Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ : ΜΕ ΒΙΑΣΕ Ο ΣΟΜΑΛΟΣ ... ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΩ !

Ε ΑΕΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΟΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.... - Α... ΚΑΙ  ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ... ΕΧΕΙΣ ONE WAY TICKET !!! 

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
 

Νορβηγός «αλληλέγγυος» βιάστηκε από Σομαλό και νιώθει τύψεις που τον απέλασαν !!!



Το… δράμα που περνάει περιέγραψε στη νορβηγική τηλεόραση το μέλος του σοσιαλιστικού κόμματος, Κάρστεν Νόρνταλ Χάουκεν.


Ο Νορβηγός πολιτικός αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα βιασμού στο σπίτι του από Σομαλό λαθρομετανάστη, τον οποίο κατήγγειλε στις αρχές, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με φυλάκιση 4,5 χρόνων και εν συνεχεία με απέλαση από τη χώρα.
Ο Χάουκεν δήλωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας του, ότι ένιωσε… τύψεις όταν πληροφορήθηκε πως ο βιαστής του απελάθηκε στην πατρίδα του τη Σομαλία. Κι όπως εκμυστηρεύθηκε, από τη στεναχώρια του έπεσε στο… ποτό και τα ναρκωτικά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα:
«Η ζωή μου καταστράφηκε, αλλά τώρα νιώθω ένοχος γι’ αυτόν που εστάλη πίσω στην πατρίδα του. Ήταν σαν το κράτος να ανέλαβε να πάρει εκδίκηση, σαν ένας θυμωμένος πατέρας που αντιμετωπίζει αυτόν που επιτέθηκε στο παιδί του. Αρχικά ένιωσα ανακούφιση και χαρά όταν έμαθα ότι θα φύγει για πάντα. Αλλά είχα επίσης και ένα δυνατό συναίσθημα της ενοχής και της ευθύνης. Ήμουν ο λόγος που δεν θα βρισκόταν πια στη Νορβηγία, επιστρέφοντας πίσω σε ένα σκοτεινό και αβέβαιο μέλλον στη Σομαλία».



__________________________________________________________
http://www.crashonline.gr/%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B2%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C/

 http://filoiypervasi-pireas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.