Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Αυτή είναι η Ελλάδα των γκέτο και της νέας εποχής


Όπου κάθε έννοια της ασφάλειας του πολίτη έχει παρέλθει.


Στην Ελλάδα του 2017 απίστευτα σκηνικά εκτυλίσσονται, την ώρα που η κατάσταση σε όλα σχεδόν τα κέντρα φιλοξενίας των προσφύγων είναι εκτός ελέγχου.
Είναι χαρακτηριστικές οι οδηγίες που έχουν δοθεί στους στρατιωτικούς των hot spots, προκειμένου ακόμη και οι ίδιοι να προφυλάσσουν τους εαυτούς τους ελέω των ισλαμικών γκέτο που έχουν πλέον εδραιωθεί.
Το ίδιο το ΓΕΣ εξέδωσε ξεκάθαρες οδηγίες προς το στρατιωτικό προσωπικό που απασχολείται σε πολλές δομές ανά την Ελλάδα, καλώντας τους να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις βάρδιές τους.
Τους συνιστούν μεταξύ άλλων να μην κυκλοφορούν πεζοί μόνοι (!!) μέσα στις δομές, ενώ στις περιοχές που είναι παρακείμενες των hot spots να κυκλοφορούν σε δρόμους με μεγάλη κυκλοφορία και να αποφεύγουν τα στενά!
Οδηγίες οι οποίες δεν αναφέρονται μόνο στους απλούς πολίτες, αλλά και στους ίδιους τους στρατιωτικούς, καταμαρτυρώντας με τον πιο απτό τρόπο την άθλια κατάσταση που επικρατεί όχι μόνο στα κέντρα φιλοξενίας, αλλά και στις γύρω κατοικημένες περιοχές, που έχουν γκετοποιηθεί.
Αυτοί είναι οι κατά άλλους....επενδυτές που θα αφομοιωθούν εύκολα από την ελληνική κοινωνία. 

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.