Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Ούτε «ραντεβού» να είχανε θύμα και δράστης..Λίβυος αναγνώρισε τον ΑΛΓΕΡΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΕ ΜΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ στα «Επείγοντα» του ίδιου νοσοκομείου! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕ!


Ο 32χρονος Λίβυος που περίμενε να εξεταστεί από τους γιατρούς, είχε διακομιστεί αιμόφυρτος μετά την επίθεση που δέχθηκε από έναν -άγνωστό του, τότε- αλλοδαπό ενώ περπατούσε- Εκεί είδε τον δράστη της επίθεσης

«Ραντεβού» στα... επείγοντα του ίδιου νοσοκομείου είχαν θύμα και δράστης μιας βίαιης ληστείας που έγινε στην Πάτρα! Ο πρώτος κατέληξε εκεί τραυματισμένος από τα χτυπήματα του δεύτερου, που μεταφέρθηκε εσπευσμένα λίγες ώρες αργότερα καθώς ήταν σε κακή κατάσταση από... μεθύσι!

Ο 32χρονος Λίβυος που περίμενε να εξεταστεί από τους γιατρούς, είχε διακομιστεί αιμόφυρτος μετά την επίθεση που δέχθηκε από έναν -άγνωστό του, τότε- αλλοδαπό ενώ περπατούσε. Ο δράστης τον είχε τραυματίσει με ένα κατσαβίδι στον θώρακα, είχε αρπάξει μέσα από τις τσέπες του 220 ευρώ και είχε εξαφανιστεί τρέχοντας.

Ξαφνικά, όμως, ο τραυματισμένος αλλοδαπός είδε μπροστά του τον άνθρωπο που τον είχε χτυπήσει να μεταφέρεται χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον! Αμέσως άρχισε να φωνάζει ότι αυτός τον είχε ληστέψει, με αποτέλεσμα ο 22χρονος Αλγερινός να συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφαλείας και να παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με κατηγορίες για ληστεία και βαριά σωματική βλάβη.

protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΕ ΜΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΛΙΒΥΟ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.