Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

«Πάτωσαν» τα Πολεμικά μας από τον Κόσμο που ερχόταν κατά Κύματα να τα επισκεφτεί!( φώτο & video)


Χωρίς υπερβολή «πάτωσαν» τα Πολεμικά μας  Σκάφη στα κρηπιδώματα 11και 12 στο λιμάνι του Πειραιά απο τον κόσμο που το τριήμερο  24-26 Μαρτίου κατέβηκε κατά χιλιάδες στο Λιμάνι να επισκεφτεί και να θαυμάσει απο κοντά  τα Πολεμικά μας!

Στο λιμάνι  είχαν καταπλεύσει η Φ/Γ  «ΨΑΡΑ», η πυραυλάκατος «ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ» και το Υ/Β «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» που η αναμονή για να μπορέσει κάποιος να τα επισκεφτεί ήταν πάνω από μισή ώρα στην Καλύτερη των Περιπτώσεων!

Οι Χιλιάδες Λαού και κυρίως οι γονείς περίμεναν υπομονετικά με τους μπόμπιρες ανά χείρας μέχρι να ανέβουν την σκάλα του Πολεμικού …Όπου τους περίμενε το χαμογελαστό πλήρωμα του Πολεμικού που αναλάμβανε και την ξενάγηση …

Το Πολεμικό Ναυτικό καινοτομεί με την πρωτοβουλία αυτή...Αν και οι υπάρχουν αρκετά παράπονα  ώστε να είναι  Επισκέψιμα τα  Πολεμικά μας  και εκτός του ΟΛΠ …Σε νησιά και Λιμάνια και της άλλης Ελλάδας !

Η Ηγεσία του Πολεμικού Ναυτικού παρακαλείται να το λάβει σοβαρά υπόψιν !Παρακολουθείστε την Αναχώρηση των Πολεμικών μας από το Λιμάνι του Πειραια΄
  Η Πυραυλάκατος ΤΡΟΥΠΑΚΗΣ Αναχωρεί ..

 Το Y/B ΠΟΣΕΙΔΩΝ …Αναχωρεί

 http://veteranos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.