Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Μια πριγκίπισσα μιλάει ενάντια στους χημικούς αεροψεκασμούς και τη Γεωμηχανική ΒΙΝΤΕΟ

 
Είναι πριγκίπισσα, είναι όμορφη, είναι μορφωμένη, είναι μουσουλμάνα, αλλά πάνω απ’ όλα είναι γυναίκα χωρίς φόβο και με πολύ πάθος για την Αλήθεια – Περιγράφει τους ψεκασμούς και τη γεωμηχανική ως όπλο μαζικής καταστροφής – μια μέθοδος αργής δηλητηρίασης που απειλεί όλη τη ζωή στη Γη.
Η πριγκίπισσα Basmah Bint Saud απαντά σε ερωτήσεις του δημοσιογράφου Patrick Roddie κατά τη διάρκεια του Istanbul Security Conference που έγινε τον Δεκέμβριο του 2015. Το μεταξύ τους θέμα συζήτησης είναι οι χημικοί αεροψεκασμοί και η Γεωμηχανική.
Αποδεικνύεται ότι όχι μόνο είναι πλήρως ενημερωμένη, αλλά έχει και ξεκάθαρη άποψη που δυστυχώς λείπει από πολλούς παγκόσμιους ηγέτες και αξιωματούχους. Γνωρίζει τις μεθόδους της Γεωμηχανικής (που υποτίθεται θα προσφέρουν λύσεις για το κλίμα), αλλά επίσης γνωρίζει πολύ καλά ότι η χειραγώγηση του κλίματος μπορεί κάλλιστα να είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής όπως μια πυρηνική βόμβα.

Σημειώνει ότι οι ουρανοί στη χώρα της αλλά επίσης και στη Βρετανία όπου διαμένει δεν είναι εκείνοι που ήταν παλιά. Θολούρα και χαμηλά σύννεφα που «νιώθεις πως μπορείς να αγγίξεις» είναι το νέο τοπίο. Με τη χειραγώγηση καιρού, μπορείς να σκοτώσεις λαούς, λέει, να τους πάρεις το νερό, να τους χαλάσεις την τροφή.

Επιστημόνισσα η ίδια, δεν τάσσεται κατά της επιστήμης, αλλά εκείνων που ξεπερνούν τα όρια της γενετικής, βιολογίας κ.λ.π και πιστεύουν ότι μπορούν να το παίξουν Θεοί, καταστρέφοντας τη Μητέρα Γη και τα δημιουργήματα της. Είναι αληθινή γυναίκα. Μιλάει με αυτό το ένστικτο, χωρίς να έχει παρασυρθεί στον κόσμο εξουσίας και ανταγωνισμού με το Θεό όπως όλες εκείνες οι «γυναίκες» που διαπρέπουν στην πολιτική, την οικονομία, τις επιστήμες.
Η Basmah Bint Saud γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 1964 στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Είναι η μικρότερη κόρη του βασιλιά Σαούντ και η Συριακής καταγωγής μητέρα της, πριγκίπισσα Jamila Jamila bint Asad Ibrahim Marei, είναι από την Λατάκια.
Η Basmah γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών της βασιλείας του πατέρα της. Η μητέρα της την πήγε μετά να ζήσουν στη λιβανική πρωτεύουσα την Βηρυτό, αλλά όταν ξέσπασε το 1975 ο εμφύλιος πόλεμος του Λιβάνου, η οικογένεια έφυγε για τη Βρετανία.
Η πριγκίπισσα Basmah έχει σπουδάσει ιατρική, ψυχολογία και αγγλική φιλολογία. Παντρεύτηκε ένα μέλος της οικογένειας Al Sharif το 1988, με τον οποίον χώρισαν το 2007. Είναι μητέρα πέντε παιδιών και επιχειρηματίας. Μετά το διαζύγιο ίδρυσε μια αλυσίδα εστιατορίων στη Σαουδική Αραβία την οποία σχεδιάζει να επεκτείνει στη Βρετανία. Το 2008, ίδρυσε επίσης μια επιχείρηση μέσων ενημέρωσης, Media Ecco. Είναι μουσουλμάνα, κι επικρίνει τους αξιωματούχους της Σαουδικής Αραβίας για την έλλειψη της πραγματικής διδασκαλίας του Κορανίου, στο οποίο, όπως λέει, δεν αναφέρονται βία και ξυλοδαρμοί. Άρθρα της και το μπλογκ της λογοκρίνονται στη Σαουδική Αραβία.
Η περίπτωση της Basmah ίσως είναι ένα πολλαπλό φωτεινό παράδειγμα για πολλούς. Πρώτα για τις γυναίκες που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των γυναικών, (ειδικά τώρα των μουσουλμάνων γυναικών) νομίζοντας ότι αυτό θα το πετύχουν χάνοντας όλα τα ιδιαίτερα και φωτεινά χαρακτηριστικά μιας γυναίκας, που είναι η αγάπη και το ένστικτο. Η μαντίλα της καλύπτει την κόμη και όχι το μυαλό. Ύστερα για όλα εκείνα τα «αντράκια» που σπεύδουν να χαρακτηρίσουν όσους μιλούν για χημικούς αεροψεκασμούς ως αγράμματους, ψεκασμένους και φαντασμένους.
Εκτός κι αν είναι πριγκιπικό προνόμιο να έχεις μάτια και να βλέπεις τι γίνεται στους ουρανούς και καρδιά να αφουγκράζεσαι τον βιασμό της Μητέρας Γης.
Αυτό που τονίζει επίσης η Basmah, εν είδει απορίας, είναι γιατί τόσο ενδιαφέρον για άλλους πλανήτες, όπως τον Άρη, όταν αφήνουν να κάνουν όσα κάνουν στον δικό μας, τον πλανήτη Γη;

 i-gata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσβλητικά και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.