Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Αίτημα αποφυλάκισης έκανε ο »Abou Banat » απαγωγέας και αποκεφαλιστής των επισκόπων Xαλεπίου που κρατείται στην Κωνσταντινούπολη.


‘Hταν 22 Απριλίου 2013, όταν απήχθησαν οι 2 επίσκοποι Χαλεπίου ο ελληνορθόδοξος Boulos Yaziji και ο συρορθόδοξος Yohanna Ibrahim, 4 χρόνια πέρασαν. Ο Abou Banat η κωδική ονομασία του Μagomed Αbdurrakhmanov από το Νταγκεστάν που απήγαγε τους επισκόπους μέλος της αλ Νούσρα al-Qaïda βρίσκεται ακόμη φυλακισμένος στην Κωνσταντινούπολη.

Η υπόθεση του βρίσκεται στο Ανώτερο Δικαστήριο.Ο ίδιος οργάνωσε δεκάδες αποκεφαλισμούς.Ο Abou Banat  κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης σύμφωνα με τον μάχιμο ασσύριο νομικό από την Τουρκία Ερκάν Μετίν που προσκομίζει και τα στοιχεία.
Ήταν ο αποκεφαλιστής 3 ατόμων στην επαρχία του Ιντλίμπ την περίοδο απαγωγής των επισκόπων σε βίντεο που αναρτήθηκε με αρχικό τίτλο  »αποκεφαλισμός ορθόδοξου επισκόπου » και κατ΄αρχήν στις αστυνομικές αρχές στο Ικόνιο είχε ομολογήσει το έγκλημα. Ορμητήριο του ήταν το  Khan El-Assal στο βορρά της επαρχίας Χαλεπίου.
Αποτέλεσμα εικόνας για Magomed Abdurakhmanov
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.