Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

Έτσι κάνουν τις γενοκτονίες οι Τούρκοι - Τεθωρακισμένο όχημα γκρεμίζει τοίχο σπιτιού και σκοτώνει δύο αγγελούδια

Στρατής Μαζίδης

Ότι οι Τούρκοι είναι δολοφόνοι το γνωρίζαμε. Αυτό που δεν μπορούσαμε και εξακολουθούμε να αδυνατούμε να το προσδιορίσουμε, είναι το μέχρι ποιο σημείο δύνανται να φτάσουν.

Αυτή τη φορά χτύπησαν στη Σιλόπη του Σιρνάκ στέλνοντας στο θάνατο τα παιδιά μιας κουρδικής οικογένειας ενώ αυτά κοιμόντουσαν. Ο Muhammed Yildirim (7 ετών) και ο αδερφός του Furkan Yildirim (6 ετών) δεν ξύπνησαν ποτέ.

Ένα τεθωρακισμένο όχημα της αστυνομίας γκρέμισε τον τοίχο του σπίτιου της οικογένειας τη νύχτα της Τετάρτης.Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί, οι οποίοι εγκατέλειψαν τη σκηνή αμέσως μετά το θανατηφόρο επεισόδιο, ενώ βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Η αστυνομία ήρθε στην περιοχή για να διερευνήσει το περιστατικό αλλά δημιουργήθηκαν προστριβές με τους κατοίκους, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το όχημα είχε έρθει στην περιοχή για να προστατεύσει το τοπικό γραφείο του  Εθνικιστικού Κόμματος (MHP).

Ο κυβερνήτης του Sirnak, Ali Ihsan Su, επισκέφθηκε την οικογένεια και τους πεθερούς για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του περιγράφοντας το περιστατικό ως «κισμέτ» και εξαγριώνοντας τους θρηνούντες.

freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.