Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Εμπρησμός σε κέντρο μεταναστών στη Σουηδία Θυμός και οργή κατακλύζουν τους λαούς. VIDEOS

Εμπρησμός σε κέντρο μεταναστών στη Σουηδία

Τα τραγικά αποτελέσματα της παράνομης μετανάστευσης που έχει στόχο να γεμίσει η Ευρώπη μουσουλμάνους μετανάστες έχουν πολλάκις αναφερθεί μέσα από την ιστοσελίδα μας. Πλέον τα πράγματα οδηγούνται στα άκρα και οι άνθρωποι ξεσπούν ο ένας εναντίον του άλλου, ενώ όλα δείχνουν πως η Νέα Τάξη έχει καταφέρει να πετύχει το στόχο της.

Η Σουηδία μάλιστα κάνει τον γύρο του κόσμου ως μια χώρα της Ευρώπης που μαστίζεται από τους μουσουλμάνους, οι οποίοι καίνε και σπάνε ο,τιδήποτε στο πέρασμά τους, εκδηλώνοντας βία στους  πολίτες και δηλώνοντας απροκάλυπτα πως ήρθαν για να μείνουν, φωνάζοντας τζιχάντ και θάνατο στους Χριστιανούς.


 
Χθες αργά το βράδυ στην πόλη Βάνερσμποργκ, σημειώθηκε  εμπρηστική επίθεση από άγνωστους σε άσυλο μεταναστών, από τους οποίος 20 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα, ενώ 2 από αυτούς πήδηξαν στο κενό και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Ο κόσμος πρέπει να συνειδητοποιήσει πως αυτά που συμβαίνουν πλέον στην Σουηδία, όπως και στη Γαλλία αποτελούν «ταινία προσεχώς» για όλη την Ευρώπη και κυρίως την Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.