυγούστου 2007 ο εντελώς εξαντλημένος Sven κάλεσε από το διαμέρισμά του στο Hilden τις πρώτες βοήθειες. Ίσα που κατάφερε να ανοίξει την πόρτα στους διασώστες και έπεσε νεκρός στο διάδρομο του σπιτιού.

Οι γονείς είδαν το γιο τους για τελευταία φορά στο νεκροτομείο, σύμφωνα με το allesgr.de.

Σε ερώτημα εφημερίδας, η αρμόδια επιτροπή απάντησε ότι καμία φωτογραφία δεν τραβήχτηκε κρυφά ή χωρίς τη πιθανή συναίνεση των συγγενών. Ωστόσο, η ταυτότητα των όσων εμφανίζονται στις φωτογραφίες παραμένει μυστική.

Οι γονείς ανέθεσαν την έρευνα της υπόθεσής τους σε γνωστή δικηγόρο, η οποία δήλωσε ότι θα προσπαθήσει με κάθε νόμιμο μέσο να διευκρινίσει, εάν στο πακέτο απεικονίζεται το παιδί των πελατών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.