Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΚΙ ΟΜΩΣ! ΑΡΧΙΣΕ να λειτουργεί το «βασιλικό κόμμα»(υπό τον Παύλο) στην Ελλάδα…

ΚΙ ΟΜΩΣ!!!Δημιουργήθηκε βασιλικό κόμμα με επικεφαλή τον πρίγκηπα Παύλο στην Ελλάδα!!! Ο Κάρολος, διάδοχος του θρόνου της Αγγλίας δημιούργησε επίσημο παράρτημα του Ιδρύματος του στην Ελλάδα, με γενικό πρόεδρο τον πρίγκηπα Παύλο, δεύτερο εξάδελφο και βαπτισιμιό του!!!Η έναρξη της δραστηριότητάς του ανακοινώθηκε και επίσημα το βράδυ της Τετάρτης!!!
Η πρωτοβουλία αυτή σημειώνεται σε μια περίοδο που οι «διεργασίες» για «φιλοβασιλικό κόμμα» έχουν φουντώσει και το ίδρυμα αυτό θεωρείται συγκεκαλυμμένο πρόπλασμα πολιτικής κίνησης με επικεφαλής τον Παύλο.
Ύστερα από μια περίοδο έντονης φημολογίας, η πρώτη πράξη για την ίδρυση «φιλοβασιλικού κόμματος» στη χώρα μας είναι γεγονός.

Συγκεκριμένα:

Ο Κάρολος, διάδοχος του θρόνου της Αγγλίας δημιούργησε επίσημο παράρτημα του Ιδρύματος του στην Ελλάδα, με γενικό πρόεδρο τον πρίγκηπα Παύλο, δεύτερο εξάδελφο και βαπτισιμιό του.
Η έναρξη της δραστηριότητάς του ανακοινώθηκε και επίσημα το βράδυ της Τετάρτης
Η πρωτοβουλία αυτή σημειώνεται σε μια περίοδο που οι «διεργασίες» για «φιλοβασιλικό κόμμα» έχουν φουντώσει και το ίδρυμα αυτό θεωρείται συγκεκαλυμμένο πρόπλασμα πολιτικής κίνησης με επικεφαλής τον Παύλο.

Η λειτουργία του ξεκινά με την κάλυψη του φιλανθρωπικού οργανισμού και ο Παύλος ήδη ξεκινά περιοδείες ανά την Ελλάδα με πρόσχημα «τη συνεργασία με ελληνικά φιλανθρωπικά σωματεία για την εκπόνηση ειδικού προγράμματος απασχόλησης και εκπαίδευσης νέων στην Ελλάδα».
Από την ίδρυση της οργάνωσης «The Prince’s Trust» το 1976, ο Κάρολος είχε δημιουργήσει δεκαέξι επιπλέον φιλανθρωπικούς οργανισμούς, στους οποίους προεδρεύει έως σήμερα.
Ο Παύλος, πρώην Διάδοχος της Ελλάδας ήδη ηλικίας 50 χρονών είναι πρωτότοκος γιος του πρώην βασιλέα ν Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας.
Ο Παύλος βαπτίστηκε την 29 Ιουνίου 1967, στη Μητρόπολη Αθηνών χριστιανός ορθόδοξος. Ανάδοχοί του ήταν ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αντιπροσωπεία των οποίων εκ τριών υπαξιωματικών των τριών όπλων τέλεσαν το μυστήριο.
Παντρεύτηκε στις 1 Ιουλίου 1995 στο Λονδίνο την Μαρί Σαντάλ Μίλλερ, κόρη μεγιστάνα στις ΗΠΑ,που απέκτησε τον τίτλο της πριγκήπισαας της Ελλάδος και της Δανίας και απέκτησαν πέντε παιδιά.
Ο Παρασκηνιακός
www.press-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.