Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Kαι αρχιναζιστής ο Τrump:o Λευκός Οίκος αθωώνει το Χίτλερ…… τον βγάζει καλύτερο από τον ΄Άσαντ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ…..

Αποτέλεσμα εικόνας για Trump nazist hitler
Ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου ο Sean Spicer, εκτίμησε την Τρίτη ότι ο Bachar al-Assad έκανε κάτι χειρότερο από τον Adolf Hitler χρησιμοποιώντας χημικά όπλα μια σύγκριση που ελαχιστοποιεί τα εγκλήματα του ναζισμού και κρίνεται ως θε΄ση φιλοναζιστική.
«Κατά την Διάρκεια του Β Παγκσομίου Πολέμου δεν χρησιμοποιήθηκαν χημικά όπλα. Ένα άτομο τόσο άθλιο όσοο Χίτλερ δεν έπεσε τόσο χαμηλά να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα», δήλωσε ο  Sean Spicer στην καθημερινή ενημέρωση του τύπου στο Λευκό Οίκο. «Η Ρωσία οφείλει ν΄αναρωτηθεί αν αυτή είναι μια χώρα με την οποία θέλει να ευθυγραμμιστεί».

Και διευκρίνισε: «αναφορικά με το αέριο sarin, ο Χίτλερ δεν χρησιμοποίησε αέριο στο δικό του λαό όπως έκανε ο Assad (…) Ξέρω ότι τους μετέφερε στα κέντρα του Ολοκαυτώματος…..».
Λίγο αργότερα κατηγορήθηκε ότι ξέχασε εκατομύρια νεκρούς συμπεριλμβανομένων γερμανών  στους θαλάμους αερίων : «Δεν προσπάθησα να ελαχιστοποιήσω τη φοεβερή φύση του Ολοκαυτώματος.Δοκίμασα να κάνω το κοντράστ με την τακτική χρησιμοποίησης από αεροπλάνα για να ρίξουν χημικά όπλα σε αστικά κέντρα ».

Το κέντρο Anne Frank στις ΗΠΑ κάλεσε τον Donald Trump ν απολύσει τον εκπρόσωπο τύπου καθώς έπεται και το ιουδαικό πάσχα.

«Απόλυτα ντροπιαστικό…ο  Spicer έχει ανάγκη από μαθήματα ιστορίας και οφείλει να ζητήσει συγγνώμη », είπε ο γερουσιαστής Ed Markey.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.