Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Παρθενώνας διά... χειρός Λάγκερφελντ για το show της Chanel ΦΩΤΟΣ


Αν δει κανείς μόνο τις φωτογραφίες από την επίδειξη μόδας που διοργάνωσε η Chanel στο «The Grand Palais» στο Παρίσι

σίγουρα θα νόμιζε πως γίνεται στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί όλο το σκηνικό θύμιζε τον Παρθενώνα και τον Ναό του Ποσειδώνα, με τα μοντέλα να μεταμορφώνονται σε  αρχαίες Ελληνίδες θεές.

Φορώντας τις δημιουργίες του Karl Lagerfeld, τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα τραβώντας πάνω τους όλα τα βλέμματα. Η συλλογή Cruise 2018 της Chanel είχε  τίτλο «Η Νεωτερικότητα της Αρχαιότητας», ενώ ο διάσημος σχεδιαστής είπε στους δημοσιογράφους.

«Η δική μου Ελλάδα είναι μια ιδέα. Την θεωρώ ως την προέλευση της ομορφιάς και του πολιτισμού, όπου υπήρχε μια θαυμάσια ελευθερία που έκτοτε έχει εξαφανιστεί. Τα κριτήρια της ομορφιάς στην αρχαία και την κλασική Ελλάδα εξακολουθούν να ισχύουν. Ποτέ δεν υπήρξαν πιο όμορφες παραστάσεις γυναικών.  Όλη η αναγέννηση, στην πραγματικότητα, βασίστηκε στην αρχαιότητα. Είναι ύμνος στη νεότητα, το πόσο δυνατή και απρόβλεπτη είναι -όπως ακριβώς και οι ανελέητοι θεοί», ανέφερε ο ΄ιδιος

Για το τέλος ο διάσημος σχεδιαστής δεν είχε δίπλα του κάποια από τις πολύ γνωστές μούσες του, αλλά τον 8χρονο Hudson Kroenig.


newsonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.