Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κονβόι υπαλλήλων του Σόρος στα σύνορα


Περίπου 150 «διαδηλωτές» - κυρίως αλλοδαποί – μαζεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη Röszke, που είναι στα σύνορα με την Σερβία, ζητώντας την κατεδάφιση του συνοριακού φράχτη και την κατάργηση των κρατικών συνόρων, δήλωσε στο MTI ο György Bakondi, επικεφαλής σύμβουλος ασφαλείας του πρωθυπουργού.
 

Οι «διαδηλωτές» έφτασαν στο Röszke με λεωφορεία και αυτοκίνητα. Περίπου το 70 τοις εκατό από αυτούς ήταν ξένοι, συμπεριλαμβανομένων Σέρβων, Ιταλών, Γερμανών, Ισπανών και Αράβων. Ωστόσο, εμφανίστηκαν επίσης αρκετά μέλη της εγχώριας globalist αντιπολίτευσης και επαγγελματίες αγκιτάτορες μισθοδοτούμενοι του Σόρος.


Οι ακτιβιστές του Σόρος πέταξαν φυλλάδια με συνθήματα όπως «Δεν χρειαζόμαστε σύνορα», «Δεν χρειαζόμαστε φυλακές».


Επίσης μοιράστηκε φυλλάδιο με ειδικές οδηγίες για το ποια συνθήματα πρέπει να ακουστούν. Οι οδηγίες ήταν γραμμένες στα αγγλικά όπως και τα συνθήματα, έχοντας δίπλα την μετάφραση στα ουγγρικά.

"Ο στόχος είναι να εξαλειφθούν τα εθνικά σύνορα προκειμένου να αποφευχθεί η υπεράσπιση από τις εθνικές κυβερνήσεις των κρατών από τριτοκοσμικούς μετανάστες", όπως είπε ο Bakondi.


Ο επικεφαλής σύμβουλος τόνισε ότι υπήρχε επαρκής αριθμός αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή για τη διατήρηση του νόμου και της τάξης και την προστασία των κρατικών συνόρων.


ΚΟ: Τον Σεπτέμβριο του 2015 είχαν γίνει εκτεταμένα επεισόδια στην πόλη αυτή μεταξύ αστυνομίας και «μεταναστών».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.