Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Σκόπια: Δημοσιεύματα «Εθνοτικών αναταραχών» για πολιτικές σκοπιμότητες;


«Σερβικά ΜΜΕ: 800 βετεράνοι του UCK από το Κοσσυφοπέδιο εισήλθαν στα Σκόπια», γράφει το αλβανικό κείμενο  έχοντας φωτό από το σερβικό δημοσίευμα
Μάιος 6, 2017. 17:36
«Σερβικά μέσα ενημέρωσης που χρηματοδοτούνται από πολιτικούς κύκλους των Σκοπίων, συνεχίζουν για ένα ακόμη σενάριο στο οποίο υποτίθεται ότι 800 μέλη του UCK- βετεράνοι του
Κοσσυφοπεδίου, εισήλθαν στην περιοχή των Σκοπίων», γράφει αλβανικό δημοσίευμα που επικαλείται  τη σερβική εφημερίδα  ‘Νόβοστι’, η οποία σημειώνει ότι η ομάδα αυτή προορίζεται για αποσταθεροποίηση  της περιοχής.

Συγχρόνως μετά τα δημοσίευμα αυτά, όπως σημειώνει η αλβανική «lajmiexpress.net», αντέδρασε η Ένωση Βετεράνων του UCK στην Πρίστινα,  που αναφέρουν ότι είναι «μαγειρέματα της σερβικής κουζίνας» που πληρώνονται από την ηττηθείσα κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι.
«Είναι γνωστό ότι η αιματηρή διακυβέρνηση του Γκρούεφσκι στα Σκόπια, βιώνει  τις τελευταίες στιγμές εξουσίας της. Πρόκειται για  τα εγκλήματα που έχει κάνει και για να ξεφύγει επινοεί σενάρια για τα  πάντα, μόνο και μόνο για να διασώσουν τα τομάρια τους. Αλλά οι προπαγανδιστικές ειδήσεις τους δεν περνούν. Είναι γνωστός ο τρόπος αυτός της προπαγάνδας», σημειώνει η Ένωση.
Το δημοσίευμα σημειώνει ότι οι ειδήσεις αυτές ‘περνούν’ από μερικές ηλεκτρονικές πύλες που πρόσκεινται στο VMRO-DPMNE.
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.